Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dawsofield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2 saatimi alır FM de.
    2 saat cok degil mi?
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kimin için söylüyorsun bunu?
      kuyt için söyledi herhalde ben ona göre yorum yaptım...

Yorum

• İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aynen Aykut'un fotoğrafları da enteresan. Geçmiş transferlerde böyle poz veriyor muydu?
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Buna benzer isimlerde mi alamayiz?

Not: Isimler sadece örnek amaclidir. Bunu görmedin sanirim. Illa Bosingwa olsun demiyorum, ama öyle bir isim lazim oraya, kalite bakimindan.
          eyvallah görmemişim onu...inşallah o kalitede adamlarımız olur ne diyelim.
          TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Not: Isimler sadece örnek amaclidir. Bunu görmedin sanirim. Illa Bosingwa olsun demiyorum, ama öyle bir isim lazim oraya, kalite bakimindan.
            Eger Cech'den vazgecilecekse tabiki. Yoksa Cech ilede iyidi...

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

abi adam imzaladı aykut kocamalla resimlerini görmedin mi ligtvde
              Yok resimleri görmedim.

Sözleşmesinde madde vardır o zaman Emenike gibi olur sonu

Yorum

Aynen Aykut'un fotoğrafları da enteresan. Geçmiş transferlerde böyle poz veriyor muydu?
                evet bende ilk defa gördüm. şaşırdım açıkçası bizzat kendi görüştü herhalde...

Yorum

• Cech falan demeyin ya.

Hücüm gücü yüksek iki tane bek almak lazım. Cech'le, Serkan'la olacak iş değil.

Öncelik defansa transfer olmalı.
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Kimin için söylüyorsun bunu?
                    İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kuyt için söylemiştim ama transfer bitmiş bile

Yorum

abi haber61'de haberleri ligtv'den almış...
                      Farketmez, bir bildikleri var ki o haberi almışlar, ayrıca her yerde de var zaten, lig tv de hatırı sayılır bir kaynak. Haberlerin bu kadar uzun süre geçmesi bile üzücü bence, Henriqe-Vittek var zaten, ha yabancı mı düşünüyorsun hala, ne bileyim git N'Doye'yi al, Eneramo kağıt üzerinde Vittek veya Henriqe'den iyi midir? Bence değil, ee o zaman?

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Farketmez, bir bildikleri var ki o haberi almışlar, ayrıca her yerde de var zaten, lig tv de hatırı sayılır bir kaynak. Haberlerin bu kadar uzun süre geçmesi bile üzücü bence, Henriqe-Vittek var zaten, ha yabancı mı düşünüyorsun hala, ne bileyim git N'Doye'yi al, Eneramo kağıt üzerinde Vittek veya Henriqe'den iyi midir? Bence değil, ee o zaman?
                        eneramoyu bize çeken nedir sözleşmesimi bitmiş?? kaliteli mi??

Yorum

• Moral bozmak yok. Olup biten de bir şey yok yani.

Ben inanıyorum bu sezon çok güzel şeyler olacak.

Hele şu dava sonuçlansın resmi olarak.

Yorum

• Bu fener ya cidden cok salak ya da bildikleri bir$ey var...
                            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cech falan demeyin ya.

Hücüm gücü yüksek iki tane bek almak lazım. Cech'le, Serkan'la olacak iş değil.

Öncelik defansa transfer olmalı.
                              Aslinda Cech'in ofansa katkisi fena degil. Takimi tümden degistirmek dogru olmayacaktir bence. Sadece Stoperler tümden degismeli ve orta sahaya yerli bir isim alinmali. Zaman kalirsada Muhammet alinmali, ayrica Celutska'nin adi neden hic gecmiyor?

Yorum

• En Önemli Hamle, Kaleyi tekrardan Onura teslim etmek olacak...

Yorum

Yükleniyor...
                                X