Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam Fatih başlığı veyahut eski maçların başlığında neler yazıldığı ortadadır. Üyelik tarihiniz de müsait aslında bunları hatırlamaya. Hatırlamıyorsunuzdur belki.

Bu taraftar Fatih'e de sövmüştür yani. Yapmadığı iş değil. Bugün Burak'a sövenler olduğu gibi Fatih'e sövenler de var. Eleştiriden bahsetmiyorum.

Burak'a 'maç sattı...' diye iftira edenler bile var bu forumda. Fatih'e sövmek hafif kalıyor bunun yanında.

Neyse eski defterleri açmayalım şimdi.

Tekke takımdan ayrılmak istediğini belli ettikten sonra bu anlamda kişiliğine tepki olmuştur ama futboluna asla,

Neyse açmayalım madem,Tekke dedinmi bende akan sular duruyor çünkü,hey gidi Sultan
    En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 03.06.2012, 16:51.
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Kuyt'ı alıyor olmaları 'şikeci' olduklarını gizlemeyecek.

TFF tarafından tescilli şikeci o takım. Bunu hiç bir şey değiştirmeyecek.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak vendercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kuyt'ı o kadar gözünüde büyütmeyin , bizim Umut ayarında adam...Kuyt bi halt olsa Liverpool bırakırmıydı?!. Bize Trabzonsporlu adam gerek...Alper ve Muhammet mutlaka alınmalı gerisi teferruat...
        liverpool bırakmadı ki zaten kaç sezon top oynadı orda. çok başarılı bi transfer yapmışlar.. ne derseniz diyin. biz gidip alperle muhammedi alalım. sonra "niye şamp. olamıyoruz .."
        futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Söyle bir kadro kurmak cok mu zor?

Gayet imkansız.

Yorum

böyle bir kadro kurmak çok zor.hatta İmkansız.hepsini geçtim bosingwa'nın Türkiye'ye gelmesine daha 3-4 yıl var oda gelirse.

edit: orda bide kolo toure varmış imkansız dediğim için özür diliyorum imkansızdan da öte bişe bu kadro.
            En son atillati tarafından düzenlendi; 03.06.2012, 16:52.
            TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO

Yorum

2 saatimi alır FM de.
              futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tekke takımdan ayrılmak istediğini belli ettikten sonra bu anlamda kişiliğine tepki olmuştur ama futboluna asla,

Neyse açmayalım madem,Tekke dedinmi bende akan sular duruyor çünkü,hey gidi Sultan

Vakt-i zamanında Tekke dendi mi, bu forumda akla gelen 2-3 isimden biriydim. Gençlik ateşi işte.

Bu son mesajdı.

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Vurmayın ama Umut Bulut > Kuyt (bence)

Umut'la kıyasladım çünkü oyun stilleri benzer...

Bu arada yalan falan dedik ama hala Eneramo yazılıp, çiziliyor, bu konuda ne dersek boş. Ders almamışız...
                  abi haber61'de haberleri ligtv'den almış...

Yorum

• Yanliz Adrian ve Henri gibi isimlerin biraz üzerinde durmamiz lazim, mesela Baroni'ye bak, ilk geldigi seneler neydi simdi ne oldu..
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Hele bi kesinleşsin ona göre yorum yaparız. Hem KAP'a bildirilen transferlerin de yatma ihtimali var.

Yorum

• Millet transfer yapiyor biz uefa karari diyoruz.

Yorum

• Eneramo: Umutun koşmayanı
                          ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hele bi kesinleşsin ona göre yorum yaparız. Hem KAP'a bildirilen transferlerin de yatma ihtimali var.
                            abi adam imzaladı aykut kocamalla resimlerini görmedin mi ligtvde

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gayet imkansız.
                              Buna benzer isimlerde mi alamayiz?

İlk olarak atillati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              böyle bir kadro kurmak çok zor.hatta İmkansız.hepsini geçtim bosingwa'nın Türkiye'ye gelmesine daha 3-4 yıl var oda gelirse.

edit: orda bide kolo toure varmış imkansız dediğim için özür diliyorum imkansızdan da öte bişe bu kadro.
                              Not: Isimler sadece örnek amaclidir. Bunu görmedin sanirim. Illa Bosingwa olsun demiyorum, ama öyle bir isim lazim oraya, kalite bakimindan.
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hele bi kesinleşsin ona göre yorum yaparız. Hem KAP'a bildirilen transferlerin de yatma ihtimali var.
                                Kimin için söylüyorsun bunu?
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Yükleniyor...
                                X