Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Umut inşallah alınır, Burak'la muhteşem ikili olurlar gene. Tabii Burak kalırsa...

Yorum

• burak her zaman ki gibi gösterdi golcülüğünü , herşeye inat sonuna kadar burak yılmaz ! biz daha sahip çıkmayalım bu adama .

Yorum

• Burak, görülüp, beğenilip, başkaları tarafından alınmasın diye gol atmamasını ister hale gelmişiz
        7

Yorum

• Ulan Burak
          "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• umutu isteyenlere şaşıyorum.82 puan aldığımız sene umut değil başka vasat forvet olsaydı 90 puan toplardık rahat.umut anca 1461 de oynar.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              UEFA'nın ülkeye toplu men cezası vermeyeceğinin garantisi verildi mi ki?
              öle bi durumda suçu olmayan takımlar federasyonu mali olarak yıkar.

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Umut inşallah alınır, Burak'la muhteşem ikili olurlar gene. Tabii Burak kalırsa...
                umut gelsin ama bu sefer sağ bek olarak oynamalı Batuhan bence çok başarılı olur

Yorum

• Ulan Umut diyorlar kafamı duvarlara vurasım geliyor. Yemin ederim şu takımı ilk kez izleyen bir insan olsam şu kütüğü niye koymuşlar böyle futbol oynayan bir takıma derim. Karakteri filan oradan buradan girmeyin futbolculuğundan bahsediyoruz. Burak toplasan 100 dakika oynamadı şu ana kadar hazırlık maçlarında 3 gol attı Umut 200 dakika oynadı pozisyon yok.

Yorum

• Burak atınca deli gibi seviniyorum.

Adam yılmıyor, pes etmiyor abi en önemlisi de bu.

Kesinlikle takımda kalması gerekiyor.

Yorum

• Arkadaş adam atıyor ya biz neyapıp edipsahipçıkmlıyız buraga. Bundan iyisini mi bulacagız. Bence yanına Umut da fena olmaz. O'nun bugun ki presi herşeyi ozetliyor. Bence T.S'un ondeki presi acısından Umut bize lazım..
                      bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        umutu isteyenlere şaşıyorum.82 puan aldığımız sene umut değil başka vasat forvet olsaydı 90 puan toplardık rahat.umut anca 1461 de oynar.
                        umutu forvet olarak görüyorsan dediginde haklisin. Ben umutu forvet degil savunma oyuncusu olarak görüyorum.Ön olanda rakibi bunaltiyor, pres yapmasi müthis. Rakibi adeta hatya zorluyor. Onun yaptigi preslerde burak 17 den fazla gol atar

Yorum

• selçuk üstünlük kurmak istediğiniz takımlara karşı nuri ve mehmet topal kadar etkili değil.Hücum ve yaratacılık olarak Abdullah Avcı selçuğu yeterli görmüyor bence
                          Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ulan Umut diyorlar kafamı duvarlara vurasım geliyor. Yemin ederim şu takımı ilk kez izleyen bir insan olsam şu kütüğü niye koymuşlar böyle futbol oynayan bir takıma derim. Karakteri filan oradan buradan girmeyin futbolculuğundan bahsediyoruz. Burak toplasan 100 dakika oynamadı şu ana kadar hazırlık maçlarında 3 gol attı Umut 200 dakika oynadı pozisyon yok.
                            Umut'a dikkat ettim, doğru yerlere kaçtı. Ancak Burak kadar golcü olmadığı bir gerçek. Umut'u isteyenler de gelsin gol umudumuz olsun demiyor. Umut zaten yanında kaliteli bir golcü olmadığı sürece fazla katkı sağlayamaz. Siz önce yazılanları idrak edin de sonra kafalarınızı vurursunuz bir yerlere.

Yorum

• Umut'un milli takımda ne iş yaptığını anlamıyorum,tıpkı Bekir'in ne iş yaptığını anlamadığım gibi..

Bir arkadaş Umut her maç oynadığına göre A.Avcı ondan bir şey görüyormuş,tıpkı Bekir'i her maç oynattığı gibi galiba..

Yorum

• ayrıca burak kalırsa umutu almamız anlamlı ve iyi olur.Ama Burak giderse Umut'u almamalıyız.
                                Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

Çalışıyor...
                                X