Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu fare kıçdan uydurma yarışması yapılsa kesin birinci olur

Yorum

• Şenol Güneş Kore'de gazetecilere ''Lee (Chung-Young) evladım gibi, onu Trabzon'a görmek isterim...'' demiş.

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fare ''Jaja kayıtları''nı yayınlıyor.

Portekizce'den çevirtmiş başka bir Fare'ye.
        jaja hakkında söyledikleri bnmde ulaştığım bilgilerle benzer adam bu konuda doğru söylüyor ama diğer söylediklerini bilmem
        !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• Yukarda yazan emre emre belözoğlu mu

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok kötü bir gün geçirmeme rağmen beni güldürdün ya , Allah'ta seni güldürsün abi .
            Eyvallah kardesim sagol.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ozan'da gündem de.

Ozan, Olcan , Yasin gibi kanat oyuncularının olduğu yerde Volkan çok zorlanır.
              volkan hepsinden daha yetenekli. volkana güvenilsin ısrarla oynatılsın fırtına gibi eser sağ kanatta. futboldan anlayan adam volkan gibi cevheri zaten kullanır.

ayrıca ozan ipek'e artık gerek yok. ona para saçana kadar defansı çözümlemeliyiz.

Yorum

• Muhammed Demir alınsın başka bir şey istemiyorum.
                En son Osman Yavuz tarafından düzenlendi; 25.05.2012, 21:29.
                Colmandante

Yorum

• Farenin dedikleri mantıklı aslında adam'a laf attık ama yakında abonesi olmayalım
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Volkan hocanın gelecek sezona dair planlamasında önemli yer kaplasaydı , zannederim bu kadar muadil futbolcu gündeme gelmezdi . Ömer'e hak vermek gerek .

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sadri başkanın uefanın kararına göre transferi şekillendireceğiz açıklaması tamamen şark kurnazlığı.. ne yani uefa feneri dışlar trabzonsporu CL alırsa ona göre transfer yapacağız mı demek oluyor bu..

geçen sen bunun uygulamasını gördük, bizi CL alınca aldığımız oyuncular sapara, vittek ve cech oldu..

sen taş gibi takım kurda istersen avrupa liginde oyna uefa kupasında ne bileyim yarı final falan oynayalım fena mı olur..
                      Sampiyonlar ligide nerden baksan 30million avro var. Sampionlar ligini biz gidersek yonetim on elemeyi gecmevolasiligini hesaba nasil katar. Yorumsuz...

Yorum

• İlk olarak yomrali_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yukarda yazan emre emre belözoğlu mu
                        Evet o. Ben ün siyahi aslanimizin arasina emrenin yakisacagini düsündüm
                        Kardeslerimde beni kirmadilar ve oraya yazdilar
                        Yani saka yapiyoruz, onu isteyen elbette yok
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ozan'da gündem de.

Ozan, Olcan , Yasin gibi kanat oyuncularının olduğu yerde Volkan çok zorlanır.
                          Ozanda Şenol hocanın çok istediği,hırslı ve istikrarlı bir adam.Ama ne bileyim ben böyle Volkanda olduğu gibi klasik kanat oyuncularının bize çok fayda sağlamayacağını düşünüyorum.Kanat yerine kanat forvet bizim asıl ihtiyacımız olan mevki diye düşünüyorum.

Ha bu Ozan ya da Volkan kötü oyuncular demek değiller.Bilakis mevkilerinde önemli oyuncular ama bizim sistemimize uygun değiller.Ozan ve Volkandan yararlanabilmek için takımı yeniden yapılandırmamız lazım.

Velhasıl ben Lee olsun derim tabi eğer sakatlığı ciddi seviyede değilse.

Yorum

• renkdaşlar varmı bi gelişme işteyimde ?

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Volkan hocanın gelecek sezona dair planlamasında önemli yer kaplasaydı , zannederim bu kadar muadil futbolcu gündeme gelmezdi . Ömer'e hak vermek gerek .
                              takımdan oyuncu göndermeye karşı çok zaafı var bu takım taraftarının. nasıl bir fetişizm bu anlamıyorum. duruyorlar konuşuacak birşey yok, yada işte bir transfer yapılıyor hemen ama hemen takıma bir bakılıyor bi kaç adam için gidici gibi görünüyor, hoca artık düşünmüyor, avrupa ile görüşüyor...vs tarzında sinir bozucu cümleler yazılıyor. ben artık ulusal basına bu spekülasyonlardan dolayı kızmıyorum. ulusal basın melek gibidir bu taraftarın yanında.

ortasahaya transfer yapılacak adam hemen zokora yada colman'ı gönderiyor. santrafor alınacak adam hemen burak'ı gönderiyor. yahu arkadaş adam alıyorsan elindeki iyi adamını satmak zorunda değilsin ki.

Yorum

• http://www.youtube.com/watch?v=TZnWB40lEo8&sns=tw sadrı snerde bambayı dogrulamıs
                                Vizyonu ve projesi olmayan, geleceğiyle ilgili planı olmayan insanların kaptansız gemi gibi nereye toslayacağı belli olmaz...

ŞENOL GÜNEŞ...

Yorum

Yükleniyor...
                                X