Cech ile Piotr'da yolcular sanirim...Insallah bonservissiz yollanmazlar...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
-
İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfermarkt'a göre bu Koreli oyuncu bu sezon toplam 20 dakika oynamış iki maçta. Bunun sebebi nedir acaba?
Bir önceki sezonuna baktım, orda normal düzenli oynamış.
Yorum
-
.....
İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOzanda Şenol hocanın çok istediği,hırslı ve istikrarlı bir adam.Ama ne bileyim ben böyle Volkanda olduğu gibi klasik kanat oyuncularının bize çok fayda sağlamayacağını düşünüyorum.Kanat yerine kanat forvet bizim asıl ihtiyacımız olan mevki diye düşünüyorum.
Ha bu Ozan ya da Volkan kötü oyuncular demek değiller.Bilakis mevkilerinde önemli oyuncular ama bizim sistemimize uygun değiller.Ozan ve Volkandan yararlanabilmek için takımı yeniden yapılandırmamız lazım.
Velhasıl ben Lee olsun derim tabi eğer sakatlığı ciddi seviyede değilse.
Volkan bunu yapmıyor mesela. Aldığı topları köşeye kadar getiriyor sonra orta açmaya çalışıyor. O yönüyle haklısınız çünkü içerde topa kafa vurabilecek bir tek Burak kalıyor o da tam anlamıyla kafa toplarında etkili değil.
Ozan Volkan'a göre hem daha defansif buluyorum hem de Olcan gibi içeriye girmeleri ve kanat bindirmelerini iyi yapıyor.
Şimdi bu sezon ki performansına bakarak Volkan'ı yok saymakta haksızlık olur. Takıma alışamadı ve başka etkenlerde vardı. Bursa'nın şampiyonluğunda ne kadar etkisi olduğunu biliyoruz Volkan'ın.
Bu konuyu en iyi değerlendirek kişi Şenol Hocadır. Biz burda gitsin desekte, kalsın desekte son sözü Şenol Hoca söyler. Önemli olan onun ileriye dönük planlamasında yer alıp almaması.
Yorum
-
ön görü
drogba bilgiğiniz üzere chealseaden ayrılacağını beyan etti.
drogba her an 1461 Trabzonsporlu olabilir.
kaynak : ben
arkadaşlar daha ciddi kaynaklara yönlendirsek işkembeden atmasak ....En son ylmzince tarafından düzenlendi; 25.05.2012, 21:49.Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"
Yorum
-
İlk olarak ylmzince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleön görü
drogba bilgiğiniz üzere chealseaden ayrılacağını beyan etti.
drogba her an 1461 Trabzonsporlu olabilir.
kaynak : ben
arkadaşlar daha ciddi kaynaklara yönlendirsek işkembeden atmasak ....yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
Bence aldigimiz yabancilar belli bir seviyede olmalilar, Zokora gibi mesela...Yani 1 veya 2 tane kaliteli isim yeterli...
Brozek, Vittek, Adrian, Henri gibilerine bos yere para vermeyelim...
Bu paralar yerli transferine harcansa daha mantikli olur...
Söyle..
20 Milyon Euroluk bir transfer bütcemiz var ise dagilim söyle olmali..
10 Milyon Euro'ya 2 yabanci...
10 Milyon Euro'ya 5-6 yerli...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle bir misal verdin ki, sakız çiğnesem yutardım. Biz ne arıyoruz? Stoper. Sivok maliyet olarak, tecrübe olarak aradığımiz nitelikte bir isim. Menejer son dakika komikliği yapmazsa Sivok gelir bize.Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"
Yorum
-
İlk olarak ylmzince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumut gelmesin gerekirse bir ay gol atmayalım
Futbol sadece gol değildir. Defans forvette başlar. Bu sene her dakika gol pozisyonu vermemizin sebebi de budur. Elmander rakip stoperi ceza alanına kadar kovalıyor, bizde böyle karakterde bir oyuncu yok, bence büyük eksiklik her takıma lazım bu tarzda bir forvet.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonra Bekir gibi bir kazma stoper bile yürüye yürüye ceza alanı yayının oraya kadar koşsun değil mi ?
Futbol sadece gol değildir. Defans forvette başlar. Bu sene her dakika gol pozisyonu vermemizin sebebi de budur. Elmander rakip stoperi ceza alanına kadar kovalıyor, bizde böyle karakterde bir oyuncu yok, bence büyük eksiklik her takıma lazım bu tarzda bir forvet.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
Yorum