Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Colman = Cambiasso

Yorum

• CL olayıda önemli tabi... feneri alacaklarını hiç sanmıyorum, kararlar ne zaman açıklanacak ? mayıs sonu dediler uefa geliyor dediler kimsenin gelip gittiği yok, belki CL ye bizi çağıracaklar ? ön eleme oynayacağız ilk turda dişimize göre takımlar gelecek ve yenersek uefada direk gruplardan başlamayı garantileyeceğiz. uefa diyorum çünkü sonraki turda %90 eleneceğiz

kararlar açıklansa keşke, böyle birşey olursa transferdede elimiz güçlenir...
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İki gündür gönderemedik şu colmanı anasını satiimYönetimle irtibatta bi arkadaş yokmu,söyleyiverinde bonservisini indirsinler biraz.Harbi mazoşist camiayız vesselam
        Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır

Yorum

• Danny muhabbetleri dönüyor 4 m. istediği söyleniyor Antep'in....3.2 m Euro'ya aldıklarını düşününce doğal...
          Diğer yanda Giray'ın 4 -5 m gibi bir rakama gideceği konuşuluyor ...
          Fiyat olarak Danny=Giray yani pasaportlarını geçelim hangisi ??
          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ...ben yinede gıtsın dıyorum kardesım.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• bamba bitti gibi deniyor ama bi stoper daha almalıyız dany olabilir tecrübeli sağlam bi adam lazım bize egemen olaydı iyidi ama

Yorum

• biz kayserinin bir üst versiyonuyuz

farklı işliyoruz ama mantık aynı

yetiştir, başarı kazan, kaybet

geçen sene selçuk falan gittiğinde önümüzdeki 2-3 sene yokları oynarız demiştim

bu sene 1 geçti

birkaç sene daha yokları oynar sonra kurulan bir takımla şampiyonluğa oyna birşekilde şampiyon olamaz ve döngüye devam ederiz

Yorum

• Jaja Sivok Egemen Alper Potuk Hasan Ali Kaldırım Hulk

Bu Transferleri yap 5 sene üst üstte şampıyon olmazsak ben topum
                  6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Danny muhabbetleri dönüyor 4 m. istediği söyleniyor Antep'in....3.2 m Euro'ya aldıklarını düşününce doğal...
                    Dany'i alacağıma daha kalitelisini Fransa Ligi'ni araştırır alırım.

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Danny muhabbetleri dönüyor 4 m. istediği söyleniyor Antep'in....3.2 m Euro'ya aldıklarını düşününce doğal...
                      Danyi 3.2 m euroya mı almışlar ?Bizden fenalarıda varmış.Bende diyorum 4 milyon nerden çıkıyor meğer adamlar zararlarını bizden çıkarmaya çalışıyorlar.

Eğer Dany yerli olsa ben onu tercih ederdim ama yanında arkasını toplayacak kaliteli bir stoper olması koşuluyla.

Yorum

• Bu oyuncuyu herhalde 1461 için düşünüyoruz.

Kerem Demirbay, 32, aus Deutschland ➤ Eyüpspor, seit 2025 ➤ Zentrales Mittelfeld ➤ Marktwert: 2,30 Mio. € ➤ * 03.07.1993 in Herten, Deutschland

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ...bir küçük detay daha...biz de büyük ihtimal fenerin yerine şampiyonlar ligi ön elemesine katılacağız...içimden bir platini öyle söylüyor..
                          bu bir iç ses değildir. bu gerçeğin ta kendisidir.
                          KING M'BİA

Yorum

• Onur
                            Celustka-Serdar Aziz-Bamba-İshak
                            Ozan-Zokora-Alper-Colman-Olcan
                            Muhammed

Benim kadrom

Yorum

• Bu kadar şişkin bir kadroda transfer başarısından bahsetmek için alıştan önce satış yapabilmek gerek. Olası satış portföyünde üç grup oyuncu var. (Hepsi kendi fikirlerim, kimseyi bağlamaz)

1-Para edecek oyuncular: Burak, Tolga, Volkan
                              2-Para etmeyecek ama takasta kullanılabilecek oyuncular: Sapara, Alan, Vittek, Cech, Pawel, Barış Özbek, Ferhat
                              3-Para etmeyecek, takasta da kullanılamayacak oyuncular: Piotr, Tayfun, Bora
                              4-İyi teklif gelirse satılabilecek oyuncular: Celustka, Adrian, Henrique

İlk iki grupta ne olacağı yönetimin becerisine bağlı, 3. grup hemen sözleşmeleri feshedilmeli, son grup için tekliflere göre hareket edilmeli.

Ben burada 15-20 milyonluk bir kaynak görüyorum, umarım yönetimimiz de benzer birşeyler görüyordur.
                              En son Jester tarafından düzenlendi; 23.05.2012, 16:13.
                              Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Burak efendi,niye delikanlı gibi çıkıp "gideceğim ya da kalacağım" demiyor ??
                                Avrupa da fellik fellik takım ara, olmazsa dön Trabzon a
                                Adam gibi derdini söyle Burak . Bize söylemezsen,en azından Şenol Hoca ya söyle ki, son dakika süprizi yapma emi..
                                Sonra bu taraftar çok fena söver sana emin ol.

Not : Eğer hocasına gitmek istediğini ve kesin gideceğini söylemişse, bu yazdıklarım geçersizdir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X