Colman = Cambiasso
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
CL olayıda önemli tabi... feneri alacaklarını hiç sanmıyorum, kararlar ne zaman açıklanacak ? mayıs sonu dediler uefa geliyor dediler kimsenin gelip gittiği yok, belki CL ye bizi çağıracaklar ? ön eleme oynayacağız ilk turda dişimize göre takımlar gelecek ve yenersek uefada direk gruplardan başlamayı garantileyeceğiz. uefa diyorum çünkü sonraki turda %90 eleneceğiz
kararlar açıklansa keşke, böyle birşey olursa transferdede elimiz güçlenir..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Danny muhabbetleri dönüyor 4 m. istediği söyleniyor Antep'in....3.2 m Euro'ya aldıklarını düşününce doğal...
Diğer yanda Giray'ın 4 -5 m gibi bir rakama gideceği konuşuluyor ...
Fiyat olarak Danny=Giray yani pasaportlarını geçelim hangisi ??bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...ben yinede gıtsın dıyorum kardesım.
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
biz kayserinin bir üst versiyonuyuz
farklı işliyoruz ama mantık aynı
yetiştir, başarı kazan, kaybet
geçen sene selçuk falan gittiğinde önümüzdeki 2-3 sene yokları oynarız demiştim
bu sene 1 geçti
birkaç sene daha yokları oynar sonra kurulan bir takımla şampiyonluğa oyna birşekilde şampiyon olamaz ve döngüye devam ederiz
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDanny muhabbetleri dönüyor 4 m. istediği söyleniyor Antep'in....3.2 m Euro'ya aldıklarını düşününce doğal...
Fiyat olarak Danny=Giray yani pasaportlarını geçelim hangisi ??
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDanny muhabbetleri dönüyor 4 m. istediği söyleniyor Antep'in....3.2 m Euro'ya aldıklarını düşününce doğal...
Fiyat olarak Danny=Giray yani pasaportlarını geçelim hangisi ??
Eğer Dany yerli olsa ben onu tercih ederdim ama yanında arkasını toplayacak kaliteli bir stoper olması koşuluyla.
Yorum
-
İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...bir küçük detay daha...biz de büyük ihtimal fenerin yerine şampiyonlar ligi ön elemesine katılacağız...içimden bir platini öyle söylüyor..KING M'BİA
Yorum
-
Bu kadar şişkin bir kadroda transfer başarısından bahsetmek için alıştan önce satış yapabilmek gerek. Olası satış portföyünde üç grup oyuncu var. (Hepsi kendi fikirlerim, kimseyi bağlamaz)
1-Para edecek oyuncular: Burak, Tolga, Volkan
2-Para etmeyecek ama takasta kullanılabilecek oyuncular: Sapara, Alan, Vittek, Cech, Pawel, Barış Özbek, Ferhat
3-Para etmeyecek, takasta da kullanılamayacak oyuncular: Piotr, Tayfun, Bora
4-İyi teklif gelirse satılabilecek oyuncular: Celustka, Adrian, Henrique
İlk iki grupta ne olacağı yönetimin becerisine bağlı, 3. grup hemen sözleşmeleri feshedilmeli, son grup için tekliflere göre hareket edilmeli.
Ben burada 15-20 milyonluk bir kaynak görüyorum, umarım yönetimimiz de benzer birşeyler görüyordur.En son Jester tarafından düzenlendi; 23.05.2012, 16:13.Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
-
Burak efendi,niye delikanlı gibi çıkıp "gideceğim ya da kalacağım" demiyor ??
Avrupa da fellik fellik takım ara, olmazsa dön Trabzon a
Adam gibi derdini söyle Burak . Bize söylemezsen,en azından Şenol Hoca ya söyle ki, son dakika süprizi yapma emi..
Sonra bu taraftar çok fena söver sana emin ol.
Not : Eğer hocasına gitmek istediğini ve kesin gideceğini söylemişse, bu yazdıklarım geçersizdir.
Yorum
Yorum