Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ---- onur ----

-- celustka --- giray --- bamba --- dany---

Yorum

• Bu başlığa arada bir vuruyor böyle Fatih Tekke ya da Jaja rüzgarları; neyse biz transferfaresinden devam edelim.
      Özkan SÜMER

Yorum

• yahu yasini dortmund görememiş mi

sıradan bir kanat oyuncusu işte

volkan ve olcan var takımda

yıldız yaptık adamı

seneye yollamak için takas önerileri sunarız başka oyunculara

Yorum

• Hamit , Halil bizde iken gs'ye giderse , Halil'i kapinin önüne koyarim , o cok sevdigi hamsilerlen !

Yorum

• İlk olarak Gökhan Baymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fatih Tekke'li bir kafro yazdım ortalık karıştı. Hemen futbol bilgeleri çıktı ortaya. Boşver abi..
            Bir futbolcuya karşı sevginiz ile Trabzonspor'un yararına olacakların birbirine karıştıyorsunuz.

Sırf adamı seviyorsunuz diye 34 yaşında, kariyerinin en düşük noktasında olmasına rağmen ilk 11e yazıyorsunuz.

Sonra başka o yaşlardan adamlar örnek gösterildimi ironi yapıldığını anlayamayıp futbol bilgileri ortaya çıktı yazıyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fatih Tekke, Jaja bu iki isim konusulmasin lütfen..

sakiz gibi .. gelmeyeceklerini herkez biliyor..

Trabzonspor'da satilip , kim geri alinmis, son 5-6 senede.?

birakin, önümüze bakalim..
              bırak 5 6 seneyi tarihin de ya 1 yada 2 kez satılan oyuncu gerı alınmıstır onlardan bırı serdar bali dıye hatırlıyorum...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu gs Serdar Taşçı,Hamit ve Burak'ı alırsa bu sene dükkanı kapatalım
                bunların hiçbirisini alamaz.

Yorum

• İlk olarak Harun_ayar_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ---- onur ----

-- celustka --- giray --- bamba --- dany---
                  Sıradan bir savunma hattı.

Bu senekinden farklı olmaz...

Yorum

• Ne kadar doğru tartışılır ama.
                    Zeki Uzundurukan ‏@ZekiUzundurukan Hamit Altıntop Galatasaray'la anlaştı...
                    Zeki Uzundurukan ‏@ZekiUzundurukan
                    Galatasaray, Hamit Altıntop transferini gelecek hafta açıklayabilir. Çünkü anlaşma tamam...
                    GÜMÜŞHANE

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu gs Serdar Taşçı,Hamit ve Burak'ı alırsa bu sene dükkanı kapatalım
                      yahu ŞL ye katılacaklar diye parasal olarak rahatlamışlar güya

bizde geçen sene katıldık ama neden rahatlayamadık

o üç transfer bonservi olarak neden baksan 15 milyon eurodan aşağı değil

melo nun yerini nasıl dolduracaklar

melo en az 5 milyon euro

ujfalusi iyice yaşlandı

baros gidici

elmander çok sakatlanabiliyor

beleş oyuncu bulmak zorundalar

bizim paralar nereye gidiyor anlamıyorum bu arada

Yorum

• Tekke'nin ölüsü bu takıma katkı sağlar hem saha içinde hemde saha dışında.
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Brezilya Ligi'nde iyi takımlar yok yani? O zaman neden birçok kulüp Brezilya'ya scoutlarını gönderiyor her sezon...

Jajá'nın kalitesine laf etmiyorum zaten, ama onun gibi oyuncular bulunur. En azından vereceği katkı bakımından...

ama bulamıyoruz işte ? umut un bile yerine adam bulamadık, adrian ve henrique ye rekor paralar verildi 20 milyon TL çöpe gitti... ben yine aynı hataya düşülsün istemiyorum, sanki kendi cebimden çıkıyormuş gibi üzülüyorum, bjk nin durumu ortada. maceraya hiç gerek yok, seneye gs ile yarışabilecek bir takım kurmak istiyorsak ilk etapta jaja ve egemen in işi bitirilmeli, jaja zaten en fazla 3m, egemen in aklını çelebiliriz bjk nin teklifini kabul etmezse bonservisini verecekler eline, bu fırsat kaçmaz hatayı telafi edebilir yönetim...
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bırak 5 6 seneyi tarihin de ya 1 yada 2 kez satılan oyuncu gerı alınmıstır onlardan bırı serdar bali dıye hatırlıyorum...
                            ben tarihinde yazacakdim, ama genclerin agzina sakiz olmayalim dedim, simdi cikar, yok sunu aldik, yok bunu diye

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yahu ŞL ye katılacaklar diye parasal olarak rahatlamışlar güya

bizde geçen sene katıldık ama neden rahatlayamadık

o üç transfer bonservi olarak neden baksan 15 milyon eurodan aşağı değil

melo nun yerini nasıl dolduracaklar

melo en az 5 milyon euro

ujfalusi iyice yaşlandı

baros gidici

elmander çok sakatlanabiliyor

beleş oyuncu bulmak zorundalar

bizim paralar nereye gidiyor anlamıyorum bu arada
                              Sadece şampiyonlar ligi gelirleri mi var adamların?

Yorum

• İlk olarak HIRCINBEY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne kadar doğru tartışılır ama.
                                Zeki Uzundurukan ‏@ZekiUzundurukan Hamit Altıntop Galatasaray'la anlaştı...
                                Zeki Uzundurukan ‏@ZekiUzundurukan
                                Galatasaray, Hamit Altıntop transferini gelecek hafta açıklayabilir. Çünkü anlaşma tamam...
                                Bu adam yazdıysa o zaman Hamit'in bize gelme itimali daha da arttı abi..
                                Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

Yükleniyor...
                                X