İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak KERİM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu Mathijsen ın okunuşu nasılalıştırıyım kendimi
“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak KERİM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu Mathijsen ın okunuşu nasılalıştırıyım kendimi
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabi canim...Bende begenmiyorum sahsen, ama Glowacki ayrildi bir kaliteli birde yerli bir Stoper alinmali....
Aynen katiliyorum. En fazla 2 sene oynayacak. Bonservisi olmasa neyse..
Yerli stoper olarak sence aykut demir nasil olur?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
1 stoper aldılar da 2.si kaldı..bence 1 tane alsınlar öpüp alnımıza koyalım..tecrübe yahu..sonra beklentilerimiz altında hep hayal kırıklıkları..
Mathijsen çok iyi transfer değil..evet futbol doğruları içerisinde..
ama bu yönetim ve reel şartlarda inanılmaz transfer..
Yorum
-
mathijsen ne alaka yaw. bu adam hollandanın geriye yaslanarak oynadığı son dönemde sırıtmadan oynadı. ama önde basarak oynamasını istediğimiz ve öyle oynayacağını düşündüğümüz bu takımda ne gerek var. adamın frank de boerden farkı yok. belini çevirene kadar mevsim dönüyor. dany olsun, hem yıllık maliyeti daha düşüktür, hem de daha aç oyuncu. frank de boer'in gesedeki madara olmuş halini de sanırım hatırlarız. Aman diyeyim, hatta büyük harflerle, AMAN DİYEYİM...
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHamburgda Mike Tyson diyordular ona .Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !
Yorum
Yorum