Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• alper işi yatabilir. devre arasında fenerin verip de beğendiremediği rakamdan daha fazlasını alper'e sunabileceğimizi zannetmiyorum. alper yerine veysel sarı gelebilir.

Yorum

• Bu arada bir stoper daha düşünüyormuşuz, Uğur abi öyle diyor, umarım düşünmekle kalınmaz ve uygulanır...

Yorum

• ne yani 2 tane bomba transferden birisi bamba mı ?

bomba anlayışı bu mu ? . bu ağızlarda dolanan 2 yıldız oyuncu vardı onlara ne oldu.

Yorum

• Alper'den vezgeçildiyse yapacak bişey yok Veysel'e hiç gerek yok dümdüz bi topçu.
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• alperden de vazgeçtiğimize göre orta sahaya başka transfer yapmayız heralde.. soner alper hamit olcan sahan hasan ali muhammet egemen vs.. bu isimlerden mevkiye göre en az iki tanesini almalıyız favorilerim alperle hamit ve hasan aliydi ama görünen oki hiç birini alamayacaz..

Yorum

• Alper bir kaç güne bize gelir o kadar güçlü bir his var bende

Yorum

• hadi bakalım yeni isim

Yorum

• İlk olarak Bdeniz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sen önce yaşına uygun konuşmayı öğren.
                  Ben düzgün konuşuyorum çingene pazarlığı yapan ben değilim N.Şakar dır Trabzonspora as başkan olmuş yazık böyle adamların eline bakıyoruz

Yorum

• Alper'i bizden başka alabilecek bir kulüp yok şu anda. Şikeciler bu transferden geçen yıl çekildiler, gs bonservis ödemiyor, bjk'nin parası yok. yani Alper ya bize gelecek ya da satılmışşehirde kalacak. bunların başkanı sezer için 2-3 yıl önce 10 milyon mu ne demişti sonra fenere 2 milyondan satmıştı. Bu konuda zamanında bizden yana olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• Nevzat Başgan'ı ben bizim buralı Schwablara (Stuttgart çevresinde, Baden-Württemberg eyaletinde yaşayan almanlar) benzetiyorum, onlar da böyle tasarruflu, para harcarken temkinli olan insanlar. Vfb Stuttgart'ın transfer politikasına bakarsanız orda da bunu görebilirsiniz. Son yıllarda bırakın harcamayı, kazançları oluyor transferlerden. Bence Trabzonspor'a iyi geliyor böyle bir asbaşkanımızın olması. Demirören'in yanında da bir Nevzat Başgan olsa BJK bu durumda olmazdı şu an.
                      En son Kader KORELİ tarafından düzenlendi; 23.05.2012, 14:08.

Yorum

• Konu dışı olacak ama, LuaLua'nın fotosundaki arkadaki kupalar ? Bizim ülkedeki neredeyse her kulübün tonla kupası var ? Neyin başarısı bu arkadaş merak ediyorum cidden.Bu takımlar bu kupaları ne ara alıyorda biz göremiyoruz merak ettim şimdi.
                        9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak kral 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nevzat şakar gibi adam gönderirseniz hiç kimseyi alamadan gelir. kimse kusura bakmasın Ben Nevzat Şakarı ciglet almaya bile göndermem
                          1.si, 4-5 milyon gibi bir tutar istendiyse ve Nevzat Başgan bundan vazgeçtiyse ona helal olsun diyorum, enayi değiliz biz, Alper iyi bir futbolcu olabilir ama en fazla 3-3,5 eder...

2.si bu söylemin fiyat düşürme stratejisi olduğunu düşünüyorum...

Birçok transferde olduğu gibi...

Yorum

• renktaşlar artık hamit yazmasak diyorum. adamın adı gs ile ciddi biçimde anılıyor..şl ye direk katılacak bir gs yi tercih eder diye düşünüyorum maalesef... alper konusuna gelince; kimse bulunmaz hint kumaşı değil.gelirse başımızın üstünde yeri var. gelmezsede , hakkımızda hayırlıs neyse o olur inşallah...

Yorum

• Yasin kesin peki Bamba?
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ne yani 2 tane bomba transferden birisi bamba mı ?

bomba anlayışı bu mu ? . bu ağızlarda dolanan 2 yıldız oyuncu vardı onlara ne oldu.
                                2 bomba transfer değil 2 bamba transfer. Yanlış anlamışsın. Birincisini aldık. Sıra ikincisinde
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Çalışıyor...
                                X