Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bamba o kadar iyi olsa idi Premier ligden bir takimin radarina girerdi...
    Bence de öyle .
    Hatta burada Samba ile aynı kefeye konmasına gülüp geçmiştim .
    Samba ,dünyanın her takımında 11 oynayabilecek düzeyde iken manajerinin kurbanı oldu .

Yorum

• Türkiye’de gol atmak, asist yapmak çok önemli. Ama burada insanlar kimin takım için ne verdiğini görüyor. Futboldan çok iyi anlayan bir seyirci var burada. Bizde çoğu taraftar çok fazla futboldan anlamıyor. Bu benim fikrim. Biz futbolu çok seviyoruz ama futboldan anlamak ayrı bir şey. İlk geldiğim zaman da şunu söyledim: Burada asla kötü mücadele etmeyeceğim. Size bunun sözünü veriyorum dedim. Bugüne kadar hiçbir maçta kötü mücadele etmedim. Zaten insanlara da ancak bunun sözünü verebilirim. İyi oynayacağım diye söz veremem. Futbol bu, bazen gününde olmazsın. Ama mücadele edersin.

-Basının ‘Arda iyi oynamadı’ yazması taraftarı etkiliyor mu?

Yooo. İyi oynayamayabilirsin, taraftar böyle düşünüyor. O yüzden futbolu iyi biliyorlar diyorum. Arda iyi oynayamayabilir çünkü Arda insan. 3 günde bir maç oynuyor Arda. Kötü performansı da olacak. Futbolu bilmek bu zaten. Burak her maç gol atıp bir maç atamayınca tepki görmemeli. Kaç gol attı çocuk, daha ne yapsın?
      Ardanın milliyetteki röportajında güzel anlatmış ülkemizdeki taraftarların bence en önemli eksikliğini
      İmkânın sınırını görmek için imkansızı denemek lazım.
      Fatih Sultan Mehmet

Yorum

• 5 milyon euro veripte hayal kırıklığı yaşamak yerine 1 milyon euro verip hayal kırıklığı yaşarım daha iyi ama bamba bencede kaliteli bi oyuncu yobo da ingilterede göze batan bi oyuncu değildi ama burda ??

Yorum

• ‘Kesiciliği iyi. Mücadeleyi seven bir oyuncu. Ancak savruk ve dağınık oynuyor. Hata yapmaya müsait. Topu oyuna iyi sokma sıkıntısı var. Giray ve Mustafa gibi stoperlerle yan yana verimli olmaz. Eğer Egemen gibi derleyip toparlayan iyi bir stoper yanında olursa verimli olur.’
          Tolunay Hoca ve Abdullah Hoca Dany icin demis.Trabzonhaber.com.tr Aynen katiliyorum.
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

Yobo senin de soyledigin gibi premier ligde oynuyordu ve fener parayi basip aldi. Bamba transferi Cech'den hallice, insallah sonu da oyle olmaz.
            Farketmez ki İyi Olsa Everton Neden Bıraksın ? Veya Ujfalusi Madem İyiydi Neden Bıraktı Madrid

Bamba Milli Takımda Oynadı Ve Sanırım Yanlış Olmasın Turnuva Boyunca Gol Yemediler
            Twitter : @EY61_
            Youtube : EY61

Yorum

• Arkadaşlar bu transfer döneminde rahat olun. Beşiktaş batmış durumda, elindeki herkesi kaybetmek üzere. galatasaray zaten kimseye bonservis bedeli ödemek istemiyor, fener 1-2 hafta içinde uefa'dan bombardımanı yiyecek. Yani iç piyasada istediğimiz her kozu oynayabiliriz. Aslında fazla transfere de ihtiyacımız yok. bek sorununu halledelim, Zokora ile Colman'ı yedekleyelim, bulabilirsekte bir tane forvet alalım. 4 transferle hadi 1 tane daha olsun maksimum 5 transferle kadromuz rahatlıkla zirveye oynar.

Yorum

• İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                batuhan cavdar sordum alper transferinden vazmı geçildi diye evet olumusuz dedi
                bu nevzat şakar varya onun suratını görünce direkt aklıma hayaş kırıklıkları gelıyor,birde yüzümüzü güldür yabamba kimdir iskoç ya liginde ,ingizliz 2 liginde oynaya agır bır stoper
                Bu senede fiyaskooo
                bize gülmek haram
                Şimdiden moral bozmaya gerek yok.

Alper transferinde bitmiş hiçbir şey yok.

Biraz bekleyelim.

Yorum

• İlk olarak SAFA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu ülkede 30 küsürlük Yobo ile Ujfaluji kral oldu Bamba neden olmasın . Eğer tek stoper transferi olacaksa karşı çıkarım ama kaliteli bir stoper daha alınacaksa harika transfer derim .
                  o zaman 30 küsür yaşındaki glowackiyi neden gönderdik, ya da senin mantığınla sevet çetini almak lazım, o da milli takımın değişmeziydi aynı zamanda...
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

Yobo senin de soyledigin gibi premier ligde oynuyordu ve fener parayi basip aldi. Bamba transferi Cech'den hallice, insallah sonu da oyle olmaz.
                    Bamba'da Premier ligde oynadı. 100'e yakın maça çıktı.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      o zaman 30 küsür yaşındaki glowackiyi neden gönderdik, ya da senin mantığınla sevet çetini almak lazım, o da milli takımın değişmeziydi aynı zamanda...
                      Glowacki'nin sakatlık problemi var..

Yorum

• Bu adam kötü olsaydı Milli Takımda o sahada bir takımın en can alıcı noktasına koyulmazdı. Futbol bilgisi olan herkes bir düşünsün bence KARALAMADAN ÖNCE.
                        En son Hatice Aslan tarafından düzenlendi; 21.05.2012, 20:33.
                        #7 Óscar René Cardozo Marin
                        #28 Abdul Majeed Waris
                        #8 Mehmet Ekici
                        #11 Kévin Constant

Yorum

• Olcan Transferini Hatırlatıyorum Sıkıntı Yok

Jajanın Donme İhtimali Beni Sevindirdi
                          Twitter : @EY61_
                          Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence de öyle .
                            Hatta burada Samba ile aynı kefeye konmasına gülüp geçmiştim .
                            Samba ,dünyanın her takımında 11 oynayabilecek düzeyde iken manajerinin kurbanı oldu .
                            Abi benim mesajıma itafen ise bu sözlerin ben sadece mizah amaçlı yazdım onu, senin dediğini yapacak kadar bunamadım daha : )
                            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben Eskisehire 3.5 Milyon Euro teklif ettigimizi duydum 2 milyon arti futbolcu diye bisey duymadim.
                              Saparayi Muhammed , Cenk veyahut Danyi almak icin kullanmaliyiz.
                              Alanida Eskisehire verirdim ama vermeyiz bence.
                              Aynen katılıyorum arkadaş biryerlerimizi yırttık su türk yetenekleri alalaım yabancı olsada olur,yabancı kurtarmıyor takımı,yokk arkadas alanzinho verilmezmis
                              Alanzinho yaş 30 bize çok birşey katmadı 3 seneden beri saman alevi gibi parlıyor,ama vizyon lazım renktaş vizyon

alper
                              muhammet
                              yasin
                              salih
                              bunları parayı basarsan büyük topçu olursun,ligde ağırşıgın olur,anadolu kuluplerine baskıyı artırırsın,böyle olursa sana diklenirler giderler fenere,galatasaraya aynı paraya satarlar,
                              https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• 2 Dünya Yildizi Dorgba ve Kalou demisti Ergin Zihni.

Drogba Katara,Cine gidebilir cok Para kazanabilir sanmiyorum bize gelecegini.
                                Ama Kalou olabilir Zokora ve Bambayla konussun gelsin.
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

Çalışıyor...
                                X