İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildibir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.
-
batuhan cavdar sordum alper transferinden vazmı geçildi diye evet olumusuz dedi
bu nevzat şakar varya onun suratını görünce direkt aklıma hayaş kırıklıkları gelıyor,birde yüzümüzü güldür yabamba kimdir iskoç ya liginde ,ingizliz 2 liginde oynaya agır bır stoper
Bu senede fiyaskooo
bize gülmek haram
Yorum
-
Sol Bamba haberine çooook sevindim.
Hele de Reis Zokora dediyse gözüm kapalı koyarım defansın ortasına."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebatuhan cavdar sordum alper transferinden vazmı geçildi diye evet olumusuz dedi
bu nevzat şakar varya onun suratını görünce direkt aklıma hayaş kırıklıkları gelıyor,birde yüzümüzü güldür yabamba kimdir iskoç ya liginde ,ingizliz 2 liginde oynaya agır bır stoper
Bu senede fiyaskooo
bize gülmek haram
Yorum
-
İlk olarak kral 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim yönetimden bir halt olmaz bunu bu transferde gene anlıyacaksınız bunlar ciğeri beş para etmez adamları tekrar takıma toplarlar yazıkHasta la Victoria Siempre!
Yorum
-
Ben Eskisehire 3.5 Milyon Euro teklif ettigimizi duydum 2 milyon arti futbolcu diye bisey duymadim.
Saparayi Muhammed , Cenk veyahut Danyi almak icin kullanmaliyiz.
Alanida Eskisehire verirdim ama vermeyiz bence.En son FC-ST-PAULI-61 tarafından düzenlendi; 21.05.2012, 20:27.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBamba o kadar iyi olsa idi Premier ligden bir takimin radarina girerdi...Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledefansta hata yapacak kredimiz yok
onun icin tartismasiz bir isim almamiz lazim
bamba insallah hayirli olur, ne diyelim
izledigim ve tanidigim icin sivok'u tercih ederdim ama
Dabo---------------Sivok---------------Sol Bamba-----------Cech
Dabo yazdım çünkü atletik bir oyuncu Serkan ın göbeğini eritmeye niyeti yok anlaşılan 4 yıldır aynı.İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildibir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYobo İyi Olsa Evertonda Kalırdı
Yorum
-
dogru yapiyor nevzat baskan
fener almaz, alamaz, zaten ne olacaklari belli degil ve alperde rest cekmisti
bjk'de para yok alamazlar
gs: aysal söylemisti okadar para verdikten sonra avrupadan olmus adam getiririm, ayrica selcuk var ve muhtemelen melo kalacak
geriye kaldi bir tek Trabzonspor
okadar para dökülmez alpere, her nekadar begensemde. bursayi sampiyon yapmis adami ve son iki sezonun yildizlarindan olcani 3,5 milyona aldik ve alperde icinde bu fiyat en son teklif olmasi gerekiyor
cok cok birde cöp topcu koysunlar üstüne veya birini kiralasinlarEn son Bud Spencer tarafından düzenlendi; 21.05.2012, 20:30.Forvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebatuhan cavdar sordum alper transferinden vazmı geçildi diye evet olumusuz dedi
Bu senede fiyaskooo
bize gülmek haram
Yorum
Yorum