Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tamamen katılıyorum yine adrian henrique vakası gibi vidyolardan izle al gel yazık ya...
    Szymkowiak ta bize geldiğinde 28 yaşındaydı. Oynadığı en iyi kulüpte Wisla Krakow du. Boş yere olumsuzluk yapıp milletin içine fenalık getirmeyin. Hem Zokora nın referansıyla alındı. Siz Zokora dan daha iyi tanıyorsanız takımı bişey söylemiyorum.
    İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi
    bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• batuhan cavdar sordum alper transferinden vazmı geçildi diye evet olumusuz dedi
      bu nevzat şakar varya onun suratını görünce direkt aklıma hayaş kırıklıkları gelıyor,birde yüzümüzü güldür yabamba kimdir iskoç ya liginde ,ingizliz 2 liginde oynaya agır bır stoper
      Bu senede fiyaskooo
      bize gülmek haram
      https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Sozum Bamba'ya degil oyle muhalif biride degilim zaten taniyanlar bilir..sorun bizim transferde surekli zar atmamiz..aliriz 5 tane 'Bamba' tutan tutar iste tutmazsa kontrat sonuna kadar kirala..

Yorum

• 1-2 hafta sonra başlar '' ince eleyip sık dokuyoruz '' safsatası her transfer dönemi aynı terane ben alışkınım sizi bilmem.
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Bamba o kadar iyi olsa idi Premier ligden bir takimin radarina girerdi...

Yorum

• Sol Bamba haberine çooook sevindim.

Hele de Reis Zokora dediyse gözüm kapalı koyarım defansın ortasına.
              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
              Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                batuhan cavdar sordum alper transferinden vazmı geçildi diye evet olumusuz dedi
                bu nevzat şakar varya onun suratını görünce direkt aklıma hayaş kırıklıkları gelıyor,birde yüzümüzü güldür yabamba kimdir iskoç ya liginde ,ingizliz 2 liginde oynaya agır bır stoper
                Bu senede fiyaskooo
                bize gülmek haram
                Olcan'dan da vazgeçtik demişti hatırlatırım..

Yorum

• İlk olarak kral 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bizim yönetimden bir halt olmaz bunu bu transferde gene anlıyacaksınız bunlar ciğeri beş para etmez adamları tekrar takıma toplarlar yazık
                  Bu laflar şikebahçe yönetimi için bile söylenmez.Kulübümüzün yöneticilerini eleştirirken usluba dikkat etmeliyiz.
                  Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• Ben Eskisehire 3.5 Milyon Euro teklif ettigimizi duydum 2 milyon arti futbolcu diye bisey duymadim.
                    Saparayi Muhammed , Cenk veyahut Danyi almak icin kullanmaliyiz.
                    Alanida Eskisehire verirdim ama vermeyiz bence.
                    En son FC-ST-PAULI-61 tarafından düzenlendi; 21.05.2012, 20:27.
                    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bamba o kadar iyi olsa idi Premier ligden bir takimin radarina girerdi...
                      Yobo İyi Olsa Evertonda Kalırdı
                      Twitter : @EY61_
                      Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        defansta hata yapacak kredimiz yok
                        onun icin tartismasiz bir isim almamiz lazim

bamba insallah hayirli olur, ne diyelim

izledigim ve tanidigim icin sivok'u tercih ederdim ama
                        İkisi birden neden olmasın. Doğru aslında yönetime güvenilmez. Ama şu defansta hiç fena olmazdı.
                        Dabo---------------Sivok---------------Sol Bamba-----------Cech

Dabo yazdım çünkü atletik bir oyuncu Serkan ın göbeğini eritmeye niyeti yok anlaşılan 4 yıldır aynı.
                        İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi
                        bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• Bamba alindimi?
                          Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yobo İyi Olsa Evertonda Kalırdı
                            Yobo senin de soyledigin gibi premier ligde oynuyordu ve fener parayi basip aldi. Bamba transferi Cech'den hallice, insallah sonu da oyle olmaz.

Yorum

• dogru yapiyor nevzat baskan

fener almaz, alamaz, zaten ne olacaklari belli degil ve alperde rest cekmisti
                              bjk'de para yok alamazlar
                              gs: aysal söylemisti okadar para verdikten sonra avrupadan olmus adam getiririm, ayrica selcuk var ve muhtemelen melo kalacak
                              geriye kaldi bir tek Trabzonspor

okadar para dökülmez alpere, her nekadar begensemde. bursayi sampiyon yapmis adami ve son iki sezonun yildizlarindan olcani 3,5 milyona aldik ve alperde icinde bu fiyat en son teklif olmasi gerekiyor

cok cok birde cöp topcu koysunlar üstüne veya birini kiralasinlar
                              En son Bud Spencer tarafından düzenlendi; 21.05.2012, 20:30.
                              Forvete: Tencere Hill
                              Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                batuhan cavdar sordum alper transferinden vazmı geçildi diye evet olumusuz dedi
                                Bu senede fiyaskooo
                                bize gülmek haram
                                zamanında Ünal karaman mehmet battalı çok istedi görüşmeyide o yaptı 500 binden fazla vermedi. Gitti Gs aldı şuan için hüsran oldu. Alper ede milyon vermek kolay değil.

Yorum

Çalışıyor...
                                X