Vittek ankaragücün de ne yapmıs ki bizde ne ypaacak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCech'in bir piyasasi var mi, alan olur mu acaba? 300-500 demeden satsalar.
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHic kimse degil zaten. Sadece onu yedek biraktiracak kaliteli Stoperlerin alinmasini istiyoruz.
Demeye calistigim Giray'ın iyi bir stoper oldugu, ilk 11imizde olabilecegi ve yanina tamamlayici bir stoper alinmasi + takim savunmasini iyi yapmamiz gerektigi.
Yorum
-
Insallahh
HAYAL DEĞİL REAL!
İspanyol Nuevo Futbol adlı internet sitesi, ortaya ilginç bir iddia attı. Trabzon’un Hamit Altıntop’u istediğini kaydeden Nuevo, Real Madrid’in de Burak Yılmaz’ı kadrosuna katabilmek için Hamit’i pazarlık kozu olarak kullanacağını ifade etti.
HTSPOR/ HALUK AYYILDIZ
http://www.htspor.com/futbol/haber/7...fer-aciklamasiMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Esmoface tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes gitmesini istiyormus gibi hava yaratmak istemedim, pardon.
Demeye calistigim Giray'ın iyi bir stoper oldugu, ilk 11imizde olabilecegi ve yanina tamamlayici bir stoper alinmasi + takim savunmasini iyi yapmamiz gerektigi.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOda olabilir ama Sampiyonluga oynayan bir takimin Giray gibi yedekte bekleyen bir Stoperi olmali. Yani ilk 11'dekiler Giray'dan daha iyi olmalilar.
Stoper eksiğimiz var, 100%; ama bu eksik için 2 tane, ilk 11 için, stoper alıp defans hattını tamamen yeni baştan kurmamak da gerekli bence
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInsallahh
HAYAL DEĞİL REAL!
İspanyol Nuevo Futbol adlı internet sitesi, ortaya ilginç bir iddia attı. Trabzon’un Hamit Altıntop’u istediğini kaydeden Nuevo, Real Madrid’in de Burak Yılmaz’ı kadrosuna katabilmek için Hamit’i pazarlık kozu olarak kullanacağını ifade etti.
HTSPOR/ HALUK AYYILDIZ
http://www.htspor.com/futbol/haber/7...fer-aciklamasiDününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
İlk olarak Esmoface tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKomik gelebilir ama ben Mustafa Yumlu'nun yedek olmasından bir sıkıntı duymuyorum.
Stoper eksiğimiz var, 100%; ama bu eksik için 2 tane, ilk 11 için, stoper alıp defans hattını tamamen yeni baştan kurmamak da gerekli bence
Süper Lig şampiyonluğuysa Giray'ın yanına üst düzey bir stoper belki yeterli olur ancak Şampiyonlar Ligi'ne kalır (öyle ümit ediyoruz) da gruplara girersek yeterli olacağını düşünmüyorum keza Avrupa Ligi'nde finalleri görmek istiyorsak da.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
* Hamit Kabul etmezse Benzema'yı önericeklermişTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor için düşündüğünüz hedef nedir ?
Süper Lig şampiyonluğuysa Giray'ın yanına üst düzey bir stoper belki yeterli olur ancak Şampiyonlar Ligi'ne kalır (öyle ümit ediyoruz) da gruplara girersek yeterli olacağını düşünmüyorum keza Avrupa Ligi'nde finalleri görmek istiyorsak da.
Kapalı savunma yaptığımız sürece, Lille 0-0 gibi, Giraydan iyi adam bulmak + o adamı takıma alıştırmak biraz hayal gibi geliyor. Olur da becerebilirsek ne mutlu bize tabi ki, ama hem 2 tane ilk 11e stoper alıp hem de uyum sürecini atlatmalarını beklemek, dediğim gibi dostum, zor biraz bence.
Yorum
-
O bu degilde Muhammed Demir'i bu sezon kesinlikle almamiz lazim. Bu sene alamazsak bi dahada hic alamayiz. Alper ve Muhammed müthis olur. Üstelik elimizde Sapara kozu var."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Kulüp içi mevcut konuşmalar göz önüne alındığında, basına-kamu oyuna aktarılan konuşmalardan transfer konusunda rakamı yükseltmeyeceğimiz gözüküyor.
08-09 sezonundaki gibi bir yapılanma olmayacak gibi haberler mevcut.Eldeki kadroya bakılınca 15-16 kişi dışında elle tutulur oyuncu olmadığı da aşikâr.
Stoper konusu Egemen varken de sıkıntıydı, Egemen gitti, üstüne Glowacki gitti hâlâ sıkıntı.
Sol bek Cech bence iyi başladı ama çok fazla koptu ve bekleneni (savunma) açısından bence veremedi.
Orta saha için yerli Alper gündemde.
Forvet konusu belirsizliğini koruyor, Burak gider mi kalır mı sorusuna göre transfer mevcut.
Ben bu sezon bir revizyon bekliyordum ama mâli tabloyu birçoğumuz gibi bende bilmiyorum.15 Milyon € diye bir rakam atıldı ortaya, doğru mudur yanlış mıdır bilemem ama bence yeterli olmayabilir.
Ama transfer başarısı için daha da önemli olan bir konu var.Takımdan gönderileceği söz konusu olan oyunculardan ne gibi bir maddi beklenti içindeyiz buda çok önemli bir konu.Transferi herkes yapar, elindekini ne yapacaksın bu önemli.
Yönetimin bu konuda başarılı olması gerekir.Aksi taktirde hiçbir gelişim gösteremez ki gösteremiyorlar da.Kendi oyuncumuza gereken özeni göstermedikten sonra başka bir kulübe bu oyuncunun reklamını nasıl yapacaksın ?
Sözün özü yönetim beklentileri yine küçülttü.Yaptıkları transferler yapacaklarının teminatı hâlâ.Ama oyuncuları tek tek incelediğimiz zaman çok kötü transferlere imza atmışlar diyemem.Oran verecek olursak 70'e 30 iyi transferler yaptılar (Bireysel) bakıldığı zaman.
Bunları benim gördüğüm yerde umarım bu yanlışlarını düzeltecek transferlere imza atarlar.
2 stoper,1 sol bek, 3 orta saha, 1 Muhammed transferi beklentisi içerisindeyim.En son Tolga tarafından düzenlendi; 17.05.2012, 01:40.9 # Osvaldo'
Yorum
-
İlk olarak Esmoface tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor hedef değil amaç benim için, o farklı bir mesele de ŞL'ye kalırsak, grupları geçsek kafidir benim için.
Kapalı savunma yaptığımız sürece, Lille 0-0 gibi, Giraydan iyi adam bulmak + o adamı takıma alıştırmak biraz hayal gibi geliyor. Olur da becerebilirsek ne mutlu bize tabi ki, ama hem 2 tane ilk 11e stoper alıp hem de uyum sürecini atlatmalarını beklemek, dediğim gibi dostum, zor biraz bence.Ancak Giray da takımda mutlaka kalmalı.
Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
Yorum