Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• .....................................
    En son maydin tarafından düzenlendi; 18.05.2012, 22:25.

Yorum

• Alper Trabzonspor'da iş yapar, iyi futbolcu falan filan...
      Eskişehirspor'a para vermek hoşuma gitmiyor yoksa Batuhan Karadeniz de giderdi bu takıma...
      Şu ikisinin bonservisi elinde olacaktı...
      gs kesin kapardı
      Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• 1 gündür hiç girmedim önemli birşey oldu mu ?
        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Forumda bazı arkadaşları görünce ağzım açık kalıyor.Bu nasıl bir rüyalar alemidir anlamıyorum.
          Bir isim tartışılsa transfer için, o olmaz, klübün kapısından giremez, tartışmayın! diyen arkadaşlar var.
          Güleyim mi hallerine mi üzüleyim bilemiyorum
          teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• doka ismi dönüyodu bi ara...nedir acaba son durun...alınırsa cok iş yapar..amrabat gibi adam ya grosicky de sağlam oyuncu

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yasin büyük takım hevesiyle, sözde profesyonelce davranıp Gençlerbirliği'ni sattı. 3 sezon sonra seni satmayacağı ne malum?
              Gençlerbirliği gibi bir camiadan kurtuluyor daha ne olsun...
              Ha buradan İstanbul takımlarına giderse ayrı tabi ama bize gelirse bizden oraya kaçmaya yaşı müsait olmaz zaten.
              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• egemen işinin bir gerçeklik payı mı var yoksa sadece temenni mi? Yasinin mevkiisi sağ bek mi?
                Entropi İyidir.

Yorum

Jun ve Pawel gibi narin topçulara ben de karşıyım ama kalıplı topçu da iş yapacak diye bir kaide yok. Ankaragücü'nde takır takır gol atan Augustine'i de gördük. Adam bize geldiğinde koca sezonda 1 gol atabilmişti...
                  Yok abi kastım narin topçulardan ziyade, hiç bilmediğimiz adamları alıp geliyorlar sonra iyi mi çıkar kötü mü çıkar diye bekliyoruz.

Ben Eneramo'yu alalım demiyorum. Hatta almayalım diyorum. Ama yaşadıklarımıza bakınca Eneramo bile bazen cazip geliyor.

Yorum

• Trabzonspor'a diğer türk kulüplerinden alınmış o yabancılardan hayır falan gelmez. Daha önce de gelemdi. Sadece bize değil. Siz hiç hatırlıyo musunuz? Anadolu kulüplerinden büyük takımlara gidip başarılı olan futbolcu? 2 sene önce Isac'i aldık mesela. Ne yaptı? Artık biraz daha büyük düşünün. Kim bizi büyük kulüp yapacak? Eneramo? Transfer gündeminde Bony, Kalou gibi futbolcular varken biz Eneramo'yu tartışıyoruz. Belki bu futbolcuları alacak gücümüz yok. Ama biz bunları istemedikçe ve diğer kulüplerin artıklarıyla yetindikçe gelecekte de değişmez bu durum. Belki beğenmiyoruz, şikeci falan ama fenerbahçe bu zor dönemde hemde ara transfer döneminde gitti Sow'u aldı. Artık bizimde yıldız futbolcu transfer etmemiz lazım. Daha yıldızı parlamamış adamları alıp yedek kulübesinde oturtarak ve boşuna para vererek ne kadar başarılı olabiliriz ki? Konusu açılınca herkes avrupa kupalarında başarılı olalım diyo ama kadro kurmaya gelince anadolu kulüpleri karması kuruyo. Böyle devam edersek cl de ve avrupa da bu yıldakinden fazla başarı beklemeyelim....

Yorum

• İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Forumda bazı arkadaşları görünce ağzım açık kalıyor.Bu nasıl bir rüyalar alemidir anlamıyorum.
                      Bir isim tartışılsa transfer için, o olmaz, klübün kapısından giremez, tartışmayın! diyen arkadaşlar var.
                      Güleyim mi hallerine mi üzüleyim bilemiyorum
                      uzun eşşekmi oynıyalım başka yapacak birşey yok
                      Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        egemen işinin bir gerçeklik payı mı var yoksa sadece temenni mi? Yasinin mevkiisi sağ bek mi?
                        Egemen işi büyük ihtimalle kolpa. İnanmayın derim.

Yasin Öztekin sol açık oynuyor.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          egemen işinin bir gerçeklik payı mı var yoksa sadece temenni mi? Yasinin mevkiisi sağ bek mi?
                          Egemen i almaz bizimkiler. Yasin sol acik, yetenekli bi futbolcu. Avni Akerde bize bi tane gol atmisti
                          Trabzonspor 1967

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1 gündür hiç girmedim önemli birşey oldu mu ?
                            Trabzonsporda transfer kuantum kurallarına tabidir , bu sebeple hiç bir şey kaçırmadın . Biz aslında dündeyiz ve sayın şakar'ın "yeni oyuncumuz hayırlı olsun" mantrasını duyuncaya kadar da dünde kalacağız .

Yorum

Jun ve Pawel gibi narin topçulara ben de karşıyım ama kalıplı topçu da iş yapacak diye bir kaide yok. Ankaragücü'nde takır takır gol atan Augustine'i de gördük. Adam bize geldiğinde koca sezonda 1 gol atabilmişti...
                              Onuda penaltidan atti
                              [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                              [/COLOR]

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Egemen işi büyük ihtimalle kolpa. İnanmayın derim.

Yasin Öztekin sol açık oynuyor.
                                yani böyle bir haber yapıldı mı yapıldıysa çok komik olur

İlk olarak mustafa08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Egemen i almaz bizimkiler. Yasin sol acik, yetenekli bi futbolcu. Avni Akerde bize bi tane gol atmisti
                                tamam o yasin) aynı zamanda milli takımlarda da oynamıyormuydu o çocuk? ümit milli mi çıkaramadım, bjk li necipin oynadığı?
                                Entropi İyidir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X