.....................................
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Forumda bazı arkadaşları görünce ağzım açık kalıyor.Bu nasıl bir rüyalar alemidir anlamıyorum.
Bir isim tartışılsa transfer için, o olmaz, klübün kapısından giremez, tartışmayın! diyen arkadaşlar var.
Güleyim mi hallerine mi üzüleyim bilemiyorumteyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYasin büyük takım hevesiyle, sözde profesyonelce davranıp Gençlerbirliği'ni sattı. 3 sezon sonra seni satmayacağı ne malum?
Ha buradan İstanbul takımlarına giderse ayrı tabi ama bize gelirse bizden oraya kaçmaya yaşı müsait olmaz zaten.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
.....
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJun ve Pawel gibi narin topçulara ben de karşıyım ama kalıplı topçu da iş yapacak diye bir kaide yok. Ankaragücü'nde takır takır gol atan Augustine'i de gördük. Adam bize geldiğinde koca sezonda 1 gol atabilmişti...
Ben Eneramo'yu alalım demiyorum. Hatta almayalım diyorum. Ama yaşadıklarımıza bakınca Eneramo bile bazen cazip geliyor.
Yorum
-
Trabzonspor'a diğer türk kulüplerinden alınmış o yabancılardan hayır falan gelmez. Daha önce de gelemdi. Sadece bize değil. Siz hiç hatırlıyo musunuz? Anadolu kulüplerinden büyük takımlara gidip başarılı olan futbolcu? 2 sene önce Isac'i aldık mesela. Ne yaptı? Artık biraz daha büyük düşünün. Kim bizi büyük kulüp yapacak? Eneramo? Transfer gündeminde Bony, Kalou gibi futbolcular varken biz Eneramo'yu tartışıyoruz. Belki bu futbolcuları alacak gücümüz yok. Ama biz bunları istemedikçe ve diğer kulüplerin artıklarıyla yetindikçe gelecekte de değişmez bu durum. Belki beğenmiyoruz, şikeci falan ama fenerbahçe bu zor dönemde hemde ara transfer döneminde gitti Sow'u aldı. Artık bizimde yıldız futbolcu transfer etmemiz lazım. Daha yıldızı parlamamış adamları alıp yedek kulübesinde oturtarak ve boşuna para vererek ne kadar başarılı olabiliriz ki? Konusu açılınca herkes avrupa kupalarında başarılı olalım diyo ama kadro kurmaya gelince anadolu kulüpleri karması kuruyo. Böyle devam edersek cl de ve avrupa da bu yıldakinden fazla başarı beklemeyelim....
Yorum
-
İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumda bazı arkadaşları görünce ağzım açık kalıyor.Bu nasıl bir rüyalar alemidir anlamıyorum.
Bir isim tartışılsa transfer için, o olmaz, klübün kapısından giremez, tartışmayın! diyen arkadaşlar var.
Güleyim mi hallerine mi üzüleyim bilemiyorumbaşka yapacak birşey yok
Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !
Yorum
-
.....
İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleegemen işinin bir gerçeklik payı mı var yoksa sadece temenni mi? Yasinin mevkiisi sağ bek mi?
Yasin Öztekin sol açık oynuyor.
Yorum
-
İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleegemen işinin bir gerçeklik payı mı var yoksa sadece temenni mi? Yasinin mevkiisi sağ bek mi?Trabzonspor 1967
Yorum
-
İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 gündür hiç girmedim önemli birşey oldu mu ?
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJun ve Pawel gibi narin topçulara ben de karşıyım ama kalıplı topçu da iş yapacak diye bir kaide yok. Ankaragücü'nde takır takır gol atan Augustine'i de gördük. Adam bize geldiğinde koca sezonda 1 gol atabilmişti...[COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
[/COLOR]
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEgemen işi büyük ihtimalle kolpa. İnanmayın derim.
Yasin Öztekin sol açık oynuyor.
İlk olarak mustafa08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEgemen i almaz bizimkiler. Yasin sol acik, yetenekli bi futbolcu. Avni Akerde bize bi tane gol atmisti) aynı zamanda milli takımlarda da oynamıyormuydu o çocuk?
ümit milli mi çıkaramadım, bjk li necipin oynadığı?
Entropi İyidir.
Yorum
Yorum