Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• -------------Onur----------

--Celu---Sivok---Mustafa---Cech

--------Zoko-----Colman-----

------------Jaja------------

--Kalu-----Burak------Olci----

Kıvılcımı çaktım! Yakarız bu gezegeni!!!!
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Kalou dediniz,dediniz ben de Nevzat Şakar'ı aradım aynen aktarıyorum

''Ne? Galu mu o da kimmiş,tanınmadıg topçu almayuz gadromuz yeterli zaten''
      En son Bekir tarafından düzenlendi; 15.05.2012, 01:28.

Yorum

• kalou novotel deymiş . böyle bir duyum aldım arkadaşlar

Yorum

• twittera yazmayın abiler kendinize müslüman olmayın, bize de paylaşın.

Yorum

• Beni burda cok kötülediniz ben bugun kulubun gorustugu ve anlasmak uzere olacaklari isimleri arka sayfalara bakarsaniz hepsini yazdim... Su an gorusmede olduklari 2 ispanyada 1 arjantinden 6 tanede yerli var tek bir kisi hollanda ve almanyadan isimleri isterseniz yazarim... Ama kulube zararimiz olmasin... Bilgiler 100%
            Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• Alın size duyumcunun kralı adamda 9 isim var
              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kalou novotel deymiş . böyle bir duyum aldım arkadaşlar
                Su asagidakine sordum. Yokmus öyle bir sey?

ArtofNoise ‏ @StreamofProtest I'm at Novotel (Trabzon) w/ 2 others http://4sq.com/KhU0sB
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak UgurAk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beni burda cok kötülediniz ben bugun kulubun gorustugu ve anlasmak uzere olacaklari isimleri arka sayfalara bakarsaniz hepsini yazdim... Su an gorusmede olduklari 2 ispanyada 1 arjantinden 6 tanede yerli var tek bir kisi hollanda ve almanyadan isimleri isterseniz yazarim... Ama kulube zararimiz olmasin... Bilgiler 100%
                  Bilgileri Skype'den mi aldin?
                  TRABZONSPOR 1967

Yorum

Beni burda cok kötülediniz ben bugun kulubun gorustugu ve anlasmak uzere olacaklari isimleri arka sayfalara bakarsaniz hepsini yazdim... Su an gorusmede olduklari 2 ispanyada 1 arjantinden 6 tanede yerli var tek bir kisi hollanda ve almanyadan isimleri isterseniz yazarim... Ama kulube zararimiz olmasin... Bilgiler 100%
                    zahmet olmazsa yazar mısın ? fildişili olayı ne ?

Yorum

• Veysel Sari Fenerbahcelen anlasmis diye duydum

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Veysel Sari Fenerbahcelen anlasmis diye duydum
                        Getafe ile görüşüyor menajeri.. Fb transferde çok ısrarcı İspanya'ya gitmez ise kuvvetle muhtemel fb'ye atacak imzayı
                        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bilgileri Skype'den mi aldin?
                          Yok ona direk Kulüpten faks geliyo.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu kiz bise kesin konusuyo?? Demekki var bir seyler...

Ceylin Ece AkSu ‏ @CeylinEceSu

@metinmso valla yalanı bıle guzel yaa jaja yenıden trabzonspor da dusunsene
                            Bunun neresi 'kesin konuşma'? Böyle bir tweeti bile alıp başlığa taşıyorsunuz.

Yorum

Gel hele gardaş 2 yol muhabbet edek
                              Niyet Ettik 8 nci Şampiyonluğa !

Yorum

• kalou aradiğimiz adam değil tarzı hoşuma gitmiyor bize coşkulu güçlü bir striker lazım kalou'yu izlerken uykum geliyor benim öyle bir surat ifadesi var.

Yorum

Çalışıyor...
                                X