Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    5 mio+ sonraki satistan 25% veriyorlar.iyi fiyat.bu sezon gibi bir sezon daha oynarsa 15-20 mio satar roma onu.

ali egesel kimdir? Burak'ın menajeriymiş
    En son MaDDoX_61 tarafından düzenlendi; 14.05.2012, 18:09.
    [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Burak Lazio'ya gitmez
      KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• burak lazio(taraftarlarini hic sevmiyorum) giderse rahatlikla oynar orda-Kolse ve Rocchi var sadece onlarda 1-2 sezon sonra yollanir zaten.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• video nun altındaki yorumlara bir bakın . inş burak lazio ya gider. bence yakışır oraya

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ali egesel kimdir?
            Oyuncu temsilcisi.

Selçuk İnan'ın da temsilcisi oydu.

Yorum

• 5 milyon burak için iyi para.

Yorum

• Şuan en çok fire veren mevkimiz defans, sanırım bunda hemfikiriz.

Savunma dörtlüsünü iyice bir elden geçirmemiz gerekiyor.

Yorum

• Burak Yilmaz hakkinda gelismeler var. Burak Yilmaz Lazio Rom'un teklifine "Evet" cevabi verdi.

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hoca tek yetkili olduysa hazırlanın
                    Mehmet Güven, Uğur Boral, Çağlar Birinci, Özer Hurmacı, Tuncay Şanlı...
                    servet ünsal gökhan zan sabri ve başkanla sorunu olmasaydı genç semih
                    sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• Bi gönderemediniz şu Burağı ya ne diyim..
                      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• bence bu 5 milyona serbest kalır maddesi yanlış yorumlanıyor.
                        5 milyonu getiren alır diye bişey yok. o zaman herkes getiri 5 milyonu
                        şayet burak isterse 5 milyon ile gidebilir. burda yorumda ince bir fark var.
                        kulüp satmak istemez ve burak da gitmek isterse 5 milyona serbst kalır.
                        bu maddenin anlamı budur. yoksa 5 milyonu getiren alır diye bişey yok.
                        piyasa değeri bu kadar yükselmişken kendisi de kulübe maksimum kazancı sağlamak isteyecektir bence. illa da gidecem ama neresi olursa olsun gibi bir fikri varsa o zaman belki olabilir bu 5 milyona gidiş
                        BMN İZMİR

Yorum

• İlk olarak Mert Kırarslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          maddeyi nasıl kaldıracakki ? 5m € getiren alır maddesi kapı gibi duruyor orada, avrupalı enayi değil 5 milyondan tek kuruş yukarı çıkmazlar. normalde 10m civarına satabilecekken 5 e gidişini izlemek çok üzücü ama dahada üzücü bir işe kalkışmaz umarım.

ben burak ın kendisini küçük düşürecek bir şekilde, selçuk un izinden gidip gs ye imza atmasından korkuyorum. 2 kere tekme yediği yere 3. kere gitmek... 27 yaşındasın selçuk u örnek alma arda yı örnek al, git işte avrupaya. gs ye gitmesi için mantıklı tek bir gerekçe yok...
                          Şöyle bir şey var: Eğer kontrat fesih bedeli şartları işlerine gelmiyorsa (Peşin ödeme, sonraki satıştan pay...) daha yüksek ücret ödeyip o maddeleri ortadan kaldırarak kulüple anlaşma yoluna gidebilirler
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burak Yilmaz hakkinda gelismeler var. Burak Yilmaz Lazio Rom'un teklifine "Evet" cevabi verdi.

http://www.lalaziosiamonoi.it/?actio...dnotizia=25777

bu site 2-3 gündür haber yapıyor bende burdan buldum
                            [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Burak gönderilsin 8m Euro fena para değil....Kaptan Tolgayada Onur'un önünü açması için yol verilmeli bence....

Oliç,Turgay bahadır,Muhammed Demir forvete takviye edilmeli...

Stopere Sivok ve Dany alınmalı.....

Orta sahaya Alper potuk,Sefa,Hamit,Jaja ve Ozan ipek mutlak kazandırılmalı...

Sağ ve sol bekede yeni isimler bulmalıyız...Hasan Ali sol bek olabilir

-------------------------------------------------------------------------------

Adrian,Alanzinho,Brozek kardeşler,Ferhat,Aykut benim için gönderilmesi gereken oyuncular....gerek yok yukarıdaki kadronun yüzde 70-80 i oluşturulursa...
                              '9'
                              fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• Burak 8 milyon euro'dan aza gitmez. yanına da sonraki satıştan %30 falan koydunmu iyidir iyi.
                                Trabzonspor

Yorum

Yükleniyor...
                                X