Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hic gülecegim yoktu.Hoiltt Paulide oynamisti diye Adamin neredeyse her Macini izliyorum hala.Mümkün degil.Arsenal,Tottenham,Inter ve Bayern istiyor.
    En az 15 Milyon Euro.Zaten Türkiyeye gelmez.Bu Haberi yapana yaziklar olsun kimi kandiriyorlar.
    Bonservisi yok takimindan ayrildi diye biliyorum...
    1

Yorum

• İlk olarak SensitiveLord61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence Vittek varken alınması gereksiz
      Vittek olsa gereksiz de Vittek'e guvenip yola cikilmaz kesinlikle...

Yorum

• İsmail Düzgün denen kişi statta fotoğraf filan çekiyor fazla ciddiye almayın bence.
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Sözleşmesi bitiyor gözüküyor ? Uzattı mı ki ?
          9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hic gülecegim yoktu.Hoiltt Paulide oynamisti diye Adamin neredeyse her Macini izliyorum hala.Mümkün degil.Arsenal,Tottenham,Inter ve Bayern istiyor.
            En az 15 Milyon Euro.Zaten Türkiyeye gelmez.Bu Haberi yapana yaziklar olsun kimi kandiriyorlar.
            Pauli yine devrede,hayal kurmaya izin yok

Ama hakikaten her sezon ortaya atılan boş iddalardan biri en son tercih edeceği takım bile biz değiliz.
            En son gabriel omar tarafından düzenlendi; 13.05.2012, 20:48.

Yorum

Tothenam Arsenal ve Bayern ilgilenmiş en son bizi tercih edermi bilemem
              http://www.transfermarkt.de/de/david...ler_58993.html
              Youtube'da baktım da ayaklarına çok hakim ve topla çok hızlı. Pasları da maşallah Xavi gibi. Yalnız oynadığı mevkiide bizde Olcan var.

Edit: Yukardaki yorumları okuyunca ne kadar iyi niyetle yazmışım [] Habu adam bize gelir mi ki
              En son Onur tarafından düzenlendi; 13.05.2012, 20:43.
              FxY

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bonservisi yok takimindan ayrildi diye biliyorum...
                Olabilir Kardes ama olsun bize Hayatta gelmez,Arsenal,Tottenham,Inter,veya Bayern.Ben Tottenham diyorum Müthis bir Oyuncu.StPauli Tarihinin en iyi Oyuncusu hemde acik ara
                Gabriel Omar Renktas Hayal bile degil bu Oyuncular,Reusda yaziliyordu Böyle haberler yapanlar hangi amacla Milleti kandiriyor merak ediyorum.
                En son FC-ST-PAULI-61 tarafından düzenlendi; 13.05.2012, 20:45.
                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• colman ile muhteşem ikili olurlar; http://www.transfermarkt.com.tr/tr/m...ler_55870.html
                  En son abcabca tarafından düzenlendi; 13.05.2012, 20:55.

Yorum

• Burak 5 milyona yurt dışına gideceğine 5.1 milyona Ğs ye gitsin 100 bin euro için sevinirim...

Burak'a dayalı oynadığımız gibi, Muhammet Demir'i koy oraya en az 25 gol o da atardı... Üstelik bu adam 20 yaşında...

Sonuç: Burak 5 milyona gider yerine Sapara+2 milyona Muhammet'i alabileceksek çok sevinirim...

Kalan 3 milyona 3 milyon daha ekleyip taş gibi yabancı forvet alınabilir...

Ayrıca Alper için Alan'ı versek mi diye düşünen varsa...

Alper=Alan+Barış Özbek

Yorum

Türkiye den bu adama teklif verecek 2 takım var biri biz biri bursa
                      Ligin en iyi stoperi olurdu..

Takim arkadasi Juhasz'a hayir demem bak.

Hollanda ve Belcika liglerinden bizim takima (ciddi) katki verebilecek ve almasi imkansiz olmayan stoperler:

1. Nicklas Moisander (AZ)
                      2. Cheikhou Kouyaté (Anderlecht)
                      3. Ryan Donk (Club Brugge)
                      4. Roland Juhasz (Anderlecht)
                      5. Guram Kashia (Vitesse)
                      6. Bram Nuytinck (NEC Nijmegen, Hollanda u-21 kaptani)
                      7. Nick Viergever (AZ)
                      8. Kanu (Standard Luik)
                      9. Jeffrey Gouweleeuw (Heerenveen)
                      10. Felipe (Standard Luik)

*Siralama takimda en cok görmek istedigim oyuncuya göre hazirlandi.
                      .

Francesco
                      Totti

Yorum

• Şu Televizyondaki görüntüyü geçen sene yaşatmayanlara okadar sinirliyim ki sövüyorum şuan.
                        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Enaramo Henrique ve Halil'in toplamindan cok daha fazla katki verir. Ben de alip oyun planini onun uzerine kuralim demiyorum, fakat iyi bir alternatif olabilir. Bonservisi de yok.
                          ben eneramo nun takıma katkı sağlayacağını düşünüyorum, yıllık ücreti uygun olursa hiç düşünmeden alırım

Yorum

• Sky, #Lazio sull'attaccante turco Burak #Yılmaz del #Trabzonspor #calciomercato
                            [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Onur
                              Serkan Giray STOPER Hasan Ali
                              Zokora Alper
                              Volkan Colman Olcan
                              FORVET

Kaliteli birer yabancı forvet ve stoper ile Hasan Ali ve Alper'i alsınlar bu takıma, gelecek sene yine şampiyonuz.
                              '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• allahını severseniz yapmayın ne eneramosu. enneramo kadar düz topçunun ne işi var bizde.
                                Eski kullanıcı adı: olikos61
                                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

Çalışıyor...
                                X