İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak SensitiveLord61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Vittek varken alınması gereksiz
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHic gülecegim yoktu.Hoiltt Paulide oynamisti diye Adamin neredeyse her Macini izliyorum hala.Mümkün degil.Arsenal,Tottenham,Inter ve Bayern istiyor.
En az 15 Milyon Euro.Zaten Türkiyeye gelmez.Bu Haberi yapana yaziklar olsun kimi kandiriyorlar.
Ama hakikaten her sezon ortaya atılan boş iddalardan biri en son tercih edeceği takım bile biz değiliz.En son gabriel omar tarafından düzenlendi; 13.05.2012, 20:48.
Yorum
-
İlk olarak SensitiveLord61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTothenam Arsenal ve Bayern ilgilenmiş en son bizi tercih edermi bilemem
http://www.transfermarkt.de/de/david...ler_58993.html
Edit: Yukardaki yorumları okuyunca ne kadar iyi niyetle yazmışım [] Habu adam bize gelir mi ki
En son Onur tarafından düzenlendi; 13.05.2012, 20:43.FxY
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBonservisi yok takimindan ayrildi diye biliyorum...Müthis bir Oyuncu.StPauli Tarihinin en iyi Oyuncusu hemde acik ara
Gabriel Omar Renktas Hayal bile degil bu Oyuncular,Reusda yaziliyorduBöyle haberler yapanlar hangi amacla Milleti kandiriyor merak ediyorum.
En son FC-ST-PAULI-61 tarafından düzenlendi; 13.05.2012, 20:45.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
colman ile muhteşem ikili olurlar; http://www.transfermarkt.com.tr/tr/m...ler_55870.htmlEn son abcabca tarafından düzenlendi; 13.05.2012, 20:55.
Yorum
-
Burak 5 milyona yurt dışına gideceğine 5.1 milyona Ğs ye gitsin 100 bin euro için sevinirim...
Burak'a dayalı oynadığımız gibi, Muhammet Demir'i koy oraya en az 25 gol o da atardı... Üstelik bu adam 20 yaşında...
Sonuç: Burak 5 milyona gider yerine Sapara+2 milyona Muhammet'i alabileceksek çok sevinirim...
Kalan 3 milyona 3 milyon daha ekleyip taş gibi yabancı forvet alınabilir...
Ayrıca Alper için Alan'ı versek mi diye düşünen varsa...
Alper=Alan+Barış Özbek
Yorum
-
İlk olarak SensitiveLord61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye den bu adama teklif verecek 2 takım var biri biz biri bursa
Takim arkadasi Juhasz'a hayir demem bak.
Hollanda ve Belcika liglerinden bizim takima (ciddi) katki verebilecek ve almasi imkansiz olmayan stoperler:
1. Nicklas Moisander (AZ)
2. Cheikhou Kouyaté (Anderlecht)
3. Ryan Donk (Club Brugge)
4. Roland Juhasz (Anderlecht)
5. Guram Kashia (Vitesse)
6. Bram Nuytinck (NEC Nijmegen, Hollanda u-21 kaptani)
7. Nick Viergever (AZ)
8. Kanu (Standard Luik)
9. Jeffrey Gouweleeuw (Heerenveen)
10. Felipe (Standard Luik)
*Siralama takimda en cok görmek istedigim oyuncuya göre hazirlandi..
FrancescoTotti
Yorum
-
İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEnaramo Henrique ve Halil'in toplamindan cok daha fazla katki verir. Ben de alip oyun planini onun uzerine kuralim demiyorum, fakat iyi bir alternatif olabilir. Bonservisi de yok.
Yorum
-
[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
Onur
Serkan Giray STOPER Hasan Ali
Zokora Alper
Volkan Colman Olcan
FORVET
Kaliteli birer yabancı forvet ve stoper ile Hasan Ali ve Alper'i alsınlar bu takıma, gelecek sene yine şampiyonuz.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
Yorum