Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ferhata Bursa ve Gençler talipmiş. Ozan İpek hamlesi için kullanılabilir, Ferhatın yerine de Hasan Ali alındı mı tadından yenmez.

Yorum

• İlk olarak OYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Alper Potuk'a yalvaracağımıza neden Oğuzhan Özyakup'a yönelmiyoruz ? Alper iyi oyuncu olabilir ona bir şey demiyorum. Yalnız Oğuzhan'ın Trabzon'lu ve Trabzonspor'lu oluşu, Arsenal patentli olması, uzun boy, çeviklik, pas yüzdesi yüksek ve yaşının 20 oluşu Alper'i alacağımıza neden Oğuzhan değil dedirtiyor bana. Oğuzhan'ın kendini gösterebileceği en iyi takım biziz. Hem Trabzonspor bilinciyle oynayacağını düşünüyorum. Orta sahanın göbeğinde oynayabildiği gibi Ofansif Orta Saha'da da oynayabiliyor. Arsenal A takımında çıktığı 2 maçta 1 asist, rezerv takımında 18 maçta 8 asist yapıp, 5 golü var. Yıllar geçince de ah alaydık vah alaydık pişmanlığı. Bonservisi ne kadarsa alınmalı.
      Geçen sene istedik Venger kal deyince kaldı. Oyuncu gelmek istemiyorsa alamazsınız.
      Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• İlk olarak Mert Kırarslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        antep te işini yapmaya devam etsin o zaman. şu lafı söylemişse harbi ayıp etmiş.

cenk tosun a yönelelim adam en azından kıvırmıyor bjk li olduğunu biliyoruz, kıvıran topçudan oldum olası nefret etmişimdir. muhammet gözümden düştü şuanda alınsın alınmasın hiç önemi yok... alper + cenk şunları kapalım bari.
        Adam Antep'te oynarken Trabzonspor'u tutuyorum mu deseydi ?

Herkes Fatih Tekke değil. Kaldı ki bu çocuk daha çok genç. Gönlünden geçen illaki birşeyler vardır ama bunu saklaması onun için daha iyidir.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ferhata Bursa ve Gençler talipmiş. Ozan İpek hamlesi için kullanılabilir, Ferhatın yerine de Hasan Ali alındı mı tadından yenmez.
          Ferhat işe yaramış olur hem.Onca zaman kulübede oturmanın bir vefası olmalı.Hasan Ali önünde takım savunmasını bilen,mevkisini laubali kullanmayan bir ileri uç elemanı ile Trabzon'un en az 6 yıl sol bek sıkıntısını çözecektir.Defansta istikrar olmazsa işimiz var demektir,sakatlık problemi fazla yaşamayan,maç kaçırmayan ender oyunculardan,Allah nazar değdirmesin.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kimse Muhammed'e Trabzonspor'lu değilim dediyse kızmasın... Biz "Trabzonspor'lu Selçuk olarak anılmak istiyorum..." diyenleri de gördük!

Çabuk unutuyoruz...
            Al benden de o kadar.

Artık oyuncuların samimiyetine güvenmiyorum. Muhammed doğrusunu yapmıştır. İşini yapıyor uşak. Bizimkiler gidip alsınlar.

Yorum

• Elimizdeki düşünülmeyen oyuncuları takas+para ile kullanabilirsek mükemmel iş yapmış oluruz.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Al benden de o kadar.

Artık oyuncuların samimiyetine güvenmiyorum. Muhammed doğrusunu yapmıştır. İşini yapıyor uşak. Bizimkiler gidip alsınlar.
                Ödev ahlâkı,görev bilinci var demektir.Gönlünde bir takım vardır belki,işinin önüne geçmesini istemiyordur.Sonuçta zevk için başlayıp mesleğine dönüşmüştür,hayat-ı idame ettirebilmek içinde profesyonel olması gerekiyor.

Yorum

• Hamburg dirk kuyt ile ilgileniyor.
                  Bonservis olarak 1 mio.€ konusuluyor.
                  Böyle oyunculara yönelmemiz lazim.
                  Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Ne Muhammetmiş arkadaş 2senedir konuşmaktan bitiremedik Trabzonspor bu olmamalı oyuncu gelmek için yalvarmalı ama onun icinde vizyon sahibi birileri yönetmeli bu takımı
                    Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• Açıkçası ben Muhammetin sözlerini pek takdir etmedim.Bunun pek profesyonellikle alakasını göremedim.Fatih ve Burak açık açık tuttukları takımları söyleyince profesyonellikten uzaklaştılar mı yani ?Burağın Beşiktaşlı olması ona olan sevgiyi azalttı mı ?

Ve yahut Muhammet Trabzonsporlu olduğunu söyleyince Antepte kesik mi yiyecekti ?Ya da başka takımlara transfer olamayacak mıydı ?

Ben Trabzonlu olupta Trabzonsporlu olmayanı takdir edemem mesleği ne olursa olsun.

Yorum

• Sivok
                        Danny/Serdar
                        Giray
                        Musti

Seneye bu stoperlerle yolla cikarsak ne guzel olur.

HEP
                        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Açıkçası ben Muhammetin sözlerini pek takdir etmedim.Bunun pek profesyonellikle alakasını göremedim.Fatih ve Burak açık açık tuttukları takımları söyleyince profesyonellikten uzaklaştılar mı yani ?Burağın Beşiktaşlı olması ona olan sevgiyi azalttı mı ?

Ve yahut Muhammet Trabzonsporlu olduğunu söyleyince Antepte kesik mi yiyecekti ?Ya da başka takımlara transfer olamayacak mıydı ?

Ben Trabzonlu olupta Trabzonsporlu olmayanı takdir edemem mesleği ne olursa olsun.
                          Fatih ve Burak nerde ve ne zaman söyledi tuttukları takımları ?

İkiside kariyerinin zirvesinde söyledi. Hal böyle olunca da sorun olmadı.

Bu uşak daha çok genç. Önüne ne fırsatlar çıkar. Tuttuğu takımı söyleyip önünü mü kapatsın ?Kalbimde olan takım Trabzonspordur ya da değildir ama söylemesi doğru olmaz bence.

Yorum

• Danny stoper için son yerimiz olsun. Daha kaliteli oyuncular transfer etmeliyiz.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Adam Antep'te oynarken Trabzonspor'u tutuyorum mu deseydi ?

Herkes Fatih Tekke değil. Kaldı ki bu çocuk daha çok genç. Gönlünden geçen illaki birşeyler vardır ama bunu saklaması onun için daha iyidir.

desin ne var bunda ? bide onun nazını mı çekeceğiz, neyine yetmedi Trabzon dua etsinde bizimkiler onu almak için teklif götürsün antep e, bize gelse alacak dünyanın parasını. antep ten avrupaya mı sıçrayacağını düşünüyorda şimdiden başladı profesyonellik laflarına ? ya istanbul a gidecek yada bize gelecek işte... burak gol kralı olmuş simgeleştiği yerde çıkıp bjk liyim diyebiliyor, muhammet daha ne ki Trabzonluyum diyemiyor bu profesyonellik olaylarına giriyor ?
                              En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 20.04.2012, 17:42.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Oğuzhan rezerve takımda devam edecekse kiralanmasi mantıklı olur.

Yorum

Çalışıyor...
                                X