Buca'dan 3 futbolcudan bahsediliyor.Arkadaki sayfalarda da yazdım.Mezarlıklara yeniden adam alınmak isteniyorsa unutulmasın ki mezarlıklar doldu.Bize mezarlıklara girmeyecekler lazım.Dany meselesine gelince.Bizde oynayabilecek üst düzey bir topcu olduğunu zannetmiyorum.Alnacaksa ülke dışından ve tecrübeli biri olmalı.Çünkü Avrupa maçlarını kaldırabilmesi gerekir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Emre Güral'la ilgili:
Aynı yolu seçen kanat oyuncusu Emre Güral’la masaya oturdu; ancak yine uzlaşma sağlanamadı. Basın Sözcüsü Cumhur Kaynar, gurbetçi Emre’yle anlaşamadıklarını belirterek, “Biz ödeme planımızı sunduk, kabul etmedi. Parasını yatırıp serbest kalmasını önleyeceğiz. Kadro dışı bırakıldı ve satış listesine konuldu” dedi.
Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, yönetimin kararına saygı duyduğunu, Emre’ye ise kızgın olduğunu ifade etti. Eksikler nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını anlatan başarılı teknik adam, “Emre bize geldiğinde kimse onu tanımıyordu. Bucaspor’da yıldızı parladı. Ona en çok ihtiyacımız olduğu dönemde parayı düşünmesi hata. Son 5 maçta iyice vitrine çıkma şansını da tepti” yorumunu yaptı. Alman ekibi SV Elversberg’ten transfer edilen 23 yaşındaki yetenekli oyuncu ligde 24 maçta 9 gol atmıştı. A2 Milli Takımı’na da seçilen Emre, Estonya ağlarını sarsmıştı. Bucaspor’da sarı kart cezalısı Zafer ile sakat olan Mehmet İncebacak ve Musa forma giyemeyecek. Milli takımda sakatlanan Salih’in durumu ise netleşmedi.
İlgilendiğimiz tüm adamların takımlarına sorun çıkarması tesadüf mü?
İşallah öyledir...
Yorum
-
İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmra Güral'ı iyice izleyen var mı?
Sol kanat-istatistikleri iyi-Alman altyapılı
Ben Buca maçlarını izlediğimde Salih Uçan'a dikkat ediyorum sadece
Edit: Attığı gollere baktım da biraz, boş golü yok adamın, hep jeneriklik, sol ayağı çok iyi görünüşe göre...
1 gol, 1 asist yaptığı Karşıyaka maçı (asist çok iyi):
ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak bugrahankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealanzinho iyi bir yedek.Takasta kullanılmamalı.Eski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
-
Arkadaşlar şu 1461'i artıkların gideceği yer olarak hayal etmekten vazgeçin.
Murat Tosun'un gitmesi tamamiyle devre arasında bir golcü eksikliğini giderip hedefe daha iyi yürümeleri içindi.
Hedef Bank Asya.
Sonrası gençlerle orada kalıcı olmak ve oyuncu yetiştirmek.
Bu bağlamda kullanmayacaklarımızı oraya yollarız düşüncesinden vazgeçin.
Pilot takım bu değil.Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar şu 1461'i artıkların gideceği yer olarak hayal etmekten vazgeçin.
Murat Tosun'un gitmesi tamamiyle devre arasında bir golcü eksikliğini giderip hedefe daha iyi yürümeleri içindi.
Hedef Bank Asya.
Sonrası gençlerle orada kalıcı olmak ve oyuncu yetiştirmek.
Bu bağlamda kullanmayacaklarımızı oraya yollarız düşüncesinden vazgeçin.
Pilot takım bu değil.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben cok izledim kesinlikle yetersiz.Eger o alınacaksa ondan cok daha kaliteli Eren neden gonderildi?
İkisini de doğru düzgün izleyemediğim için pek bir şey diyemeceğim...
Yorum
-
Transferlerde geç kalmayız umarım bu seferde,sonra hoca yine bahane bulamasın bakalım kendide yaparsa (...ki çok komik kendisinin yapmıyor olması) transferleri.Önümüzdeki sezon içinde fazla beklenti içinde olmayın bence.Gelenlere yaklaşık 8-10 hafta forma yüzü vermeyecektir,verdiğinde de çok geç olmuş olacak.
Yorum
Yorum