Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Buca'dan 3 futbolcudan bahsediliyor.Arkadaki sayfalarda da yazdım.Mezarlıklara yeniden adam alınmak isteniyorsa unutulmasın ki mezarlıklar doldu.Bize mezarlıklara girmeyecekler lazım.Dany meselesine gelince.Bizde oynayabilecek üst düzey bir topcu olduğunu zannetmiyorum.Alnacaksa ülke dışından ve tecrübeli biri olmalı.Çünkü Avrupa maçlarını kaldırabilmesi gerekir.
    Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Takımdan gönderilecek oyuncular 1461'in durumuna göre belirlenir. Yabancılar değil de yerlilerden gönderilecekler eğer 1461 Trabzon Bank Asya'ya çıkarsa oraya yollayabilirler.

Yorum

• Bu Bucaspor'dan adı geçen oyunculara neden bu kadar olumsuz bakıyorsunuz ki?
        Onur'u da böyle genç yaşta İzmir takımından aldık. Hocanın her zaman oynatacağı
        yönünde bir zorunluluk yok, girerse hocanın gözüne oynar. Hem daha çok 1461 için
        düşünülen isimler gibi geldi bana.

Yorum

• Emre Güral'la ilgili:

Aynı yolu seçen kanat oyuncusu Emre Güral’la masaya oturdu; ancak yine uzlaşma sağlanamadı. Basın Sözcüsü Cumhur Kaynar, gurbetçi Emre’yle anlaşamadıklarını belirterek, “Biz ödeme planımızı sunduk, kabul etmedi. Parasını yatırıp serbest kalmasını önleyeceğiz. Kadro dışı bırakıldı ve satış listesine konuldu” dedi.

Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, yönetimin kararına saygı duyduğunu, Emre’ye ise kızgın olduğunu ifade etti. Eksikler nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını anlatan başarılı teknik adam, “Emre bize geldiğinde kimse onu tanımıyordu. Bucaspor’da yıldızı parladı. Ona en çok ihtiyacımız olduğu dönemde parayı düşünmesi hata. Son 5 maçta iyice vitrine çıkma şansını da tepti” yorumunu yaptı. Alman ekibi SV Elversberg’ten transfer edilen 23 yaşındaki yetenekli oyuncu ligde 24 maçta 9 gol atmıştı. A2 Milli Takımı’na da seçilen Emre, Estonya ağlarını sarsmıştı. Bucaspor’da sarı kart cezalısı Zafer ile sakat olan Mehmet İncebacak ve Musa forma giyemeyecek. Milli takımda sakatlanan Salih’in durumu ise netleşmedi.

İlgilendiğimiz tüm adamların takımlarına sorun çıkarması tesadüf mü?

İşallah öyledir...

Yorum

• Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!

Bizim düşündüğümüzü teknik heyet de düşünmüş... Gerçi bu haberin sallama haber olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• bize Afrika'nın alta girmemiş ormanlarından dev gibi 2 adam lazım orta sahaya....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• alper ve muhammet demir alınmadan hiçbir transferi başarılı saymayacağım.
                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Genç oyuncu almayalım bence bizde unutulur gider daha Jebrini göremedik var mı dünya üzerinde böyle bi haber
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Emra Güral'ı iyice izleyen var mı?

Sol kanat-istatistikleri iyi-Alman altyapılı

Ben Buca maçlarını izlediğimde Salih Uçan'a dikkat ediyorum sadece

Edit: Attığı gollere baktım da biraz, boş golü yok adamın, hep jeneriklik, sol ayağı çok iyi görünüşe göre...

1 gol, 1 asist yaptığı Karşıyaka maçı (asist çok iyi):

ben cok izledim kesinlikle yetersiz.Eger o alınacaksa ondan cok daha kaliteli Eren neden gonderildi?
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• alanzinho iyi bir yedek.Takasta kullanılmamalı.
                      Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• İlk olarak bugrahankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        alanzinho iyi bir yedek.Takasta kullanılmamalı.
                        Alanzinho'nun ne takasta kullanılacağına ne de satılacağına inanmıyorum.Hem de hiç gereği yok.Ama alan zokora ve colman dışındaki yabancılar için bir şey diyemem.
                        Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Arkadaşlar şu 1461'i artıkların gideceği yer olarak hayal etmekten vazgeçin.

Murat Tosun'un gitmesi tamamiyle devre arasında bir golcü eksikliğini giderip hedefe daha iyi yürümeleri içindi.

Hedef Bank Asya.

Sonrası gençlerle orada kalıcı olmak ve oyuncu yetiştirmek.

Bu bağlamda kullanmayacaklarımızı oraya yollarız düşüncesinden vazgeçin.

Pilot takım bu değil.
                          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar şu 1461'i artıkların gideceği yer olarak hayal etmekten vazgeçin.

Murat Tosun'un gitmesi tamamiyle devre arasında bir golcü eksikliğini giderip hedefe daha iyi yürümeleri içindi.

Hedef Bank Asya.

Sonrası gençlerle orada kalıcı olmak ve oyuncu yetiştirmek.

Bu bağlamda kullanmayacaklarımızı oraya yollarız düşüncesinden vazgeçin.

Pilot takım bu değil.
                            jebrin ve altyapi oyunculari haric oyuncu yollamayiz.
                            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben cok izledim kesinlikle yetersiz.Eger o alınacaksa ondan cok daha kaliteli Eren neden gonderildi?
                              Ben Eren'i de izlememiştim ama Eren Ordu'da bile 18'e giremiyor, belki başka nedenleri vardır tabii ki...

İkisini de doğru düzgün izleyemediğim için pek bir şey diyemeceğim...

Yorum

• Transferlerde geç kalmayız umarım bu seferde,sonra hoca yine bahane bulamasın bakalım kendide yaparsa (...ki çok komik kendisinin yapmıyor olması) transferleri.Önümüzdeki sezon içinde fazla beklenti içinde olmayın bence.Gelenlere yaklaşık 8-10 hafta forma yüzü vermeyecektir,verdiğinde de çok geç olmuş olacak.

Yorum

Çalışıyor...
                                X