Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çocukları alıp getirsek kadroya girebileceklerini hatta ve hatta yüzlerine bakılacağını filan mı düşünüyoruz? Trabzonspor yönetimi riski seviyor ama kulübesi o kadar gözü kara değil beyler...o nedele hocaya olmuş adamdan bahsedin...
    Sivok olmuş beyler

Hem de gurbette yaşıyor, gurbetçi bir nevi.
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Bana göre:
      Alper
      Muhammed
      Ozan
      Yasin?/Sercan/Ferhat 1 tanesi
      yerli transferde yeter
      Sonra Kadroyu temizle ve 3 tane üstdüzey tecrübeli (stoper,ortasaha,forvet) yabanci al.1461 1-2 tane(zeki yavru,abdullah) oyuncu al.1-2 tane yetenek(gurbetci,Bankasya) transfer et kadro tamamdir.23-25 kisi arasi.
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Carruzo nasıl stoperdir ? bilen tanıyan var mı ?

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sivok olmuş beyler

Hem de gurbette yaşıyor, gurbetçi bir nevi.
          Sivok konusunda ısrarlı değilim hacı daha az yıllık ücrete oynayabilecek düşük bonservisli birini bulursalar eyvallah derim ama bulabilirler mi ???
          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak haymatloshan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sol bekte gereksiz 2 yabancı kontenjanı mevcut ve hiç biri de istikrarlı oyuncular değil,bu Hasan Ali'ye bakış açınız neden olumsuz anlamadım gitti.Adam milli takımda oynamış,almanya'da oynamış kayseride 2 yıldır 1-2 maç dışında kaçırdığı maç yok ve yaşı da daha çok genç.Sol bek için yabancı kontenjanını yemektense Hasan Ali gibi defans için olmazsa olmaz istikrar var.Dün gecede istatistiğe önem verenlere küçük bir not vermiştim,defans oyuncusu bu özel yeteneklere sahip Roberto Carlos değil ne bekliyorsunuz sol bekten?Orta yapıp gidip yaptığı ortaya kafa vurmasını mı?Senin Olcan ve Volkan kadar orta yapan yok,forvetin 32 gol atmış kaçı kafayla?Takımı anlamamış kişiler,sol bekimiz orta yapmazsa ya diye düşünüyor,iyide ortaya kafa vuracak forvetin mi var?
            Ben şahsen Cech den memnunum.Cech den sonra Sefaya şans verilmesi taraftarıyım..
            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
            "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bana göre:
              Alper
              Muhammed
              Ozan
              Yasin?/Sercan/Ferhat 1 tanesi
              yerli transferde yeter
              Sonra Kadroyu temizle ve 3 tane üstdüzey tecrübeli (stoper,ortasaha,forvet) yabanci al.1461 1-2 tane(zeki yavru,abdullah) oyuncu al.1-2 tane yetenek(gurbetci,Bankasya) transfer et kadro tamamdir.23-25 kisi arasi.
              Abi Ozan yerinee Tunay Torun derim..
              "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
              "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

Sivok konusunda ısrarlı değilim hacı daha az yıllık ücrete oynayabilecek düşük bonservisli birini bulursalar eyvallah derim ama bulabilirler mi ???
                Hem bulabilirler mi muallak, hem de acaip yetenekli de olsa Teofilo gibi kaçıp gideceğine, Sivok olsun..
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hem bulabilirler mi muallak, hem de acaip yetenekli de olsa Teofilo gibi kaçıp gideceğine, Sivok olsun..
                  Sivok'un da önünde Avrupa Şampiyonası var turnuva öncesinde sözleşme imzalayacağını sanmıyorum...hayırlısı fazla da kafa patlatmaya gerek yok...seneye yine volkan,alanzinyo ve aykut oynayacak takımda ))
                  bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

Sivok'un da önünde Avrupa Şampiyonası var gerçi onun da turnuva öncesinde sözleşme imzalayacağını sanmıyorum...hayırlısı fazla da kafa patlatmaya gerek yok...seneye yine volkan,alanzinyo ve aykut oynayacak takımda ))
                    Volkan olur, Alanzinho son 30 dk. Aykut'a yorum yok

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi Ozan yerinee Tunay Torun derim..
                      Olabilir.Ozani tek ismi gecmeye basladi diye yaziyorum.Anadolu takimlarda Yerli olarak bana göre ilk 11 kalitemizi yükseltecek 5-6 oyuncu var,Ozan bunlardan birisi.Yabanci olarak Batalla begeniyordum ama kontrat uzatmis.Birde Sivok var.Macaraya gerek yok Ligi taniyor bana göre TSL kalitesinde üst seviye,Avrupada fena degil,Bonservisi elinde iyi bir tercih olur.
                      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fenerbahçe, Galatasaray’ın da peşinde koştuğu Amrabat ve Hasan Ali için Kayserispor yönetimi ile her konuda anlaşıp el sıkıştı...

hbrtürk..
                        Sonra gelip burda Kayseri'yi överler, bul oynat yetiştir İstanbul'a sat, bizim vizyonumuz bu değil, lütfen şu pastırmacıları burda övüp durmayın.
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sonra gelip burda Kayseri'yi överler, bul oynat yetiştir İstanbul'a sat, bizim vizyonumuz bu değil, lütfen şu pastırmacıları burda övüp durmayın.
                          bizde herhangi bir vizyon varmı aga

her sene aynı hikaye anadoludan iyi futbolcular cıkar gider İstanbul takımları alır
                          bizim bir oyuncumuz az parlar her istiyene satarlar.

5 ay ilgilendiğimiz bir adamı anadolunun her hangi bir takımı 3 günde transfer ediyor hiç birşey beklemıyorum bunlardan

Yorum

• Kayseride asil yetenekler Sefa ve Furkan.Eren Güngör´de Agir sakatliklari beni düsündürüyor,yoksa o da Türkiyede Üstdüzey bir Türk Stoper.Okay ve Engin daha birsey göremedim bu sezon.Belki gelecek sezon patlama yaparlar.Kayseri bu sezon hicbir hedefi tuturamadi.Cok para kaybetti,onun icin Amrabat ve Hasan Ali(Bana göre ahim sahim birsey degil) satmalilar.

Kayseri ve Genclerbirligi basariyi hedeflemiyorlar.onlar Futbolu ancak bir ticcaret diye görüyorlar.oyunculari parlat sonra sat.
                            En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 14.04.2012, 11:43.

Yorum

• yeni düzenleme ile tüpçü yabancı sayısını 4 e düşürecekmiş önümüzdeki sezon için bu tabloda yapacağımız en iyi transfer eldeki fazlalıklardan minimum zararla kurtulmak olur .
                              Ne zaman gol diye ayağa kalksak, elinde ofsayt bayrağıyla bekler hayat !

Yorum

• İlk olarak çaykaralı54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yeni düzenleme ile tüpçü yabancı sayısını 4 e düşürecekmiş önümüzdeki sezon için bu tabloda yapacağımız en iyi transfer eldeki fazlalıklardan minimum zararla kurtulmak olur .
                                tüpcü o koltugu gelecek sezon göremiyecek.

Yorum

Çalışıyor...
                                X