Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tolga'ya Avrupa'ya transfer olursa tebrik ederim, o kalitede de bulurum fakat yapı itibariyle Avrupa'ya transfer olmak isteyeceğini sanmıyorum
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Artem Rudnev,Dortmund'un markajında..2.bir Lewandowski olma ihtimali yüksek..Kaçırılmaması lazım,bence alabilecegimiz en kaliteli santrafordur..

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Onuru MANU istesin hele bir de, biz kalecisiz kalmaya da razıyız.....
        tam şu anki yöneticilerin kafa yapısı yapmayın bunu manu örnek yazdım ne fark eder o parayı shalke de verir yani yazının ruhunu anlamaya çalışın derim ben
        En son polatmu tarafından düzenlendi; 14.04.2012, 10:25.

Yorum

• Hasan Ali Kaldırım ve Ambramatı,İstanbul kulüplerine kaptırırsak yazık olur..Özellikle H.Ali Kaldırım'ı almamız gerek..

Yorum

• Bunyil Her maci cok dikkatli seyrettigimi syleyemem bununla birlikte bu yil begnedigim(bizde oynar oynamazi tartismiyorum sadece iyi performans gosterdigini dusundugum ) isimler;
            Kadir bekmezci; hicde oyle soylendigi gibi sadece topsuz oyunda iyi olan biri degil. Topu da gayet olumlu oyuna sokuyor.
            Veysel sari; ortanin sagi, sag bek, stoper oynadi. Hicbirinde de siritmadi. Tam bir joker.
            Diego; defansif olarak zaaflari olsa da buyuk takimlarin ihtiyaci olan tarzda bir stoper. Topla cok iyi, duran toplarda etkili.
            Hasan Ali ; diego gibi defansif zaaflari olan ama hucumda etkili bir oyuncu.
            Troisi; genclerden kayseriye olayli gecmisti. 1 yil ortadan kayboldu ama bu yilin ikinci yarisinda eski gunlerine dondu. 2012-2013 un yildiz adaylarindan olabilecegini dusunuyorum.
            Metin depe; futbolcudan cok guresciye benziyor ama cok istikrarli bir grafik cizdi.
            Mehmet yildiz; kim ne derse desin takimi icin herseyini veren bir adam. Ayagindan top almak cok zor.
            Muhammed; kesinlikle iyi bir kumasi var ama simarmaya musait bir cocuk izlenimi uyandirmiyor da degil.
            Bekir(fb); 7-8 milyon euroya aldiklari serdardan daha iyi bir stoper.benim izledigim maclarda kesinlikle iyi performans sergiledi.
            Amrabat; karakter sifir ama futbolculuguna diyecek birsey yok.

Hep gen veyq yildizi cok parlamis adamlara gozumuz takiliyor. Cok daha hesapli futbolcularla ve ozelliklemgurbetcilerle cok iyi takimlar kurulabilir. Bu yil zokora, adrian ve henruque'ye verdigimiz parayla ligde orta siralara oynayacakntakim kurulabilir. Biraz daha arastirmak lazim.

Yorum

• Ben Hasan Ali'nin bizde bir fark yaratamayacağını düşünüyorum. Vasat kalacağını.
              Troisi yarım akıllı bir futbolcu, yoksa daha iyi yerlerde olurdu, o da Alanzinho'dan fazla katkı yapmaz diye düşünüyorum.
              Amrabat da tam akıllı değil, fakat daha kaliteli bir futbolcu. Kayserispor onu satarsa iyi bir fiyata satmak isteyecektir. 3-4 arası alabiliyorsak ve/veya + takas, alınmasından yanayım ama 7-8 bizim işimiz olmamalı.
              Muhammet'in alınmasından yanayım. Bize pırıl pırıl pırıldayan, yıpranmamış, hırslı ve yetenekleri üst seviyede olan futbolcular lazım. Tecrübeli de olsa genç de olsa böyle. Alırken motivasyonlarına dikkat edilmeli
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben Hasan Ali'nin bizde bir fark yaratamayacağını düşünüyorum. Vasat kalacağını.
                Troisi yarım akıllı bir futbolcu, yoksa daha iyi yerlerde olurdu, o da Alanzinho'dan fazla katkı yapmaz diye düşünüyorum.
                Amrabat da tam akıllı değil, fakat daha kaliteli bir futbolcu. Kayserispor onu satarsa iyi bir fiyata satmak isteyecektir. 3-4 arası alabiliyorsak ve/veya + takas, alınmasından yanayım ama 7-8 bizim işimiz olmamalı.
                Muhammet'in alınmasından yanayım. Bize pırıl pırıl pırıldayan, yıpranmamış, hırslı ve yetenekleri üst seviyede olan futbolcular lazım. Tecrübeli de olsa genç de olsa böyle. Alırken motivasyonlarına dikkat edilmeli
                ambrabat ı bende isterim fiyat olarak uygun olursa tabi ki (3-4 bence de uygun)
                hasan ali konusunda şart olduğunu bende düşünmüyorum acaba ferhata sabredilse ya da genç takımda olan bir sol bekimiz var bahsi geçen ona sabredilmeli dönüşümlü (gs semih ve emre uygulamasını başarılı buluyorum)

Yorum

• bursadan free aldığımız eren ordu da hiç oynadı mı ertuğrul kesin anlaşılsın takımda istiyorum diyordu biz de hiç şans bulamıyor
                  Oğuzhan ve Mami kesin alınmalı derim!!!

Yorum

• Bizim Sol Bek Sevdamız bitmeyecek...Cale geldi süper solbek dedik başta gönderdik.Cech geldi Adam Porto da,Premier Ligde oynamış..Yedeğinde Fuzuli dediğimiz Piotr,Ferhat var...Gelecek Sefa Akın var(Mili Takım sol beki yaşgrubunda)

Hala Hasan Ali diyoruz.....
                    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Hasan Ali iyi bence ama stopere yüklenmek lazım..
                      Yerli oyuncu almamız lazım 3-4 tane ilk 11 ayarında..
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Cikan haberlere bakilirsa Alperin tek ciddi alicisi biziz.Bana göre gs,fb ile biz Soner icin kapisiyoruz.Biz su an bu oyuncu icin son siradayiz fb gs arasi gececek bu yaris.Alper icin biz ve gs yarisiyoruz bana göre biz daha öndeyiz.Hasan Ali icin fb/gs yarisiyor burda fb önde.Muhammed icin biz ve bjk yarisiyoruz.Demirören gitti Kizil gitti.Son takimlar arasi transferlere bakilirsa biz daha öndeyiz bu transferde.Kisaca tsl gözdelerinden Muhammed ve Alperi bize daha yakin görüyoru.Ozan da alinirsa Yerli ilk 11 icin cok iyi duruma geliriz.
                        En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 14.04.2012, 11:08.
                        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizim Sol Bek Sevdamız bitmeyecek...Cale geldi süper solbek dedik başta gönderdik.Cech geldi Adam Porto da,Premier Ligde oynamış..Yedeğinde Fuzuli dediğimiz Piotr,Ferhat var...Gelecek Sefa Akın var(Mili Takım sol beki yaşgrubunda)

Hala Hasan Ali diyoruz.....
                          Sol bekte gereksiz 2 yabancı kontenjanı mevcut ve hiç biri de istikrarlı oyuncular değil,bu Hasan Ali'ye bakış açınız neden olumsuz anlamadım gitti.Adam milli takımda oynamış,almanya'da oynamış kayseride 2 yıldır 1-2 maç dışında kaçırdığı maç yok ve yaşı da daha çok genç.Sol bek için yabancı kontenjanını yemektense Hasan Ali gibi defans için olmazsa olmaz istikrar var.Dün gecede istatistiğe önem verenlere küçük bir not vermiştim,defans oyuncusu bu özel yeteneklere sahip Roberto Carlos değil ne bekliyorsunuz sol bekten?Orta yapıp gidip yaptığı ortaya kafa vurmasını mı?Senin Olcan ve Volkan kadar orta yapan yok,forvetin 32 gol atmış kaçı kafayla?Takımı anlamamış kişiler,sol bekimiz orta yapmazsa ya diye düşünüyor,iyide ortaya kafa vuracak forvetin mi var?

Yorum

• Fenerbahçe, Galatasaray’ın da peşinde koştuğu Amrabat ve Hasan Ali için Kayserispor yönetimi ile her konuda anlaşıp el sıkıştı...

hbrtürk..
                            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                            "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Arada genç gurbetçi oyuncu isimleri filan yazılıyor tam olarak neye dayanılarak yapılıyor bu cidden merak ediyorum...
                              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Çocukları alıp getirsek kadroya girebileceklerini hatta ve hatta yüzlerine bakılacağını filan mı düşünüyoruz? Trabzonspor yönetimi riski seviyor ama kulübesi o kadar gözü kara değil beyler...o nedele hocaya olmuş adamdan bahsedin...
                                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

Çalışıyor...
                                X