Tolga'ya Avrupa'ya transfer olursa tebrik ederim, o kalitede de bulurum fakat yapı itibariyle Avrupa'ya transfer olmak isteyeceğini sanmıyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnuru MANU istesin hele bir de, biz kalecisiz kalmaya da razıyız.....En son polatmu tarafından düzenlendi; 14.04.2012, 10:25.
Yorum
-
Bunyil Her maci cok dikkatli seyrettigimi syleyemem bununla birlikte bu yil begnedigim(bizde oynar oynamazi tartismiyorum sadece iyi performans gosterdigini dusundugum ) isimler;
Kadir bekmezci; hicde oyle soylendigi gibi sadece topsuz oyunda iyi olan biri degil. Topu da gayet olumlu oyuna sokuyor.
Veysel sari; ortanin sagi, sag bek, stoper oynadi. Hicbirinde de siritmadi. Tam bir joker.
Diego; defansif olarak zaaflari olsa da buyuk takimlarin ihtiyaci olan tarzda bir stoper. Topla cok iyi, duran toplarda etkili.
Hasan Ali ; diego gibi defansif zaaflari olan ama hucumda etkili bir oyuncu.
Troisi; genclerden kayseriye olayli gecmisti. 1 yil ortadan kayboldu ama bu yilin ikinci yarisinda eski gunlerine dondu. 2012-2013 un yildiz adaylarindan olabilecegini dusunuyorum.
Metin depe; futbolcudan cok guresciye benziyor ama cok istikrarli bir grafik cizdi.
Mehmet yildiz; kim ne derse desin takimi icin herseyini veren bir adam. Ayagindan top almak cok zor.
Muhammed; kesinlikle iyi bir kumasi var ama simarmaya musait bir cocuk izlenimi uyandirmiyor da degil.
Bekir(fb); 7-8 milyon euroya aldiklari serdardan daha iyi bir stoper.benim izledigim maclarda kesinlikle iyi performans sergiledi.
Amrabat; karakter sifir ama futbolculuguna diyecek birsey yok.
Hep gen veyq yildizi cok parlamis adamlara gozumuz takiliyor. Cok daha hesapli futbolcularla ve ozelliklemgurbetcilerle cok iyi takimlar kurulabilir. Bu yil zokora, adrian ve henruque'ye verdigimiz parayla ligde orta siralara oynayacakntakim kurulabilir. Biraz daha arastirmak lazim.
Yorum
-
Ben Hasan Ali'nin bizde bir fark yaratamayacağını düşünüyorum. Vasat kalacağını.
Troisi yarım akıllı bir futbolcu, yoksa daha iyi yerlerde olurdu, o da Alanzinho'dan fazla katkı yapmaz diye düşünüyorum.
Amrabat da tam akıllı değil, fakat daha kaliteli bir futbolcu. Kayserispor onu satarsa iyi bir fiyata satmak isteyecektir. 3-4 arası alabiliyorsak ve/veya + takas, alınmasından yanayım ama 7-8 bizim işimiz olmamalı.
Muhammet'in alınmasından yanayım. Bize pırıl pırıl pırıldayan, yıpranmamış, hırslı ve yetenekleri üst seviyede olan futbolcular lazım. Tecrübeli de olsa genç de olsa böyle. Alırken motivasyonlarına dikkat edilmeliTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Hasan Ali'nin bizde bir fark yaratamayacağını düşünüyorum. Vasat kalacağını.
Troisi yarım akıllı bir futbolcu, yoksa daha iyi yerlerde olurdu, o da Alanzinho'dan fazla katkı yapmaz diye düşünüyorum.
Amrabat da tam akıllı değil, fakat daha kaliteli bir futbolcu. Kayserispor onu satarsa iyi bir fiyata satmak isteyecektir. 3-4 arası alabiliyorsak ve/veya + takas, alınmasından yanayım ama 7-8 bizim işimiz olmamalı.
Muhammet'in alınmasından yanayım. Bize pırıl pırıl pırıldayan, yıpranmamış, hırslı ve yetenekleri üst seviyede olan futbolcular lazım. Tecrübeli de olsa genç de olsa böyle. Alırken motivasyonlarına dikkat edilmeli
hasan ali konusunda şart olduğunu bende düşünmüyorum acaba ferhata sabredilse ya da genç takımda olan bir sol bekimiz var bahsi geçen ona sabredilmeli dönüşümlü (gs semih ve emre uygulamasını başarılı buluyorum)
Yorum
-
Bizim Sol Bek Sevdamız bitmeyecek...Cale geldi süper solbek dedik başta gönderdik.Cech geldi Adam Porto da,Premier Ligde oynamış..Yedeğinde Fuzuli dediğimiz Piotr,Ferhat var...Gelecek Sefa Akın var(Mili Takım sol beki yaşgrubunda)
Hala Hasan Ali diyoruz....."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
Cikan haberlere bakilirsa Alperin tek ciddi alicisi biziz.Bana göre gs,fb ile biz Soner icin kapisiyoruz.Biz su an bu oyuncu icin son siradayiz fb gs arasi gececek bu yaris.Alper icin biz ve gs yarisiyoruz bana göre biz daha öndeyiz.Hasan Ali icin fb/gs yarisiyor burda fb önde.Muhammed icin biz ve bjk yarisiyoruz.Demirören gitti Kizil gitti.Son takimlar arasi transferlere bakilirsa biz daha öndeyiz bu transferde.Kisaca tsl gözdelerinden Muhammed ve Alperi bize daha yakin görüyoru.Ozan da alinirsa Yerli ilk 11 icin cok iyi duruma geliriz.En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 14.04.2012, 11:08.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim Sol Bek Sevdamız bitmeyecek...Cale geldi süper solbek dedik başta gönderdik.Cech geldi Adam Porto da,Premier Ligde oynamış..Yedeğinde Fuzuli dediğimiz Piotr,Ferhat var...Gelecek Sefa Akın var(Mili Takım sol beki yaşgrubunda)
Hala Hasan Ali diyoruz.....
Yorum
-
Fenerbahçe, Galatasaray’ın da peşinde koştuğu Amrabat ve Hasan Ali için Kayserispor yönetimi ile her konuda anlaşıp el sıkıştı...
hbrtürk.."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
Çocukları alıp getirsek kadroya girebileceklerini hatta ve hatta yüzlerine bakılacağını filan mı düşünüyoruz? Trabzonspor yönetimi riski seviyor ama kulübesi o kadar gözü kara değil beyler...o nedele hocaya olmuş adamdan bahsedin...bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
Yorum