Hasan Ali diyenleri pek anlayamıyorum.Madem Cechten tek artısı Türk olması o zaman niye kendi ümit milli sol bekimizi oynatıp kazanmıyoruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak aretias147 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekadir bekmezci diyenlere gülüyorumTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Gülüncek kadar var mı yasonuçta oraya da transfer lazım
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSedat abi Kadir'i niye istiyorsun, taraftar için mi, hani hep aynı futbolculara sövmeyelim diye?Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiri formunda olan bir Cech Hasan Ali'den daha iyidir gözümde..
Bazı renkdaşlar Hasan Ali'nin istatistikleri düşük demişti.
Yorum
-
* Hasan Ali öyle gidip gelen biri değil ki, o kapasite sadece İsmail Köybaşı'da var ama onda o mantalite yok orası ayrı...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStuttgart'da ki Martin Harnik iyi oyuncuTwitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
Alanzinho'yu beğenenlerin neden beğendiğini anlayabiliyorum. Ortasahada forvete göbekten dikine gidebilen yegane oyuncu olduğu için. Diğer göbek oldukça pasif. Burak'a top aktarmaya çalışıp duruyoruz. Dolayısıyla transfer szonunda ortasaha ve forvet arkası alınacaksa takımı ileri taşıyan ve ortasaha ile forvet arasındaki bağlantıları kuran tempolu oyuncular olmalıTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
* Kadir'i beğenmeyen arkadaşların ön libero tercihleri nelerdir mesela ?Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
Yorum