Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    M.İ.Y Yattara Ve Makukula İle Prensip Anlasmasına Vardı...
    Kaynak? Ben Mersinin Yattarayi alacagini hissediyordum.Onlari cözdüm
    Manisadan Mehmet Güveni de alabilirler.
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kaynak? Ben Mersinin Yattarayi alacagini hissediyordum.Onlari cözdüm
      Manisadan Mehmet Güveni de alabilirler.
      Faceden Bir Sayfa Mersine Yakın Kaynaklardan Almıslar Sanırım

Türkiye’nin yakından tanıdığı ve Gineli yıldız İbrahim Yattara, menajerler aracılığıyla Mersin’e önerildi. Bu konuda son kararı Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam verecek. . Haberin detayları sayfamızda.
      Twitter : @EY61_
      Youtube : EY61

Yorum

• sürekli söylüyorum öncelikle acil olarak şu başı boş takıma hiç bir katkı sağlamayan yabancı futbolculardan bir an önce kurtulmalıyız.satarlarmı ,takasamı kullanırlar neyparlarsa yapsınlar göndersinler artık.kadroyu yerli ağırlıklı yenilemeliyiz ozan ipek, alper potuk,h.ali kaldırım ,erman kılıç,yasin öztekin,tercihlerimizi bu oyunculardan yana kullanıp bütün ekonomik şartlarımızı zorlamalıyız.bu sene yabancı transfere 25milyon euro nun üzerinde para ödedik hangisinden adam gibi faydalandık 2-3 geçmez .oda yine istediğimiz katkıyı alamadık. bizim kadar yabancı katkısı az olan bir takım daha yok Türkiyede.diğer takımları yabancı oyuncular sırtlıyor.dünya kadarda para ödüyoruz yazıktır günahtır...

Yorum

• Mersin icin sezon bitti.Su sacma bahar ligine katilmiyor.Adamlar gelecek sezon planlamasini yapiyor.Yildiz oyuncu kavrami biraz kisilere/Camialara ve takimlara bagli.Onlar icin yildiz sayilan bizim Takim icin yildiz degil.Ama simdiye kadar hep yabanci isimler dolasiyor ortalikta.Saglam hoca Antepin durumundan yararlanmak istiyecektir.Murat Ceylan ismi geciyordu Antep gazetelerinde.Bakalim transfer politikasi ne gösterecek.
          En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 13.04.2012, 21:58.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mersin icin sezon bitti.Su sacma bahar ligine katilmiyor.Adamlar gelecek sezon planlamasini yapiyor.Yildiz oyuncu biraz kisilere/Camialara ve takimlara bagli.Onlar icin yildiz sayilan bizim Takim icin yildiz degil.Ama simdiye kadar hep yabanci isimler dolasiyor ortalikta.Saglam hoca Antepin durumundan yararlanmak istiyecektir.Murat Ceylan ismi geciyordu Antep gazetelerinde.
            Mersin Ligden Düşen Manisa ve Samsunun Yerlilerinede Sarıcaktır..

Yorum

• Nedim Türkmen: Yıldızlar Orduspor'umuz için sıraya girdi.
              #7 Óscar René Cardozo Marin
              #28 Abdul Majeed Waris
              #8 Mehmet Ekici
              #11 Kévin Constant

Yorum

Mersin Ligden Düşen Manisa ve Samsunun Yerlilerinede Sarıcaktır..
                o zaten belli.ayakta kalan düseni yer.bu sezon 1.ligten cikanlar dezavantaj durumuna düsecekler oyuncu transferlerde.Cikanlar daha belli degil.Her cikan zaten kadronun 80% degistiryor bakalim artan iyi oyuncu kalacak mi??
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  o zaten belli.ayakta kalan düseni yer.bu sezon 1.ligten cikanlar dezavantaj durumuna düsecekler oyuncu transferlerde.Cikanlar daha belli degil.Her cikan zaten kadronun 80% degistiryor bakalim artan iyi oyuncu kalacak mi??
                  Elazıg ,Akhisar,Kasımpasanın Cıkacagını Dunusuyorum

Akhisarın Kadrosu Emrah eren,Kursat Duymus,Şehmus Gibi Oyunculardan Olusuyor

Kadrolarına 5-6 Tane Adam Gibi Yabancı Alırlarsa Basarırlar Ligde Kalmayı

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nedim Türkmen: Yıldızlar Orduspor'umuz için sıraya girdi.
                    Hee Deyin Gecin Orduspora Dgil Hector Cuper'e Geliyor Onlar

Yorum

• Futbol Dünyası Saglam bir Sayfadır..
                      TRANSFER DEDİKODULARI

Makukula >> Mersin İdman Yurdu
                      Bikoko >> Gençlerbirliği
                      Pierre Webo >> Beşiktaş

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Marcelinho ya cok para veriyorduk tutabildik mi,elmanderi istedik alabildik mi örnekler cogaltilabilir...

şu marcelinho örneğini ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar... bu adam alındığında kulübün başkanı nuri albayrak tı, fatihi sattı bunu aldı, kulübün hocası lazoroniydi istifa etti gitti ziya doğan geldi. o yıllarda kulübün sıradan bir anadolu takımından farkı yoktu hatırlamak istemediğim yıllardır, kadroyu zaten biliyorsunuz. bende marce nin yerinde olsam o takımda 2dk durmazdım.

ama şimdi öyle değil. sadri başkanla kim ne derse desin her anlamda büyüdük... klose yi getiriyorduk nerdeyse, veletleri yüzünden gelemedi adam. zokora yı getirdik adamın kariyeri ortada, verirsin parayı adam koşa koşa gelir, adrian a henrique ye 20 milyon TL üzeri para bayıldık rakama dikkat ! şimdi nasıl kurtulacağız diye düşünüyoruz...

halbuki bu herifleri alana kadar bize beleşe gelebilecek yıldızlar önerilmişti, beleşe dediğim yıllık 1.5-2m € arası parayı verip getirebileceğimiz isimlerdi bunlar. yaşlı diye almadılar ama artık akıllanmışlardır diye umuyorum.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Hee Deyin Gecin Orduspora Dgil Hector Cuper'e Geliyor Onlar
                          Bu arada Fatih Sultan Tekke rest çekmiş Ordu yönetimine. Seneye beni düşünmüyorsanız gidiyorum demiş.
                          #28 Abdul Majeed Waris
                          #8 Mehmet Ekici
                          #11 Kévin Constant

Yorum

Elazıg ,Akhisar,Kasımpasanın Cıkacagını Dunusuyorum

Akhisarın Kadrosu Emrah eren,Kursat Duymus,Şehmus Gibi Oyunculardan Olusuyor

Kadrolarına 5-6 Tane Adam Gibi Yabancı Alırlarsa Basarırlar Ligde Kalmayı
                            Cikanlar icin birsey söylemek erken benim icin. 2 Hafta sonra belli olur bana göre.Zaten bu hafta Elazig Kasimpasa maci var.Bana göre Kadrosu tsl en müsayit takim Kasimpasa.Yekta dan gelen para sagolsun.Rize Kadrosu da fena degil.

Düsenlerden alinabilinecek bir Murat Yildirim ve Gekas var bana göre.

Yorum

Futbol Dünyası Saglam bir Sayfadır..
                              TRANSFER DEDİKODULARI
                              Pierre Webo >> Beşiktaş
                              Webo'yu biz alsak ya Yada Holmen ,Visca ..
                              En son Hatice Aslan tarafından düzenlendi; 13.04.2012, 22:11.
                              #28 Abdul Majeed Waris
                              #8 Mehmet Ekici
                              #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Webo'yu biz alsak ya Yada Holmen , Wisca ..

Weboyu Bende İstiyorum Birde Viscayı

İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Cikanlar icin birsey söylemek erken benim icin. 2 Hafta sonra belli olur bana göre.Zaten bu hafta Elazig Kasimpasa maci var.Bana göre Kadrosu tsl en müsayit takim Kasimpasa.Yekta dan gelen para sagolsun.Rize Kadrosu da fena degil.

Düsenlerden alinabilinecek bir Murat Yildirim ve Gekas var bana göre.
                                Valla Akhisarın Cıkmasını İstiyorum Eger Cıkarsa Forma Sansı Bulabilirim Süper Ligde

İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu arada Fatih Sultan Tekke rest çekmiş Ordu yönetimine. Seneye beni düşünmüyorsanız gidiyorum demiş.
                                En İyisini Yapmıs Gelsin Bize Yönetici Olsun

Yorum

Çalışıyor...
                                X