Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mame Diouf nazar deydi.Dn Sakatlandi ve sezonu kapatti.ligte 10 mac 6 gol 3 assist Avrupada 5 mac 4 gol.Hannover forvet anlaminda fazla birsey yapmaz gelecek sezon.
    aslında konan da çok iyi pogatetz - konan paketine hayır demem...
    poetricus

Yorum

• Antepe Nakit lazim.Ama imza yetkisi olan bir yönetici bulurmuyuz bilmiyorum.Hepsi icerdemi??
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aslinda vericeksin Vittek'i, Henrique'yi filan, hem Cenk'i hem Muhammed'i alicaksin ama, vermezler herhalde
        niye volkan + saparayı ver alırsın bence...
        poetricus

Yorum

• 2-3 Milyon Euro arti Henrique kiralik icin Alperi alamazmiyiz?
          Adamlar Gsden Alper icin 3 Milyon Euro arti Ceyhun,Caglar falan istedi.
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• sevilla'dan zokora'yı aldık...spahic ve rakıtic'i de alabiliriz...maliyetleri kelle başı zoko-adrian maliyetini geçmez.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kaynak?

Böyle birşey varsa bizde de Yüce Divan olayı olmalı
              ben de forumda okumuştum kaynak için araştırdım fakat nette pek birşey yok kulüp resmi sitesinde sözleşmeler güncel ve ayrıntılı değil bilemiyorum umarım asparagastır ama detaylanırsa bende mutlu olurum .

Yorum

• Transfer sezonu açılsa da Tayfun'u felan bi kulübün kapısının önüne atıp kaçsak.
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Transfer sezonu açılsa da Tayfun'u felan bi kulübün kapısının önüne atıp kaçsak.
                  En çok 1461e kiralık veririz başka da şansımız yok.Sahi yahu ne zaman bitiyor Tayfunun sözleşmesi ?

Yorum

• Bu sene iyi transferler yapacağımızı düşünüyorum umutluyum ben bu yönetime rağmen
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      niye volkan + saparayı ver alırsın bence...
                      Volkan Sen'i niye verelim yahu, onun daha yapacagi cok is var

Yorum

• Abdülkadir kayalı Ankaragücün den alınan chelsea yerine fenerbahçeyi seçen bu çocuğun akıbetini merak ediyorum en son ibb de kiralık oynamıştı.
                        6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          En çok 1461e kiralık veririz başka da şansımız yok.Sahi yahu ne zaman bitiyor Tayfunun sözleşmesi ?
                          Bitmez onun sözleşmesi gönülden
                          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak TAHSİN 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abdülkadir kayalı Ankaragücün den alınan chelsea yerine fenerbahçeyi seçen bu çocuğun akıbetini merak ediyorum en son ibb de kiralık oynamıştı.
                            Ordu´da sürünüyor.

çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• --------------Onur--------------

Serkan--Serdar--Kouyate-Celestka

---------Topal--Zokora-----------

Burak-------Colman---------Olcan

--------Suarez(Muhammet)-------

Yorum

• Eğer Fatih Tekke misali komple bir futbolcu alamayacaksak, kendi alanında üstünlük sağlayacak futbolcular almamız lazım

Stepanov'u çok iyi futbolcu olduğundan mı sevdik? Hayır. Adam alanına hükmediyordu, hava toplarında vs ve savaşıyordu, kaçak oynamıyordu

Ha bu demek değildir ki kalitesiz ya da idare eder seviyede topçu alalım
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Çalışıyor...
                                X