İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Antepe Nakit lazim.Ama imza yetkisi olan bir yönetici bulurmuyuz bilmiyorum.Hepsi icerdemi??çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslinda vericeksin Vittek'i, Henrique'yi filan, hem Cenk'i hem Muhammed'i alicaksin ama, vermezler herhaldepoetricus
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaynak?
Böyle birşey varsa bizde de Yüce Divan olayı olmalı
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer sezonu açılsa da Tayfun'u felan bi kulübün kapısının önüne atıp kaçsak.
Yorum
-
Bu sene iyi transferler yapacağımızı düşünüyorum umutluyum ben bu yönetime rağmenTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye volkan + saparayı ver alırsın bence...
Yorum
-
İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn çok 1461e kiralık veririz başka da şansımız yok.Sahi yahu ne zaman bitiyor Tayfunun sözleşmesi ?"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
İlk olarak TAHSİN 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdülkadir kayalı Ankaragücün den alınan chelsea yerine fenerbahçeyi seçen bu çocuğun akıbetini merak ediyorum en son ibb de kiralık oynamıştı.
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Eğer Fatih Tekke misali komple bir futbolcu alamayacaksak, kendi alanında üstünlük sağlayacak futbolcular almamız lazım
Stepanov'u çok iyi futbolcu olduğundan mı sevdik? Hayır. Adam alanına hükmediyordu, hava toplarında vs ve savaşıyordu, kaçak oynamıyordu
Ha bu demek değildir ki kalitesiz ya da idare eder seviyede topçu alalımTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum