Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Srna
    Salihovic
    Petric
    Alper
    Ozan
    Serdar
    Muhammet
    Mensah
    Forvete: Tencere Hill
    Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Danny'i almayı düşünüyorlarmış buraya sürekli ismini yazan arkadaşlarda cevaplayabilirse sevinirim hava hakimiyeti yok diye Zokora'yı o bölgede oynatmayı reddediyorken benzer özellikleri bulunan Danny'e neden evet diyoruz?
      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Birkaç sayfa geride Batuhan ismini zikreden arkadaşlara 2 sorum olacak;

batuhan kardeşimizin şu anki kariyeri belli...tabi hal ve hareketleri de...
        1 - bu kardeşimiz es kaza Trabzonsporumuza gelse ve Burak Yılmaz kadar gol atsa(atar atamaz,misal veriyorum) acaba o zaman ki hali ne olur...?
        2 - bir sezonda attığı 3-5 golle kendini messinin hocası sanıp bir sürü geri zekalı hareket yapan bu kardeşimizi,bizi şampiyon bile yapsa hangimiz severiz,hangimiz onunla gurur duyup ''işte trabzonsporumuzun oyuncusu'' deyip yüceltiriz...

Yorum

• Danny kesinlikle yetersiz!!

Giray ve gloyu tercih ederim
          Forvete: Tencere Hill
          Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak ALanzİnho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            izlemeni tavsiye ederim abi fellaini gibi
            O zaman Buca'lı Salih Uçan'ın alınması taraftarıyım

Bu arada Danny haberine takılıyorsunuz. Yazılış biçiminden Cevat Kol kaynaklı bir habere benziyor. Fazla itibar etmiyorum. Muhammet ile ilgileniyor olabilirler
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 2 bucuk sene onceki mesajim:
              Forum: Genel 28-10-2010, 12:48
              Yanıtlar: 2.049 Teofilo Şehri İzinsiz Terketti!
              Görüntüleme: 53.870 Tarafından gönderildi Proof
              Muhammet Demir alalim, Trabzonlu zaten. Pisene...
              Muhammet Demir alalim, Trabzonlu zaten. Pisene kadar Umut Jaja bizi idare eder.
              Ozaman bedavaydi, simdiye kadar takima yerlesmisti. Ve Buragin boslugunu seneye doldurmustu. Simdi 5 Milyon avro vermeden alamayiz...
              twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• yeri değil belki ama şu melo konusunda sezon sonu neler yaşanacak bakalım. bonservisi alınacak mı yoksa şampiyonluğa kadar kullanılıp sonra postalanacak mı, terim ne yapacak çok merak ediyorum.

jaja konusuna ne kadar benziyor dimi ? melo nun yaptığından daha kötü birşey yapmamıştır orası kesin ! ama en önemli adamımızı bir hiç uğruna yolladık... merak ediyorum melo için terim kupayı kaldırdıktan sonra ne karar verecek ?
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  http://www.gunebakis.com.tr/haber/ay...our-67746.html

Bu haberin doğru olma ihtimali var mı?
                  2 milyona bırakmazlar. Ayrıca adamların yaptıkları ankete bakın
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ülke konusuna deginmek istiyorum.

Caki gibi Defans oyuncusu Isvicre, Danimarka,Norvec ve Ingiltere Ligin'den alinmali.

Orta saha oyuncusu Almanya'dan (Ballack bos mesela) Fransa 2. Lig'de harika oyuncular var.

Forvet hatti Arjantin'den olsun isterim.
                    Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Olcan'ı neden oynatıyor?
                      Volkan'ı?
                      Gelir gelmez Onur'u?
                      hoca Fathi Tekke'yi 17 yaşında sürdü sahaya. sahaya girsin dediklerinizin girdiğinde ne halde olduğunu görmüyor musunuz hala ?
                      istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• Muhammed bizdeki baskiyi kaldirabilecek durumda mi, bilemem. Ben yabanci, tecrübeli ve hala futbol oynamak isteyen yabanci forvet tercih ederim.
                        #BorussiaDortmund
                        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Aykut Demir - Alper Potuk - Muhammet Demir.. Hem Türk futbolcu seviyemizi yükseltiriz hem de geleceği güvence altına alırız..
                          Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• 61.Sayfa hürmetine Transferi adam gibi yapacak bir yönetim ihsan eyle Yarabbi....
                            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                            "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Bizim El Hamdaoui'yi merak ettim, cok istemistim habu adami ya..
                              Bu sene bir maca bile cikmamis... Ajax'in 2. takiminda su an
                              #BorussiaDortmund
                              #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hoca Fathi Tekke'yi 17 yaşında sürdü sahaya. sahaya girsin dediklerinizin girdiğinde ne halde olduğunu görmüyor musunuz hala ?
                                Gebetto amca gibi kendi üretimi olması lazım; yoksa kabul olmuyor.
                                Özkan SÜMER

Yorum

Çalışıyor...
                                X