Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yabancı transferlerimizde karışık işler dönüyor, Belçika'dan oyuncu alıyoruz 4 küsür milyona, kalitesi ve verdikleri ortada...

Benfica ligin en iyi oyuncusu olan Axel Witsel'i 9 milyon euroya alıyor, şu anda 40 milyondan bahsediliyor bonservisi...

Lewandowski, daha 20 yaşında Polonya Ligi'ni alt üst ediyor, ligin en önemli oyuncusu 4,75 milyon euro'ya transfer ediliyor, biz ise 1 sene sonra Adrian'a 5,25 milyon euro veriyoruz...

Bu iki oyuncu kaliteli olabilir belki ama eminim ki bizim dışımızda bir klüp bu iki transferi en fazla 4-5 milyona hallederdi, bilmem anlatabildim mi?
    Henrique´nin bonservisi Brezilya Mafyasinin elindeydi.Bunu ögrendikten sonra zaten kazik yiyecegimizi anlamistim.Henrique en fazla 2.5 Mio Euro topcu hatta daha az.Aynisi Adrian icin gecerli.Polonyada asrin kazini yedik.Ben Rudnevs kaca gidecek onu merak ediyorum.On göre kazigin büyüklünü anlariz.

Sunuda yaziyim.Baskan Ingiltere kizinin yanina gitmeden 2-3 hafta dinlenmeden transfer yapmaz.Biz Avrupa sampiyonasindan sonraya hazirlanalim transferler icin.Tecrübe konusuyor.Bu filmi kac defa gördük.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• salih uçan kesinlikle ALINMALI .!!

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Henrique´nin bonservisi Brezilya Mafyasinin elindeydi.Bunu ögrendikten sonra zaten kazik yiyecegimizi anlamistim.Henrique en fazla 2.5 Mio Euro topcu hatta daha az.Aynisi Adrian icin gecerli.Polonyada asrin kazini yedik.Ben Rudnevs kaca gidecek onu merak ediyorum.On göre kazigin büyüklünü anlariz.

Sunuda yaziyim.Baskan Ingiltere kizinin yanina gitmeden 2-3 hafta dinlenmeden transfer yapmaz.Biz Avrupa sampiyonasindan sonraya hazirlanalim transferler icin.Tecrübe konusuyor.Bu filmi kac defa gördük.
        Evet Rudnev olayını göreceğiz...

Yorum

• benim kimin alınması değilde alınmaması hakkında dört isim vereyim
          1) servet
          2) gökhan zan
          3) sabri
          4) genç semih
          bunları bu takıma lütfen reva görmeyin
          sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• İlk olarak keles76 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            benim kimin alınması değilde alınmaması hakkında dört isim vereyim
            1) servet
            2) gökhan zan
            3) sabri
            4) genç semih
            bunları bu takıma lütfen reva görmeyin
            Ben bizimkileri taniyorsam Bold ettim isimler alinmaya calisilcak.Baris Özbek Vol 2 ve Vol 3 hazir olun.Ama AV sonra.
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Hep saçma sapan
              artık futbolcularla ilgileniyoruz
              yeni parlayan oyuncuları alalım
              Sivas da Kadir Bekmezci var feci potansiyel var cok klas adam
              En son Joacivil tarafından düzenlendi; 08.04.2012, 22:24.

Yorum

• Artık hata yapma lüksümüz kalmadı. Aksi takdirde sonumuz beşiktaş gibi olur.

Yorum

• Henrique kanat ouncusu değil,en uçta oynaması gereken adam kanatlarda oynuyorsa o adamdan verim alamazsın.Takımın en gereksiz adamı alanzinho her şekilde bozuyor takımın oyununu
                  [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hep saçma sapan
                    artık futbolcularla ilgileniyoruz
                    yeni parlayan oyuncuları alalım
                    Sivas da Kadir Bekmezci var feci potansiyel var cok klas adam
                    Kadir bekmezci bize katki yapacak bir oyuncu degil.

Onur alirsak yönetim kücük düsünmekle suclanir.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Sung-yueng Ki, 36, Güney Kore ➤ Pohang Steelers, 2025'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 450 bin € ➤ * 24 Oca 1989, Gwangju, Güney Kore

Chu-young Park ➤ Güney Kore'den eski futbolcu ➤ Santrafor ➤ Son kulüp: Ulsan Hyundai ➤ * 10 Tem 1985, Dong-gu, Daegu, Güney Kore

Bowen Huang ➤ Çin'den eski futbolcu ➤ Ön Libero ➤ Son kulüp: Guangzhou FC ➤ * 13 Tem 1987, Changsha, Hunan, Çin

Hocanın İstedigi Oyuncular..
                      Twitter : @EY61_
                      Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        http://www.transfermarkt.com.tr/tr/s...ler_81796.html

Chu-young Park ➤ Güney Kore'den eski futbolcu ➤ Santrafor ➤ Son kulüp: Ulsan Hyundai ➤ * 10 Tem 1985, Dong-gu, Daegu, Güney Kore

Bowen Huang ➤ Çin'den eski futbolcu ➤ Ön Libero ➤ Son kulüp: Guangzhou FC ➤ * 13 Tem 1987, Changsha, Hunan, Çin

Hocanın İstedigi Oyuncular..
                        Hocanın istediğini nereden biliyorsun Dostum ?
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hocanın istediğini nereden biliyorsun Dostum ?
                          Haberlerde Çıkmıstı..

Ki Sung Yong: Şenol Güneş'in, eski takımı olan FC Seoul'de beraber çalıştığı oyunculardan Ki Sung-Yong'u takımında görmek istediği iddia ediliyor. Orta sahada oynayan futbolcu şu anda Celtic forması giyiyor.

Yurt içinde forvete takviye yapmak için Gaziantepsporul Cenk Tosun ve Bursasporlu Turgay Bahadır ile temaslarını sürdüren bordo mavililer, bir yandan da gözünü Avrupa'ya çevirdi. Yardımcı antrenör Şeref Çiçek'in birçok kez takip ettiği, teknik direktör Şenol Güneş'in de yakından tanıdığı Monaco'nun 26 yaşındaki Güney Koreli forvet oyuncusu Park Chu Young, bordo mavililerin listesine alındı. Fransa'nın Monaco takımının 2 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek FC Seoul'den transfer ettiği Park Chu Young için nabız yoklandığı öğrenildi.
                          Twitter : @EY61_
                          Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kadir bekmezci bize katki yapacak bir oyuncu degil.

Onur alirsak yönetim kücük düsünmekle suclanir.
                            ne diyim abi o zman Aykut akgünü izlemeye devam edin

Yorum

• Hani bir sezon hedeften uzaklaşırsın lakin iyiye giden bir durum olur 4-5 kişi takımda iskelet diyeceğimiz yerlere monte edilir.Bizde maalesef bu bile olmadı.Gelecek sezon içinde umutlu değilim,içimdeki his yine oyuncu çöplüğüne dönüşecek takım diye.4 oyuncu yeter diyordum lakin alınanları da oynatmayacak bir teknik direktör var.En iyi transfer teknik direktör olacaktır,iyi bir araştırmacı ekibiyle birlikte.

Yorum

• İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ne diyim abi o zman Aykut akgünü izlemeye devam edin
                                Ölümü gösterip bizi sitmaya razi etmeye calisma.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Çalışıyor...
                                X