Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• * Arkadaşlar Trabzon kafasıyla düşünelim bence daha gerçekçi olur, hayal kırıklığına da uğramayız
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• bamba daha iyi liglerdede olabilirdi
      leicester ufak tefek bir takim degil
      bi google da bakin kimler adamin pesinden kosmus
      ve unutmayin bu adam fil disi sahili milli takiminin as stoperi
      afrika kupasinda 3-4 ay önce final oynamis stoper
      stoper in en verimli yasinda su an
      kafada iyi , hizli , güclü, ve bir stoper icin üstün tehnige sahib
      youtubedan leicesterin yedigi gollerde pozisyon tutmada üst seviyede degilmis gibi gözüküyor
      ama defansda saglam güvenebilecegi bi partneride bulunmuyor
      eger yeteneklerini sergileyebilirse giraylan bile 1. sinif tandem olusturabilecek biri
      ve en önemlisi büyük takim icin 2 tane 1. sinif kesicimiz olacak
      daha okadar kontra yemeyiz
      defansda kafa topu vermez bu takim bundan sonra
      ve bambada son bulan her defans pozisyonumuz bir kontr tehlikesi bizim icin yaratabilir ondan sonra
      burak gelen sezon tanjunun rekorunu ezer gecer ondan sonra
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• * Mesela bana sorarsanız ilk olarak Bursaspor'lu sağ bek Basser'in peşine düşerim ben. Mesela Zenit'li orta saha İgor Denisov her zaman hayalimdir...
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• su anki en akilli transfer petric olurdu bence

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bundesliga'da iki sezon üst üste şampiyon olmuş Dortmund'un gol yükünü taşıyan isimler (yaşı / gol sayısı / asist sayısı). En yaşlısı 23 yaşında!!!

Lewandowski (23 yaşında / 22 gol / 10 asist)

Kagawa (23 yaşında / 13 gol / 12 asist)

Perisic (23 yaşında / 7 gol / 3 asist)

Groskreutz (23 yaşında / 7 gol / 7 asist)

Mario Götze (19 yaşında / 6 gol / 5 asist) 19 yaşında Alman Milli Takım futbolcusu olarak Avrupa Şampiyonası kadrosunda.
            Çıkmadan önce eklemek istedim:

Bu oyuncuların toplam maliyeti: 10.250.000 Avro.

Şu an ki değerleri yaklaşık: 75.500.000 Avro.

Ben böyle belli bir transfer stratejisi görmek istiyorum bizde de.

Örneğin Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Onur Recep Kıvrak transferleri bu Dortmund'un transfer politikasına yakın.

Onun bunun önerisiyle, Mithat Halis'in oyuncularıyla olacak iş değil bu.

İyi geceler.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              * Hasan Yener, Nevzat Şakar'ın olduğu transfer komitesinden bir Doumbia yada Yobo bekleyen yoktur umarım
              Biri'nin Gönül göz'ü Zor görüyor diger Cimri... ne bekliyoruz ki biz...
              En son SEDAT tarafından düzenlendi; 21.05.2012, 03:05.
              “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çıkmadan önce eklemek istedim:

Bu oyuncuların toplam maliyeti: 10.250.000 Avro.

Şu an ki değerleri yaklaşık: 75.500.000 Avro.

Ben böyle belli bir transfer stratejisi görmek istiyorum bizde de.

Örneğin Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Onur Recep Kıvrak transferleri bu Dortmund'un transfer politikasına yakın.

Onun bunun önerisiyle, Mithat Halis'in oyuncularıyla olacak iş değil bu.

İyi geceler.
                öyle burda kac kisi 4-6 sene önce jürgen klopp u istemisdik
                hatta bir ara gündeme bile getirtmisdik
                ama kimler geldi
                yanallar , brooslar
                trabzonda klopp ozamanlar dedinmi millet burun kiviriyordu

ama birsey yanlis
                takim basarisiz degil
                senol hoca geleli cok basariliyiz sükürler olsun
                günesden önce avrupa puanimiz 6iken su an 20
                iffhs de ilk elliye girme üzereyiz
                230 larda sürünüyorduk

ins böyle adim adim ilerleriz

Ünal Karaman

Yorum

• "Goal" gözünden Sol Bamba:

Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Onur---Celustka---Sivok---Egemen---Cech---Zokora---Colman---Alper---Jaja---Olcan---Muhammet..
                    Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• alper
                      hamit(alinabiliyosa)
                      aymen
                      mevlut erdinc
                      tuncay sanli(is yapar herlu eminimki o da futbolu ozledi)

1461 den

abdullah
                      sefa
                      iyi diye biliyorum

cok adam almaya gerek yok

bn geri 4 lunun hep turk olmasindan ydnayim acikcasi

Yorum

• Yakubu diyorum... Insallah Transfer Listemize girer... Takimi düstü ve kendisi ayrilacaktir... Müthis Katki saglayacagindan süphem yok...
                        “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak owi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yönetim bu sezon transferde hemen atlamaz zaten iyice araştırır, hele ki geçen sezonki 0 başarı oranından sonra olması gereken bu..
                          bu "araştırma" sürecinin çoktaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........n
                          bitmiş olması gerekmiyor muydu ?
                          Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Soool sool Bamba! (:
                            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                            Ali Kemal Denizci

Yorum

• Trabzonspor'a Dany ve Mami müjdesi! Trabzonspor'un transfer gündemindeki Gaziantepsporlu Dany Nouenko ve Muhammet Demir konusunda önceki gün önemli bir gelişme yaşandı.

21 Mayıs 2012 , 08:12

Gaziantep H Tipi Cezaevi'nde yatan Kızıl kendisini ziyarete gelen asbaşkan Nevzat Şakar'a "Dany ve Muhammet Demir'i size verebiliriz" dedi

Asbaşkan Nevzat Şakar ve yönetici Mehmet Tunç, kulüp ile ilgili bazı işlemler nedeniyle bir süredir Gaziantep H Tipi Cezaevinde tutuklu bulunan Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'a geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi. Şakar ve Tunç, bu ziyaretten kırmızı- siyahlı takımın yıldızları Dany ve Muhammet Demir'in transferiyle ilgili önemli donelerle ayrıldı. Gaziantep Başkanı Kızıl'ın görüşme sırasında konuyu gündeme getirdiği ve "Hocamız uygun görürse ikisini size verebiliriz" dediği öğrenildi.

ONAY GELİRSE, HAREKETE GEÇİLECEK Nevzat Şakar ve Mehmet Tunç'un cezaevine yaptığı ziyaret sırasında nezaket gereği transferden söz etmediği, aksine İbrahim Kızıl'ın konuyu açtığı kaydedildi. Kızıl'ın, Şakar ve Tunç'a "Gazetelerde sürekli Muhammet ve Dany ile ilgili haberleri okudum. Hocamızla konuşalım bilgi veririz. Olmaz diye bir şey yok. Sizin beni ziyarete gelip transfer konuşmayacağınızı bildiğim için ben söylüyorum" dediği ifade edildi. Trabzonspor yönetimi, Gaziantepspor'dan kesin olumlu bir yanıt gelmesi halinde iki oyuncuyla temasa geçecek.

Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

Ulan adamlar osursa transfere bağlayacaklar...
                              En son ibrahim tarafından düzenlendi; 21.05.2012, 08:51.
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• bizim transfer listemizdeki isimler ortada. birde galatasarayın transfer listesine bakalım.adamlar ne kadar büyük oynuyorlar.
                                GOLCÜ ADAYLARI DÜNYA ÇAPINDA
                                Yine Real Madrid'de forma şansı bulamayan ve önceki gün İstanbul'a gelerek yöneticilerle transfer görüşmesi yapan Hamit Altıntop ve Nuri Şahin, Manchester United ile sözleşmesi biten Bulgar golcü Berbatov, Liverpool'un forveti Kuyt, küme düşen Villarreal'in Brezilyalı golcüsü Nilmar, Toulouse'un Türk golcüsü Umut Bulut, Chelsea'de forma bulamayan golcü Lukaku ve takım arkadaşı Kalou, Serie A'dan Genova'nın santrforu Gilardino, Manchester United'ın sol kanattaki G. Koreli'si Ji-Sung Park transfer listesinin dikkat çeken diğer isimler
                                2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

Yükleniyor...
                                X