Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    aynen guzel ozetledin olayi

ayrica Bamba gelecegi varsada gelmesin allah askina kimin içine siniyor bu "Bamba" ...
    Ben açıkçası Bamba'yı hiç izlemedim, yine de bize pek uygun bir isim değilmiş gibi geliyor. İsteyen arkadaşlar bu oyuncunun nesini beğeniyor da istiyorlar yazabilirler mi? Gelirse Beşiktaş'ın Sidnei transferi gibi olma ihtimali yüksek geliyor bana. Oyuncu sanırım 27, 28 yaşlarında, İngiltere'de ikinci ligde oynuyor, doğru dürüst bir kariyeri yok, Zokora'yla aynı milletten ve Zokora'nın tanıdığı diye mi alalım şimdi bu oyuncuyu?

Yorum

• * Dün'e kadar herkesin ağzında Bamba vardı, ne hikmetse anlaştık denince beğenilmez oldu, bizde de böyle değişik bir yaklaşım var
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bamba'yı beğenmiyorsunuz ama Zokora'nın tavsiye ettiği söyleniyor.
        Ayrıca videolarını izledim hiç hatası yok bence sert oynuyor nerede duracağını biliyor. Taraftarın Bamba hakkında eleştirileri olduğun söylüyorsunuz empati yapın ve o eleştiri yapanları BMN Forum'daki üyeler gibi görün. Bizler iyi olanı bile eleştiriyoruz onlarda biz gibiyse??
        İyi de Avrupa'da onca ligde yüzlerce stoper arasında neden bula bula bu elemanı bulduk, onu anlayamadım. Bizim oyuncu takipçileri İngiltere ikinci ligini mi takip ediyorlar? Bir yerde Şenol hocanın veya diğer transferle ilgilenenlerin dikkatini mi çekti bu oyuncu? Bir Zokora önerdi diye alırsak saçmalık olur.

Yorum

• Hiçbir transfer yapılmasın bence neyimize bizim yabancı oyuncu. Hiçbişeyi beğenmeyen hiçbirşeyden memnun olmayan taraftar grubuyuz.. Biz ne Real'iz ne Barça'yız bazı arkadaşlar çok yüksekten uçuyor önce bunu bir kavramalılar o ülkelerin 2.ligi bile Türkiye'de olsa her yıl şampiyonluğa oynar. Sanmayın bize Piqueler geleceğini.. 2.5 milyon bonservisi olan adamı alamıyoruz daha yada serbest kalan Sivok'u. Ha şimdi kulübün menfaati sampiyonluğa koşmak için gerekli vs vs şeyler deyip tepki göstereceksiniz ama hiçbirşeyden memnun olmuyorsunuz Ronaldo bizde olsa onuda yerin dibine sokmak için pusuda bekleyenler olurdu neyse..
          En son Hatice Aslan tarafından düzenlendi; 21.05.2012, 02:33.
          #7 Óscar René Cardozo Marin
          #28 Abdul Majeed Waris
          #8 Mehmet Ekici
          #11 Kévin Constant

Yorum

• yahu sene basinda Sadri Sener muthis transferler yapacagiz dedi sampiyonlar liginden gelen parayla ama sure yetmedigi için transferleri yapamadi, tamam dedik ,eee simdi o parayla patlatsin bakalim bombalari allah askina biraz buyuk dusunun ne Bamba'si nerde oynuyor bu adam yuklu para geldi firsat bu firsat Adrian Henrique brozek felan bunlarla olmaz yetenekli arjantinli brezilyali oyuncular lazim bize jaja'nin bizde yaptigi ortada adi sani duyulmamis Teofilo Colman Alanzinho bile is yapti bu takimda bence guney amerika ulkelerinden Transfer yapilmali

ama açik konusmak gerekirse bu Transfer doneminden'de buluruz bir kaçtane Brozek olur biter
            Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hiçbir transfer yapılmasın bence neyimize bizim yabancı oyuncu. Hiçbişeyi beğenmeyen hiçbirşeyden memnun olmayan taraftar grubuyuz.. Biz ne Real'iz ne Barça'yız bazı arkadaşlar çok yüksekten uçuyor önce bunu bir kavramalılar o ülkelerin 2.ligi bile Türkiye'de olsa her yıl şampiyonluğa oynar. Sanmayın bize Piqueler geleceğini.. 2.5 milyon bonservisi olan adamı alamıyoruz daha yada serbest kalan Sivok'u. Ha şimdi kulübün menfaati sampiyonluğa koşmak için gerekli vs vs şeyler deyip tepki göstereceksiniz ama hiçbirşeyden memnun olmuyorsunuz Ronaldo bizde olsa onuda yerin dibine sokmak için pusuda bekleyenler olurdu neyse..
              kimse ne real nede barca oldugumuzu sanmiyor
              AMA bir metalist'in basarisini veya donezk'in basarisini yakalamamamiz icin hicbir sebep görmüyorum

adamlar cok iyi transfer yapiyor
              sistemli calisiyor
              Forvete: Tencere Hill
              Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İçime şüphe düştü, acaba Bamba'nın oyuncu temsilcisi Mithat Halis'mi diye baktım değilmiş.

Yorum

• Gözünün önünde bonservissiz Egemen , Sivok var. Bırak Bamba'yı bombayı filan.
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• * Hasan Yener, Nevzat Şakar'ın olduğu transfer komitesinden bir Doumbia yada Yobo bekleyen yoktur umarım
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kimse ne real nede barca oldugumuzu sanmiyor
                      AMA bir metalist'in basarisini veya donezk'in basarisini yakalamamamiz icin hicbir sebep görmüyorum

adamlar cok iyi transfer yapiyor
                      sistemli calisiyor
                      Ben geçen bir iki kere Dortmund'u örnek gösterdim, kimse dikkate almadı.

Adamların iki stoperi (Subotic ile Hummels) de şu an 23 yaşındalar ve 19 yaşındaykene dört / beş milyon avrolara transfer edilmişler. İkisinin şu an toplam değeri 40 milyon avroya yakın.

Sonra eklemiştim, bu kadar başarı elde etmiş olmalarına rağmen bu transfer politikalarını devam ettiriyorlar, gidip örneğin bizim gibi otuzuna dayanmış futbolcu aramıyor adamlar, FC Basel'de oynayan 21 yaşındaki Dragovic ile ilgileniyorlar stoper mevkisi için.

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İçime şüphe düştü, acaba Bamba'nın oyuncu temsilcisi Mithat Halis'mi diye baktım değilmiş.
                        Mithat Halis olsa Bamba en az 3m euro olurdu
                        Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          * Hasan Yener, Nevzat Şakar'ın olduğu transfer komitesinden bir Doumbia yada Yobo bekleyen yoktur umarım
                          aynen katiliyorum sana burda 10 larca isim yaziliyor ama herkes biliyorki polonya ve belçika takimlarini zengin edip kapatiriz transfer donemini bir Yobo bile bulamiyoruz ne yazikki
                          Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Umarım yine Alanzinho'ya güvenip lige başlamayız.

Yorum

• Yönetim bu sezon transferde hemen atlamaz zaten iyice araştırır, hele ki geçen sezonki 0 başarı oranından sonra olması gereken bu..

Yorum

• Bundesliga'da iki sezon üst üste şampiyon olmuş Dortmund'un gol yükünü taşıyan isimler (yaşı / gol sayısı / asist sayısı). En yaşlısı 23 yaşında!!!

Lewandowski (23 yaşında / 22 gol / 10 asist)

Kagawa (23 yaşında / 13 gol / 12 asist)

Perisic (23 yaşında / 7 gol / 3 asist)

Groskreutz (23 yaşında / 7 gol / 7 asist)

Mario Götze (19 yaşında / 6 gol / 5 asist) 19 yaşında Alman Milli Takım futbolcusu olarak Avrupa Şampiyonası kadrosunda.

Yorum

Yükleniyor...
                                X