Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu matthijsen kimdir arkadaslar ?

Joris Matthijsen mi ?

Yorum

• İlk olarak orhan52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tamam giray iyi bir oyuncuda.hedefimiz ne bizim arkadaşlar.şampiyonlar liginde moskovada yediği,playoff ta bienvenü den yediği servet çetin vari çalımları görmedinizmi.servet çetini gs gönderdi.giray takımda kalsın ama kesinlikle ilk onbir oyuncusu değildir.birçok arkadaş kurduğu takımlara yazmış.göbeğe uche-högh,ronaldo-zago,popescu-bülent korkmaz gibi birbirini tamamlayıcı iki stoper şart.türkiyede alabileceğiniz bir tane var oda geçen yıl beşiktaşa gitti.dolaysıyla iki yabancı stoper en acil ihtiyacımız
      Yerli olarak Eren Güngör'de olabilir...
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Emrah Aksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu matthijsen kimdir arkadaslar ?

Joris Matthijsen mi ?
        Evet, Malaga'daki
        1

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet, Malaga'daki
          Joris Matthijsen gelmez, Benim isyerinde Hollandali bir calisanin cok yakin tanidigi biri kendisi.

Yorum

• İlk olarak Emrah Aksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Joris Matthijsen gelmez, Benim isyerinde Hollandali bir calisanin cok yakin tanidigi biri kendisi.
            Neden abi cocugu falan mi var
            1

Yorum

• Ben bir kadro kurayim:
              tolga
              srna giray mathijsen hasan ali

? colman alper olcan

? burak
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Abdulkadir Sivas'a gidiyormuş sanırım...

Hakan'da Freiburg'a gidecek gibi, Hakan Çalhanoğlu. Doğruya doğru ben izlemedim ama anlatılanlara göre 2 sene sonra kafayı duvarlara vuracağız gibi yine...

Yorum

• Al Sivok'u bonservisi yok .Yanına Sol Bamba veya Mathijsen'i bidahada sıkıntı çekme.
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• ----------------------------------------Tolga------------------------------------------------
                    Serkan------------------Zokora--------------------------Chivu--------------------------Cech
                    -------------------------Alper---------------------------Colman-----------------------------
                    Msakni----------------------------------Ninis-------------------------------------------Olcan
                    ---------------------------------------N'Doye-----------------------------------------------

Chivu-Ninis = Bedava
                    Msakni = 2-3 M Euro
                    N'Doye = 7 M Euro
                    Alper = 4 M Euro

15 M Euro
                    İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi
                    bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abdulkadir Sivas'a gidiyormuş sanırım...

Hakan'da Freiburg'a gidecek gibi, Hakan Çalhanoğlu. Doğruya doğru ben izlemedim ama anlatılanlara göre 2 sene sonra kafayı duvarlara vuracağız gibi yine...

Hakani freiburgun yani sira Hamburg,Wolfsburg ve bremende istiyormus yani bize gelecegini hic sanmiyorum.

Yorum

• ersin genç ‏@ersingenc28
                        SON DAKİKA... ALPER POTUK 5 YIL TRABZONSPOR'DA...
                        MaDDoX_61 tarafından retweetlendi

Doğruluk payı ?
                        FxY

Yorum

• Az önce biri tweet attı ''Alper 5 yıllığına Trabzonspor'da'' diye timsaha gelmeyelim, adamın hesabı hesap değil güvenmemek gerek.

Yorum

• Eskisehirsporlu birinin yorumu...

Aslında Alper'in takımdan hiç gitmemesini, futbolu Eskişehirspor kaptanı olarak bırakmasını çok isterim. Ama Şenol Güneş gibi, artık bitti denilen Selçuk İnan ve Burak Yılmaz gibi iki tükenme noktasındaki futbolcuları inanılmaz yıldızlar yapan bir hocanın Alper gibi potansiyeli Türkiye'nin çok üstünde olan bir yıldız adayını nasıl bir futbolcu yapar düşünemiyorum. Burak gibi bir kazma bile Şenol Güneş sayesinde 33 gol atabiliyorsa Alper Şenol Güneş'in elinde bir Xavi olabilir. Bizim için çok kötü olsa da Alper için Trabzon'a gitmesi çok yararlı olabilir...

Akilli düsünen her taraftara kapim acikdir.. Cikarin at gözlüklerini verelim size 3-4 Milyon

Yorum

• türkish cup zu fenevbahçe

Yorum

• çok fazla fm oynamayın biraz reel takılın
                                Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

Yükleniyor...
                                X