Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak betoncivisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İşte benım raporum..

Onur Recep Kıvrak * hemen kaleye geçmeli.
    Marek Čech * Sıradan bir oyuncu , inanılmaz kademe hataları yapıyor.Yedek bile olmaz .Gönderilmeli.
    Arkadiusz Głowacki * Gitti zaten
    Murat Tosun * Gönderilmeli
    Barış Özbek * Kalmalı denenmeli
    Halil Altıntop * İyi bir Yedek olur , Kalmalı
    Adrian Mierzejewski * Bu kadar bonservis bedelini nasıl verdik anlamıyorum..Gönderilmeli
    Robert Vittek * Kalmalı denenmeli
    Paulo Henrique * İyi bir yedek olur
    Piotr Brożek * Gitti zaten
    Didier Zokora * Kalmalı
    Burak Yılmaz (5. Kaptan) * Kalmalı
    Tayfun Cora * Gitmeli
    Gustavo Colman (4. Kaptan) * Kalmalı
    Mustafa Yumlu * Yedek olarak kalmalı
    Remzi Giray Kaçar (3. Kaptan) * Kalmalı
    Aykut Akgün * Yedek olarak Kalmalı
    Alanzinho * Yedek olarak kalmalı
    Ondřej Čelůstka * Sıradan oyuncu , gönderilmeli ..
    Tolga Zengin * Kaptanım üzgünüm , Onur daha iyi .. Kalmalı Yedek olarak
    Serkan Balcı (2. Kaptan) * Acilen gönderilmeli.. son iki yıldır sağ kanadımız hucüm olarak yok.
    Paweł Brożek * Gitti zaten
    Torric Jebrin * Kiralık gönderilmeli.
    Ferhat Öztorun * Gönderilmeli.
    Sercan Kaya * Gönderilmeli..
    Volkan Şen * İyi bir Yedek olur. Kalmalı
    Zeki Ayvaz * Gönderilmeli
    Bora Sevim * Gönderilmeli
    Olcan Adın * Kalmalı ( topu çok ayağında tutuyor.Alex i örnek almalı )
    çok ufak farklılıklar haricinde kadromuz hakkındaki tam düşüncelerim

Yorum

• Erman Kılıç'ın sözleşmesinde 750 Bin £'ya serbest kalır , Yasin Öztekin'inde 500 Bin £'ya serbest kalır maddesi olduğu biliyor muydunuz ?
      Kolay mı göğüs germek her derde senelerce...
      Kolay mı sabahlamak uykusuz gecelerde.
      Kolay mı şampiyonluk görmeden ölmek sence...
      Kolay mı Trabzonum kolay mı söyle ?

Yorum

• İlk olarak kunteper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        geçen sene 15 oyuncu almışız 2 si ara dönemde
        Orda mecbur kaldik

Neyse bakalim nolacak...
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak mertacar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şu birincisi ki bir sezon öncesi çabuk unutulmuş burağın verdiği emeklere yazık gerçekten haketmiyor bu taraftar burağı. burak yetenekli bir oyuncu ve henüz genç yaşlarda keşfedilip beşiktaşa transfere oldu neden oldu acaba hiç düşünmedin mi ? ama bir türlü parlayamadı çünkü şenol güneş gibi isimin eline geçmemişti geçincede neler oldu gördük. ayrıca o maddeyi koymak yönetim hatasıdır ve hala öyle kalması. topuzda 9 milyon euro topuzda mı burakdan yetenekli ?
          Umut bu takımda 15 gol ortalamayla oynamış. Bu takım forvetlerine gol attırıyo. Adam başka takıma gidince de trabzonsporun ona emeklerini de tamamen unutcak.
          TAkım içinde herkese tavır yapıyo taraftara tavır yapıyo. Ceza sahasında içinde kendisini yere atmasından dolayı Trabzonspor diğer taraftarların antipatisini kazanıyo.Burak bize verceğini verdi onun içinde minnettarız. Ama bundan daha fazlasını veremez.

Yorum

• Acaba bütün takım bana oynasa ben de gol kralı olurmuyum

Yorum

• İlk olarak mertacar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              şu birincisi ki bir sezon öncesi çabuk unutulmuş burağın verdiği emeklere yazık gerçekten haketmiyor bu taraftar burağı. burak yetenekli bir oyuncu ve henüz genç yaşlarda keşfedilip beşiktaşa transfere oldu neden oldu acaba hiç düşünmedin mi ? ama bir türlü parlayamadı çünkü şenol güneş gibi isimin eline geçmemişti geçincede neler oldu gördük. ayrıca o maddeyi koymak yönetim hatasıdır ve hala öyle kalması. topuzda 9 milyon euro topuzda mı burakdan yetenekli ?
              Futboldan anlıyor musun bilmiyorum ama Burak ın yerinde Baros olsa 35 değil o 50 olurdu inan.
              İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi
              bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak oqn6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Erman Kılıç'ın sözleşmesinde 750 Bin £'ya serbest kalır , Yasin Öztekin'inde 500 Bin £'ya serbest kalır maddesi olduğu biliyor muydunuz ?
                Bende bugün okudum,hatta erman 750 bin euro degil 750 bin tl ye serbest kaliyor.

Bence mutlak ihtiyacimiz olmasa da erman gibi bir oyuncu bu fiyata kacirilmamali.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Acaba bütün takım bana oynasa ben de gol kralı olurmuyum
                  Boy kilo oranın iyiyse , bileklerine biraz hakimsen olursun

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bende bugün okudum,hatta erman 750 bin euro degil 750 bin tl ye serbest kaliyor.

Bence mutlak ihtiyacimiz olmasa da erman gibi bir oyuncu bu fiyata kacirilmamali.
                    Aynen. Bende duyunca şok oldum
                    Kolay mı göğüs germek her derde senelerce...
                    Kolay mı sabahlamak uykusuz gecelerde.
                    Kolay mı şampiyonluk görmeden ölmek sence...
                    Kolay mı Trabzonum kolay mı söyle ?

Yorum

• İlk olarak oqn6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Erman Kılıç'ın sözleşmesinde 750 Bin £'ya serbest kalır , Yasin Öztekin'inde 500 Bin £'ya serbest kalır maddesi olduğu biliyor muydunuz ?
                      Naaasiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ?
                      İkiside süper bence. Erman Kılıç çok teknik bir oyuncu. Yasin Öztekin de takım oyununda başarılı ve de top tekniği Burak tan daha iyi. İkisi de alınmasını isterim ama laf yiycem çok belli. Yusuf Şimşek i isterken de laf yemişti burada taraftarlar ama sonuç belli. İkisi de iyi yedek olur. 11 e daha iyileri lazım tabi ama bunları da kaçırmamak gerek.
                      bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak barbunnya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Umut bu takımda 15 gol ortalamayla oynamış. Bu takım forvetlerine gol attırıyo. Adam başka takıma gidince de trabzonsporun ona emeklerini de tamamen unutcak.
                        TAkım içinde herkese tavır yapıyo taraftara tavır yapıyo. Ceza sahasında içinde kendisini yere atmasından dolayı Trabzonspor diğer taraftarların antipatisini kazanıyo.Burak bize verceğini verdi onun içinde minnettarız. Ama bundan daha fazlasını veremez.
                        bak zaten trabzonspor gibi bi takımsan forvet oyuncun 15 gol ortalamayı yakalaması lazım üstelik umut ankaragücündede bu performansı yakalamıştı.
                        bu sezon taktiğimizden dolayı bütün iş burağa kaldı 2.devre olcan biraz yardımcı oldu o kadar burak napsın acaba ?
                        tavır yapıyo diyosunda acaba cristiano ronaldo yu izledinmi sen ? biraz da olsa buna hakkı var adamın iki sezonda 52 gol atmış olsun o kadar hani ?
                        onu kırık burunla ettiği mücadeleyle,kafası sarsılmasına rağmen attığı gol, gol den sonra annesine seslenmesiyle , asker selamı vermesiyle ,son fenerbahçe maçında şenol güneşe defalarca 'sen merak etme' demesiyle hatırlamalısın bu yönleriyle değil , zaten senin dediğin gibi bi futbolcu dünya üzerinde yok.
                        En son mertacar tarafından düzenlendi; 15.05.2012, 20:29.

Yorum

• Erman'ı o fiyata alabiliyorsak bence beklemeyelim.

Yorum

• Sivasspor'a 1 TL bile para kazandırmak bize yakışmaz...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Gurbetçi gençler taraftarın çok sevdiği bir oyuncu geri gelecek demişti. Acaba kim ? Aklıma Jaja-Gökdeniz-Yattara geliyor. Ama isim vermeyeceklermiş bu sefer gerçekleşsin diye.

Yorum

Yükleniyor...
                              X