Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    dj yanandozlu61 ‏@FevziDurmu
    Burak Yılmaz ve umut bulut un birleşip soyunma odasında teofiloya saldırdıklarını bu sebeplede teofilonun gittiğini biliyormuydunuz?

Teo'nun kaçarak gitmesinde bir iş vardır, orası kesin; ama tahminimce böyle bir olay -ki yaşandığına da inanmıyorum- değildir.

Yorum

• Galataasaray, Burak Yılmaz'ın transferi için genç oyuncuları İsmail Berk Ünsal ve Merthan Caner Öztürk'ü de bordo mavililere verecek.

Bu haber doğruysa karlı olan biziz.

Yorum

• Sadri Sener yalandan kampa gitmesine gerek yok.Nevzat beyide alsin tatile ciksinlar.

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          dj yanandozlu61 ‏@FevziDurmu
          Burak Yılmaz ve umut bulut un birleşip soyunma odasında teofiloya saldırdıklarını bu sebeplede teofilonun gittiğini biliyormuydunuz?
          ya olur mu öyle şey allah aşkına,adam pisikolojik olarak sorunluydu,racing de o yüzden gönderdi,birini yumruklamıştı sanırım,bizdeykende ibrahim toromanla olan münakaşası vardı hatırlasanız dengesiz olduğunun kanıtıydı.

diyelim ki böyle bir şey oldu ,trabzondan kötü ayrılanlar bir şekilde takımı ve şehri kötüleyebiliyorlar,teofilodan bu kavgayı imaedecek bir açıklama duymadık hiç
          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Batuhan 16 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Galataasaray, Burak Yılmaz'ın transferi için genç oyuncuları İsmail Berk Ünsal ve Merthan Caner Öztürk'ü de bordo mavililere verecek.

Umarım doğrudur, ikisi de gelecekte iyi birer oyuncu olmaya aday.

Yorum

Galataasaray, Burak Yılmaz'ın transferi için genç oyuncuları İsmail Berk Ünsal ve Merthan Caner Öztürk'ü de bordo mavililere verecek.

sadece çok komiksin Batuhan

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Arkadaslar ne derseniz deyin, Burak'in gitmesi iyi oldu! Egosu cok buyumustu, belki saha disinda degil ama egosu okadar buyumustuki saha icinde diger futbolcularin oyununada engel oluyordu. Boyle futbolcular bize gore degil. Benim tek kizdigim nokta her sene altyapidan 1-2 genc futbolcu kadromuza katmamaizdir. Kadroya katmaktan ziyade oynatmayi kast ediyorum. Yoksa al kampa sonra geri yolla. Her sene en az 1 kademede Turkiye sampiyonu olan altyapidan futbolcu cikartamiyorsuk bunu sorgulamamiz lazim.
                Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burak'tan gelecek sıcak para ile brozeklerin amca oğlu varmış polonya'dan onu alacakmışız....SON DUYUM

Nevzat HOCA Polonya'da Brozeoklerin yakın akrabaları ile görüşüyormuş,,,,,

Adrian'ın kardeşi ortalığı yırtıyormuş.....Benide alın...Nede olsa abime 5 milyon verdiniz oynamıyor benide kulübede tutun 3-5 te bana verin....
                  Saka bir yana, yine Polonyadan bir transfer daha yapilirsa sasirmam.

Yorum

• bu kadroyla bir tane bile derbi galibiyeti beklemiyorum.

Yorum

Var artık bi insan yüzüne küfür eden adama ceza veremeyip. Karıyla kızla alem yapıyo diye adam gönderiyorsa bunun altında yatanı biraz düşünün...

Şenol Güneş ya futbolu bilmiyor yada kurnazlık yapıyor...

Ya hiç yazacağım yoktu da o yazdıklarına yazmamak olmaz... Jaja dediğin adam Trabzon'a efsane olacaksa öyle takıma ne ben taraftar olayım ne de Şenol Hoca o takımın efsanesi olsun zaten. Yaşındanmıdır bilmem ama Şenol Hoca'ların, Cemillerin senin efsaneliğini kıyasladığın adamların sadece iyi topçu oldukları için efsane olduklarını sanıyorsun galiba. Şenol Hoca'nın işi gücü yoktu Jaja efsane olacak diye takımdan göndermişmiş hey Allahım

Yorum

Neden kardeş?
                        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Ömer1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu kadroyla bir tane bile derbi galibiyeti beklemiyorum.
                          derbileri birak.. kolay galibiyet bile zor bana gore..

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Milliyet'in sitesinde gördüm ikisi 65 diyordu, yıllık 15 milyon euro alacakmış İbra.

Belki de dediğin gibidir, neyse zenginin parası züğürdün çenesine döndürmeyeyim şimdi burayı.
                            italyan basini İbra 20, Silva 42 diyordu.

Yorum

• geçen sezonlarda derbilere 6 defans ile çıkıyorduk bu sene sayı 8 e çıkar

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Neden kardeş?
                                GSliler 2sininde cok iyi oyuncu olabilecegini söylüyorlar.

Yorum

Yükleniyor...
                                X