İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi tek Hacı'yla olmaz güçlü yönetim lazım bize her yönden..
Albayrak bıraktıktan sonraki seçimde Sadri Şener'e karşı çıakrdığı liste çok iyiydi bana göre.
Adamda bi kere liderlik vasfı var, mevcut Başkan gibi Okan Bayülgen terk değil.
Eğer Başkan olsaydı ne Selçuk ne Egemen nede Burak bu şekilde gidebilirdi.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
[QUOTE=DarkDeviL;1918596947]hadi lan ordan taraftarlık öyle olmaz iste senin yaptığın taraftarlık değil hainlik...
kişiler gelip geçiçidir aslolan forma ve takımdır...
sende kendine taraftarım diyorsan seve seve kombinede alıcaksın seve seve formada alıcaksın almıyorsan gelip
Yönetim gerekeni yapsın bizede uzerimize düşeni yapalım!!!! Yok artık adam sıradan futbolcu alsın, takımı rezil duruma düşürsünler bizde daha kombine alalım ve forma.... Yok öğle !!!!!!
Yorum
-
Ulan gs kadrosunu yazmaya korkuyorum, adamlara kıyaslanmaz hale geldik, iki sene önce şampiyonluğumuz çalınmasaydı biz şimdi o haldeydik2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecenk tosunu aldik gibi !
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Sene Sampiyonluk fener ve gs arasinda gecer,ücüncülük icin biz,8jk ve bursa yarisir,düsen Takimlar Akhisar,Elazig ve gencler olur.
Yorum
-
İlk olarak demirel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlan gs kadrosunu yazmaya korkuyorum, adamlara kıyaslanmaz hale geldik, iki sene önce şampiyonluğumuz çalınmasaydı biz şimdi o haldeydik
tarih tekerrür etti yine.
tek fark bu sefer şampiyon olduk ama yedirtmediler!Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yorum
-
İlk olarak alptug_kd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkadaşlar bu facebook'ta profil resimleri falan nasıl siliniyor? Burak yılmaz'ın birkaç fotoğrafı vardı anasını satayım klavyem kırılsaydı da koymasaydım o resimleri.Silme de silemiyorum.
Seçenekler kısmına dikkat.
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Sene Sampiyonluk fener ve gs arasinda gecer,ücüncülük icin biz,8jk ve bursa yarisir,düsen Takimlar Akhisar,Elazig ve gencler olur.Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegencler manyak takim kurdu ne düsmesi aga?Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
Yorum