Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bazı arkadaşlar Batuhan'a önyargıyla bakıyor, anlıyorum aslında ama gençliğine verebiliriz vukuatlarını...

Bana göre santrafor olarak oynayabilecek 2 adam var şu anda, Mustafa ve Batuhan, Muhammed'de bunlara katılacak elbet ama henüz gelişimini tamamlamadığını düşünüyorum...

Mustafa Pektemek'i almadığımıza göre Batuhan'ı alabiliriz ama almayız o başka mesele, gidip Belçika'nın ücra köşelerinden bir santrafor almak varken. Henriqe'ye verilen para sene başında Pektemek'e verilseydi, şimdi Burak'ı satma planları yaparken alternatifini de hazırlamış olurduk...

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ikiside 2-3 Sene sonra Linyitsporda oynar.
      Burak ve Selçuk Bank Asya yollarını tutmadan bize geldiler.
      Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Muhammet alınırsa , Batuhan'a ne gerek . Muhtemeldir , bir de yabancı santrafor alacaklar .
        İkiside aynı poziyonun adamı , ve birbirlerini tamamlayacak futbolcu değiller . Her ikisi de yeterince atletik futbolcular değil . Her ikisininde yetiştirilmeye ihtiyacı var .

Muhammet , çok daha iyi yeteneklerle donatılmış . Yetişirse daha komple bir futbolcu olur , gerçek anlamda bir Fatih Tekke stiline sahip . O özlediğimiz yüzü kaleye dönükken oyun kurabilen , sırtı dönükken topu indirebilen ve pas dağıtabilen , gol yollarında fırsatçı , hava toplarında etkili ve kaleye isabetle şut atan futbolcu olabilir . Muhammet'in en büyük avantajı ise karakteri , yıldız futbolcu potansiyeli buradan belli olur . Ve gerçekten futbolcuyu taşıyan karakteridir . Çocuk yaşta kaptanlık pazu bandına aşina , efendi , her lafı ölçülü bir genç yıldız adayından söz ediyoruz .
        En son Serdar A tarafından düzenlendi; 27.04.2012, 15:03.

Yorum

• Tomas Sivok, Serdar Aziz, Alper Potuk ve Muhammet çook fena olur ..

ve bir iki tane kaliteli yabancı alınırsa tamamdır..

Yorum

• Stoper ve Forvet olmak üzere 2 Zokora ayarında oyuncu almamız lazım.

Stoper adayı olarak kafamda bu değerlendirme içinde oyuncu şuanlık yok, ama Forvete Kone & Webo ikilisinden biri çok iyi olur.

Yorum

• Batuhan her ne kadar problemlİ olsada, kalİtelİ bİr oyuncu.bİzde kendİnİ bulur.Çok Şey yapar gİbİ.

Yorum

• Hasan Ali Kaldirim
                Serdar Aziz
                Sivok/R.Costa
                Okay Yokuslu/Alper Potuk
                Sefa Yilmaz/Okan Salmaz
                Hakan Calhanoglu/Oguzhan Özyakup
                Muhammet Demir
                Arouna Kone

8 Transfer biraz fazla gibi gözükebilir ama Takimin Ihtiyaci var
                “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak OYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benim de forvet adaylarım: Batuhan ve Sercan Yıldırım.
                  bedduammı ediyoruz anlamıyorum bunlar kim nasıl bu adamları bu formaya uygun görürsünüz ne yapmışlar ne ortaya koymuşlar tamamen televole topçusu bunlar
                  sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Muhammet alınırsa , Batuhan'a ne gerek . Muhtemeldir , bir de yabancı santrafor alacaklar .
                    İkiside aynı poziyonun adamı , ve birbirlerini tamamlayacak futbolcu değiller . Her ikisi de yeterince atletik futbolcular değil . Her ikisininde yetiştirilmeye ihtiyacı var .

Muhammet , çok daha iyi yeteneklerle donatılmış . Yetişirse daha komple bir futbolcu olur , gerçek anlamda bir Fatih Tekke stiline sahip . O özlediğimiz yüzü kaleye dönükken oyun kurabilen , sırtı dönükken topu indirebilen ve pas dağıtabilen , gol yollarında fırsatçı , hava toplarında etkili ve kaleye isabetle şut atan futbolcu olabilir . Muhammet'in en büyük avantajı ise karakteri , yıldız futbolcu potansiyeli buradan belli olur . Ve gerçekten futbolcuyu taşıyan karakteridir . Çocuk yaşta kaptanlık pazu bandına aşina , efendi , her lafı ölçülü bir genç yıldız adayından söz ediyoruz .
                    Yanına nasıl bir futbolcu daha iyi olur ? Pektemek tarzında mı, Berbatov tarzında mı ?
                    “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Buarada orta sahaya yerli bir oyuncu alinacaksa bu alper degil okay olmali
                      Cocukda bir gerrard havasi var, yanilmiyorsam süper ligdeki ilk yili olmasina ragmen alperden daha iyi istatistik var
                      Bence ikisini de almalıyız. Okay da Alper de çok iyi oyuncular

--Alper---colman(holmen)
                      ---------okay

Guzel ortasah olur

Yorum

• bence bu taraftarın istediği futbolculara bakılırsa yönetim yine çok makul transfer yapıyor batuhan iyiymiş
                        bu kadroya bunumu layık görüyorsunuz halil bu adamdan üç gömlek iyidir ben halilden kurtulalım diyordum İnşallah yönetimden kimse bu forumu takip etmiyordur
                        sanki bizim taraftarlar menejer olmuş kanı beş para etmiyen; futbolculukları vasatı aşamamış ve medya şişirmesi futbolcuları öneriyor herkes fikrini söylemeye özgürdür ama canım sıkıldı yorumları okuyunca.
                        benim önerilerim
                        Muhammet Demir
                        Cenk
                        Mustafa Pektemek
                        haricinde türkiyeden yerli bir isim ben uygun bulmuyorum
                        Ortasahamızı ve defansımız yerlilerden kuralım forvetimiz yabancı oluversin
                        Zaten ülkede yerli golcü sıkıntısı var şahsen forvette yabancı alalım derim
                        sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yanına nasıl bir futbolcu daha iyi olur ? Pektemek tarzında mı, Berbatov tarzında mı ?
                          Elde bir de Halil varken , Kone tarzında bir futbolcu almak , bana göre daha çok yönlü bir takım ortaya çıkarır .

Lig içinde Okay ve Muhammet en önemli iki genç yetenek durumunda . Ciddi paralar harcanacaksa , bu oyunculara yoğunlaşmalı .

Yorum

• Kadro 2012-2013 Sezonu:

Tolga-Onur-Zeki

Serkan-Celustka|Giray-Mustafa Yumlu-Serdar Aziz-Sivok|Hasan Ali Kaldirim-Cech

Volkan Sen-Sefa Yilmaz|Okay Yokuslu/Alper Potuk-Zokora-Colman|Olcan Adin-Eren Albayrak

Adrian Mierzejewski-Hakan Calhanoglu-Jaja

Halil Altintop-Robert Vittek-Muhammet Demir-Arouna Kone

25 Oyunculuk Kadro - 9 Yabanci Oyuncu

Ilk 11:

..--------------Onur-----------------
                            Celustka---Sivok---S.Aziz---Hasan Ali
                            --------Zokora------Colman---------
                            Volkan--------..Jaja------------Olcan
                            ----------..Arouna Kone-------------
                            En son Emirhan Çorumlu tarafından düzenlendi; 27.04.2012, 16:18.

Yorum

• edit...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Elde bir de Halil varken , Kone tarzında bir futbolcu almak , bana göre daha çok yönlü bir takım ortaya çıkarır .

Lig içinde Okay ve Muhammet en önemli iki genç yetenek durumunda . Ciddi paralar harcanacaksa , bu oyunculara yoğunlaşmalı .
                                Kesinlikle. Okay - Muhammet - Artun Akçakın - Sezer Özmen ve yanında da iki tane Zokora çapında bonservisi elinde futbolcu alırsak, hem gelecek seneyi hem de daha öteleri forse edebiliriz.

İlaveten, milli takımın da iskeletini kurmuş olup geleneği devam ettirebiliriz.
                                “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

Yükleniyor...
                                X