Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    antep ten muhammet dışında oyuncu beğenmeyen arkadaşlar; sol bekinizde bir ivan de souza var mı? dany, serdar kurtuluş ayarında defansınız var mı...popov, sosa ayarında kanatlarınız..
    maşallah bütün antepi saydın ozaman bu adamlar 20 puan farkla şampiyon olması lazımdı bu mantığa göre?

bence antepten alınabilecek muhammet ve danny dışında oyuncu yok
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Zaragoza küme düşer büyük ihtimal.Burak gidecekse Helder Postiga'yı alsınlar yeter forvete.
      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        maşallah bütün antepi saydın ozaman bu adamlar 20 puan farkla şampiyon olması lazımdı bu mantığa göre?

bence antepten alınabilecek muhammet ve danny dışında oyuncu yok
        Bence o takım underrated, beni hayal kırıklığına uğrattılar, sezon başlamadan önce şampiyonluğa oynarlar diye yazmıştım, bir şeyler var orda, ama futbolcularla fazla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Çok iyi futbolcular var o takımda. Özellikle Popov ve Muhammet Demir'i Trabzonspor'da görmeyi çok isterdim.

Yorum

• DUYUM - Trabzonspor, Leicester City'de forma giyen Souleymane Bamba (Sol Bamba) ile ilgileniyor.

Stoper (27 yaşında, Fildişi'li)

Yorum

• Kupa verilmedikten sonra ister Messi getir benim için boşadır en önemli transferimiz kupadır fb müzesinden hakkımız olanı almaktır.

Yorum

• İlk olarak TheImp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              DUYUM - Trabzonspor, Leicester City'de forma giyen Souleymane Bamba (Sol Bamba) ile ilgileniyor.

zokora aracılığıyla alıyor olabiliriz. bana mantıklı geldi.

Yorum

DUYUM - Trabzonspor, Leicester City'de forma giyen Souleymane Bamba (Sol Bamba) ile ilgileniyor.

Nerde vardı Bu haber ?
                Twitter : @EY61_
                Youtube : EY61

Yorum

İkinci Lig'de oynuyor bu Leicester City.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yıldırım Demirören efsane başkan(!) Sıra Türk futbolunu kurtarmada(!)
                    Vay Halimize...
                    “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• petric petric petric bu adama hastayım bu adamı alalım burak gitse de olur kalsa da
                      !

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nerde vardı Bu haber ?
                        Facebook'taki trabzonsor sayfasında yazıyodu.
                        61>34

Yorum

• Hannover'deki Konan'da fena futbolcu . Fildişinden futbolcu gelecekse , ön adı Didier olsun , Emre'ye kapak .

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hannover'deki Konan'da fena futbolcu . Fildişinden futbolcu gelecekse , ön adı Didier olsun , Emre'ye kapak .
                            Onun da Menajeri Mithat Halis deniliyor.

Yorum

• İlk olarak furky tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Facebook'taki trabzonsor sayfasında yazıyodu.
                              İlginçç

Bu Arada Barış Yurduseven Ortalıgı Kaldırdı Yine )

Fazla umit yapmayın arkadaşlar
                              Twitter : @EY61_
                              Youtube : EY61

Yorum

• Çin malı Messi alın yine razıyım

Yorum

Yükleniyor...
                                X