Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu arada elazig ga...bülo kovuyormus veya ga.. bülo istifa ediormus.neden bütcede anlasamamislar.
    Adem Yiğit ‏@cezasahasi
    Bülent Uygun'un takımdan ayrılacağı 2 haftadır konuşuluyordu. Elazığspor, onun istediği oyuncuları almaya yanaşmıyordu. Sebep bu.

Yorum

• Salih Uçan gerçekten yazık etti kendine.
      Fibiklerin uzun zamandır böyle genç oyunculara yer verdiğini hiç görmedim.
      "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Salih şu aşamada Trabzonspor'da oynayamaz.Yanı başında çok daha iyisi, 90 doğumlu; tekniğiyle, yeteneğiyle Alper duruyor, saçma sapan işlerin peşinden gidiyoruz.

Yorum

• Bordo-mavililer, yıllık 1.5 milyon euro’dan 3 yıllık sözleşme isteyen yıldız oyuncunun menajeri ile her an el sıkışabilir

sivok haberi doğruysa iyi

serkan--sivok--bomba---?????
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            salih ucanin utube daki videosuna gore yorum yapiyor herkes. canli 90 dakika macini izleyip detayli yorum yapacak kisiler araniyor, ben bucanin 2 macini izledim oyle goze carpan hicbir futbolcu gormedim.
            DURAS nickli abi takip ediyodu gerekli bilgiyi ondan alabilirsin

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adem Yiğit ‏@cezasahasi
              Bülent Uygun'un takımdan ayrılacağı 2 haftadır konuşuluyordu. Elazığspor, onun istediği oyuncuları almaya yanaşmıyordu. Sebep bu.
              Büloya karaktersiz oyuncu lazım, Elazığda böyle adamları almaz diyecemde Elazığ zaten büloyu alarak büyük bir karaktersizlik yaptı.
              "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                http://www.fotomac.com.tr/Trabzonspo...kta-sona-dogru

Dün gece 2'de girdi o haber ,doğru olsa bugün medyada konuşulurdu kesin.Başka bir sitede görmedim sivokla ilgili bir haber bugün.
                Bir gün Ahiret baki olacak,İşte o zaman Trabzonsporlu hesap soracak.

Yorum

• biz transfer felan yapmayacağız, ancak yasin gibi yerli ve potansiyeli olan oyuncu alırız başkada transfer yapmayız.

çünkü CL kararını bekleyeceğiz öyle gözüküyor, mantıklı olanda bu zaten... avrupa kupalarına katılacak takımları uefa ne zaman bildirecek ??? muhtemelen o tarihe kadar bekleyeceğiz, bilgisi olan var mı ?
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Büloya karaktersiz oyuncu lazım, Elazığda böyle adamları almaz diyecemde Elazığ zaten büloyu alarak büyük bir karaktersizlik yaptı.
                    elazığsporu allah korumuş. daha önümzde buca örneği duruyorken. bucasporuda batıran o ş......dir

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu arada elazig ga...bülo kovuyormus veya ga.. bülo istifa ediormus.neden bütcede anlasamamislar.
                      Menajerlik yetkisi alamamıştır..ş.siz....
                      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Kale: Onur
                        Defans: Serkan Balcı, Sol Bamba, Dany Nounkeu, Alexander Büttner
                        Orta Saha: Volkan Şen, Didier Zkora, Gustavo Colman, Olcan Adın
                        Forvet: Burak Yılmaz, Cenk Tosun
                        En son Metin Sağır tarafından düzenlendi; 24.05.2012, 17:09.
                        7

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          http://www.fotomac.com.tr/Trabzonspo...kta-sona-dogru

Büttner

Yorum

• Bugüne kadar yapilan demecleri gözönüne aldigimda,
                            bu sezon ya zirve yapacagiz, ya da 3-5 geriye gidecegiz!!!

-Senol Hoca ile Yönetimin arasinda yasananlar
                            -Burak´in yaptigi "Transferler ile sampiyonluga oynariz..." demeci

gösteriyor ki, takima kaliteli takviyeler yapilmazsa, Burak´ta durmaz, Senol Hoca´da...
                            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Yazık be arkadaş 18 yaşında şikeci bir takıma gidiyorsun yazık...
                              "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                              "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bugüne kadar yapilan demecleri gözönüne aldigimda,
                                bu sezon ya zirve yapacagiz, ya da 3-5 geriye gidecegiz!!!

-Senol Hoca ile Yönetimin arasinda yasananlar
                                -Burak´in yaptigi "Transferler ile sampiyonluga oynariz..." demeci

gösteriyor ki, takima kaliteli takviyeler yapilmazsa, Burak´ta durmaz, Senol Hoca´da...
                                Kaliteli transferlerle şampiyon oluruzdan, kaliteli transfer olmazsa Burak ile Şenol hocanın takımdan ayrılacağı sonucuna ulaşabilmen gerçekten harika

Buradan asıl, ben bu sene burada kalıyorum, sağlam takviye ile şampiyon oluruz seneye sonucunu çıkarman gerekirdi.
                                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

Yükleniyor...
                                X