N'Doye....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleN'Doye....İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak giderse yerine Lacina Traore nasıl gider?ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Lacina Traore ,sambou yatabare,abdennur benim yabancı adaylarım
onur-celustka(serkan),giray,abdennur,cech-zokora,colman-volkan,yatabare,olcan-traoreALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMithat Halis degil salihovic'i maradona'yi getirse istemez. Bize uzak Allah'a yakın olsun. İsmi bile midemi bulandırıyor.Bari kalitelisini alalım.
Yorum
-
Kadro yapisi nasil olmiyacagini Wolfsbur´ta görüyoruz.
Gelecek sezonun Wolfsburg´ta kontratli Futbolcular.Daha Magath in geleneksel 10-15 sezon öncesi transferleri yapilmadi.Arkanda Dünyanin en Büyük 2 Otomobil devlerinden birisi varsa FM oynamak kolay.
Bundesliga da en sevmedim Antrönör Felix Magath.
Not:Kader der nächsten Saison mit Gerüchten diye sik var yukarda.Bir basin.Pembe fonlu oyuncular cikacak Kadroda.Onlarda Bugüne kadar Wolfsburg ile ismi gecen oyuncular.En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 03.04.2012, 19:04.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadro yapisi nasil olmiyacagini Wolfsbur´ta görüyoruz.
Gelecek sezonun Wolfsburg´ta kontratli Futbolcular.Daha Magath in geleneksel 10-15 sezon öncesi transferleri yapilmadi.Arkanda Dünyanin en Büyük 2 Otomobil devlerinden birisi varsa FM oynamak kolay.
Bundesliga da en sevmedim Antrönör Felix Magath.
Not:Kader der nächsten Saison mit Gerüchten diye sik var yukarda.Bir basin.Pembe fonlu oyuncular cikacak Kadroda.Onlarda Bugüne kadar Wolfsburg ile ismi gecen oyuncular.
Yorum
-
İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSabri ççççalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSalihovic Sözlesmesini uzatti.Forvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖbür tarafta´da bizim Cale.Sunu bir Bonservis ile Gagalayamdik ya Wolfsburg´a ona yanarim.Birazda biz VW´nin parasindan nasiplenirdik.
Yorum
-
Kolay mı göğüs germek her derde senelerce...
Kolay mı sabahlamak uykusuz gecelerde.
Kolay mı şampiyonluk görmeden ölmek sence...
Kolay mı Trabzonum kolay mı söyle ?
Yorum
-
Owen' a İngiltere'den mutlaka talip çıkar ve orada getirmek oldukça zor. şahsi fikrim tabi ama zaten bunu düşünecek yönetim henüz bizde mevcut değil.İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo
Yorum
Yorum