İlk olarak anth tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElinde Sapara gibi pas ve oyun bilgisi üst düzey bir oyuncu varken takımı alanzinho'ya emanet edebilen bir düşünce yapısı transfer yapsa ne yapmasa ne?
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecüneyte o kadar vermezsin.1 mio bile degil 300-600 bin arasi olur.
Yorum
-
Bu arada, Gaziantepspora mali problemlerden ötürü dün operasyon yapıldı başkan ve 46 yönetici gözaltında, bu şekil devam ederse düşündüğümüz futbolcuları çok cüzi miktarlara alabiliriz, muhammet'inden yasin pehlivanına, serdardan, dany ( ki bence balondur)sine.1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBassong = Bonservis 0
Cüneyt Köz= 2.5 milyon
Alper = 3.5 milyon + Barış Özbek
Muhammet= Sapara + 3 miilyon
Salih = 1 milyon + Eren kiralık
TOPLAM= 10 milyon euro
Takımdaki gereksiz isimlerde gönderilerek 3 milyon kazanılsa; 7 milyon transfer bütçesi ile 5 yıllık kadro rahatlıkla kurulabilir.
Burak giderse 5 milyona yabancı forvet ile gayet güzel bir kadro olur.YENİLSEN DE YENSEN DE..HER ZAMAN HER YERDE...DİK OYNA DİK....
!!!!!!!!Şenol Hoca adamın dibisin!!!!!!!
Yorum
-
İlk olarak engin_yücel61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.transfermarkt.com.tr/tr/s...ler_33951.html burada bassong un sözleşmesinin 2014 te biteceği yazıyor... bonservissiz alamayız gibi...
Yorum
-
bu çocukda fena değil geleceği parlak http://www.transfermarkt.com.tr/tr/m...ler_88683.htmlTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekiralayabiliriz onu, o zaman bonservisini para ödemeyiz, en fazla biraz kiralik bedeli öderiz.YENİLSEN DE YENSEN DE..HER ZAMAN HER YERDE...DİK OYNA DİK....
!!!!!!!!Şenol Hoca adamın dibisin!!!!!!!
Yorum
-
İlk olarak engin_yücel61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence de kiralamalıyız..en güzel çözüm bu... bu sene kiralık sözleşmesi bitiyor... satın alma opsiyonlu kiralık alınabilir ama bizim yönetim hala bu opsiyonlu kiralama olayına giremedi maalesef..
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende pek inanmiyorum buna, biz hic bir zaman oyuncu kiraladikmi?? vallah ben hatirlamiyorum.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
Yorum