İlk olarak İsa tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrta sahanın ortasına oyuncu isteyenler Colman ile Zokora'dan hangisini kesiyorlar takımdan? Bu 2 siyle rotasyona girecek kaliteli bir oyuncuyu bende istiyorum ancak bu mevkiye yüklü bonservis ile bir yabancı alınması hata olur. Hiç düşünmeden Alper'i almak lazım. Ceza ve formsuzluk duruma bağlı olarak sezon boyunca;
Colman-Zokora
Colman-Alper
Zokora-Alper
olarak gideriz bence. Yabancı olsada Holmen'i de çok beğeniyorum açıkçası. Kendisi çok istikrarlı ve kaliteli bir oyuncu bence. Kadromuzda bulunması beni mutlu ederdi.
Hayalimde Colman'ı iyi bir fiyata satıp yerine Mehmet Topal'ı koymak var doğrusu...
Yorum
-
.....
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrta sahanın ortasına oyuncu isteyenler Colman ile Zokora'dan hangisini kesiyorlar takımdan? Bu 2 siyle rotasyona girecek kaliteli bir oyuncuyu bende istiyorum ancak bu mevkiye yüklü bonservis ile bir yabancı alınması hata olur. Hiç düşünmeden Alper'i almak lazım. Ceza ve formsuzluk duruma bağlı olarak sezon boyunca;
Colman-Zokora
Colman-Alper
Zokora-Alper
olarak gideriz bence. Yabancı olsada Holmen'i de çok beğeniyorum açıkçası. Kendisi çok istikrarlı ve kaliteli bir oyuncu bence. Kadromuzda bulunması beni mutlu ederdi.
-------Zokora--------
-----Colman-Alper----
Ozan------------Olcan
------Muhammed-----
Yorum
-
İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHolmen'i alirsak firek ilk 11de oynar.
tjikuzu+agustin+jebrin+misse mise vs vs vs
Yorum
-
Colman-Zokora
Colman-Alper
Zokora-Alper
Yorum
-
İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefırat günayer @firatgunayer
Sivok yıllık 1.5 milyon euro'dan 3 yıllık anlaşma istiyor..Bjk kabul etmedi..Sivok'un menajeri Fenerbahçe'nin yolunu tuttu..
Fb'nin tavrını bilemem ama şu şartlarda Sivok önümüzdeki sezon Bjk'de yok...Tabi menajeri geri adım atıp,ücrette indirime gitmezse..Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk geldiği sezonu hatırlıyorum da bence Colman'ı forvet arkasında oynatmalıyız.Yerine Alper ve genç (gelecek vaadeden) forumda adı sıkça geçen arkadaşlardan birini de alırsak iyi olur.Atıyorum
-------Zokora----Alper-------
Volkan-----Colman----Olcan
Hem hücuma hemde orta alandaki savunmaya çok daha yararlı olabilir Colman bu sayede.2 senedir takım savunmasında başı çekenlerden.Kendini savunmaya zorlamak ister belki.Güzel bir varsayım.9 # Osvaldo'
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence zokora'yi satmalıyız ve bir daha da emeklisi gelmiş adam almamaliyiz
Yorum
-
İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefırat günayer @firatgunayer
Sivok yıllık 1.5 milyon euro'dan 3 yıllık anlaşma istiyor..Bjk kabul etmedi..Sivok'un menajeri Fenerbahçe'nin yolunu tuttu..
Fb'nin tavrını bilemem ama şu şartlarda Sivok önümüzdeki sezon Bjk'de yok...Tabi menajeri geri adım atıp,ücrette indirime gitmezse..
Güya BJK'li, tam bir FB yalakasıdır, sitelerde BJK ve FB'nin alayhine olan hiç bir haberi yazmaz, TS için ise özellikle saçma şeyleri seçer ve paylaşır...
Bunu yazmak istedim
Yorum
-
Baris Ozbek-Piotr Brozek-Glowacki-Pawel ile yollar ayrilmali.Burak satilmazsa forvete luzum yok.
Ortasahaya Jebrin monte edilmeli.Ayrica iyi bir isim alinmali.Stopere ise mutlaka biri yerli biri yabanci 2 isim alinmali.
Yorum
Yorum