Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İllede Vitek tarzı olmasına gerek yok ben bu işin başında olsam Anderleth'den Suarez ilk tercihim olurdu.Olmadı Arsenal'den Park için uğraşırdım.Muhammet'le birlikte elbette.

Bence Ozan'dan solbek olmaz.Hem olmaz hemde yazık olur o potansiyele.
    Muhammed geleceğin Fatih Tekke'si bana göre. Kaçırmamamız lazım.

Yorum

• Holmen'i alirsak firek ilk 11de oynar.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Orta sahanın ortasına oyuncu isteyenler Colman ile Zokora'dan hangisini kesiyorlar takımdan? Bu 2 siyle rotasyona girecek kaliteli bir oyuncuyu bende istiyorum ancak bu mevkiye yüklü bonservis ile bir yabancı alınması hata olur. Hiç düşünmeden Alper'i almak lazım. Ceza ve formsuzluk duruma bağlı olarak sezon boyunca;

Colman-Zokora
        Colman-Alper
        Zokora-Alper

olarak gideriz bence. Yabancı olsada Holmen'i de çok beğeniyorum açıkçası. Kendisi çok istikrarlı ve kaliteli bir oyuncu bence. Kadromuzda bulunması beni mutlu ederdi.
        Colman oynadığında çok önemli bir güç takım için ama devamlılığı yok malasef.

Hayalimde Colman'ı iyi bir fiyata satıp yerine Mehmet Topal'ı koymak var doğrusu...

Yorum

Orta sahanın ortasına oyuncu isteyenler Colman ile Zokora'dan hangisini kesiyorlar takımdan? Bu 2 siyle rotasyona girecek kaliteli bir oyuncuyu bende istiyorum ancak bu mevkiye yüklü bonservis ile bir yabancı alınması hata olur. Hiç düşünmeden Alper'i almak lazım. Ceza ve formsuzluk duruma bağlı olarak sezon boyunca;

Colman-Zokora
          Colman-Alper
          Zokora-Alper

olarak gideriz bence. Yabancı olsada Holmen'i de çok beğeniyorum açıkçası. Kendisi çok istikrarlı ve kaliteli bir oyuncu bence. Kadromuzda bulunması beni mutlu ederdi.
          Colman ve Zokora kolay kolay kesilmez. Bunlardan daha iyisini almadıkça. Alper'i alırsak o da oynar üçlü orta saha olur.

-------Zokora--------
          -----Colman-Alper----
          Ozan------------Olcan
          ------Muhammed-----

Yorum

• fırat günayer ‏ @firatgunayer

Sivok yıllık 1.5 milyon euro'dan 3 yıllık anlaşma istiyor..Bjk kabul etmedi..Sivok'un menajeri Fenerbahçe'nin yolunu tuttu..

Fb'nin tavrını bilemem ama şu şartlarda Sivok önümüzdeki sezon Bjk'de yok...Tabi menajeri geri adım atıp,ücrette indirime gitmezse..

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Holmen'i alirsak firek ilk 11de oynar.
              yurtiçinden yabancı almayalım mümkünse

tjikuzu+agustin+jebrin+misse mise vs vs vs

Yorum

Colman-Zokora
                Colman-Alper
                Zokora-Alper

Bence zokora'yi satmalıyız ve bir daha da emeklisi gelmiş adam almamaliyiz

Yorum

• İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  fırat günayer ‏ @firatgunayer

Sivok yıllık 1.5 milyon euro'dan 3 yıllık anlaşma istiyor..Bjk kabul etmedi..Sivok'un menajeri Fenerbahçe'nin yolunu tuttu..

Fb'nin tavrını bilemem ama şu şartlarda Sivok önümüzdeki sezon Bjk'de yok...Tabi menajeri geri adım atıp,ücrette indirime gitmezse..
                  Eğer bu bilgi doğruysa basıp 1.5 milyon euroyu almak lazım Sivok'u
                  Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"
                  Twitter:cemtotti61

Yorum

• Fernandes dahil tüm Portekizliler satılık dediğim zaman çok tepki geliyor ama hatırlatalım..Borç 535M lira, Aleyhte açılmış dava sayısı 240

Sivok'un menajerinin tavrı normal..Fb olmazsa Trabzonspor'la temasa geçebilir ki bu yönde de haberler çıktı zaten..Bekleyip göreceğiz..

dedi sonra

Yorum

• Sivok stoperde sorunumuzu cozer.Oyunda kurabiliyor.Bonservis bedelide odemeyiz boylelikle.

Yorum

• İlk geldiği sezonu hatırlıyorum da bence Colman'ı forvet arkasında oynatmalıyız.Yerine Alper ve genç (gelecek vaadeden) forumda adı sıkça geçen arkadaşlardan birini de alırsak iyi olur.Atıyorum

-------Zokora----Alper-------
                        Volkan-----Colman----Olcan

Hem hücuma hemde orta alandaki savunmaya çok daha yararlı olabilir Colman bu sayede.2 senedir takım savunmasında başı çekenlerden.Kendini savunmaya zorlamak ister belki.Güzel bir varsayım.
                        9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bence zokora'yi satmalıyız ve bir daha da emeklisi gelmiş adam almamaliyiz
                          Yapmayın etmeyin. Zokora'nın bu forma altında futbol oynuyor olması bizim için büyük bir şans. Özellikle Galatasaray maçından itibaren çok iyi bir form grafiği yakaladı. Bugün de sahanın en iyisiydi.

Yorum

• sivok harika olur egemenin intikamı olur

ama bedava olan srna yı da alalım

hamit i alıp gs ye acı çektirelim

alper i alıp fb ye çalım atalım

ama yönetim yapmaz ki

Yorum

• İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              fırat günayer ‏ @firatgunayer

Bu adamı twitter da engelleyeli aylar oldu...

Güya BJK'li, tam bir FB yalakasıdır, sitelerde BJK ve FB'nin alayhine olan hiç bir haberi yazmaz, TS için ise özellikle saçma şeyleri seçer ve paylaşır...

Bunu yazmak istedim

Yorum

• Baris Ozbek-Piotr Brozek-Glowacki-Pawel ile yollar ayrilmali.Burak satilmazsa forvete luzum yok.
                                Ortasahaya Jebrin monte edilmeli.Ayrica iyi bir isim alinmali.Stopere ise mutlaka biri yerli biri yabanci 2 isim alinmali.

Yorum

Çalışıyor...
                                X