Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avrupa için demiyorum ama TÜrkiye ligi çok basit bir lig 3 nokta transferler şampiyon oluruz

Yorum

• Yerli bir alternatif listesi yazin söyle her pozisyona TSL ve Bank Asya dan 4 tane oyuncu.Cünkü Alper Soner vs. göz önünde olan oyunculardan en fazla 1 tane alabiliriz.Misal su Samsundan Murat nasil??
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Keşke ama sanmıyorum.

Yönetimin ilk yapacağı iş Ozan ve Alper transferi...Bu ikisi alınmadıkça bir halt olmaz bizim takımdan seneye de.

Elimizde 2 yerli stoper var(glo gitti artık) Büyük ihtimal 1 yabancı stoper + bir yerli stoper(bundan şüpheliyim) alacaklar.Ben Mustafanın 4 üncü stoper olarak takımda kalmasından yanayım, Mustafa gitmesin.

Mutlaka yapılması gereken;
        - Defansa Ömer Toprak, Serdar Taşçı, Serdar Aziz, İbrahim Öztürk,Ersan Gülüm, Ali Turan...bunlardan herhangi biri+ kaliteli bir yabancı stoper.

- Ortaya Ozan, Alper
        Renkdaş hepsi iyi guzel de Ali Turan gs den kovulan Antalya da ki yeteneksiz mi ?
        bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Renkdaş hepsi iyi guzel de Ali Turan gs den kovulan Antalya da ki yeteneksiz mi ?
          aynen o.ek olara gs gitmek icin kayseriyi satmis bir herif.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Henrique'yi Fuat Çapa yeni sezon öncesi tekrar isteyebilir ve hoca da kiralanmasına sıcak bakacak gibi.

Yeni transfer sezonunda yine en çok yazılacak isim Jaja olacak büyük ihtimal hemen hemen her sayfada adı geçiyor. Adam nasıl sevdirmiş kendini bu kadar ilginç..

Yorum

Ya ben çok yeteneksiz olarak görmüyorum Ali Turanı, kendi adıma. Mustafayı yedek olarak görmektense onu görmeyi tercih ederim...Zaten olacağı yok, boş boş konuşuyoruz işte.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ya ben çok yeteneksiz olarak görmüyorum Ali Turanı, kendi adıma. Mustafayı yedek olarak görmektense onu görmeyi tercih ederim...Zaten olacağı yok, boş boş konuşuyoruz işte.
                Remkdaş tabi saygı duyuyorum dusuncene ama Ali turandansa Yumluyu tercih ederim valla.
                bize heryer TrabzonSpor

Yorum

Remkdaş tabi saygı duyuyorum dusuncene ama Ali turandansa Yumluyu tercih ederim valla.
                  Olabilir saygı duyarım.

Yorum

• Yabancı stoper +İbrahim Öztürk

Yerli yada yabancı kaliteli bir çift yönlü orta saha

Her iki kanattada oynayabilecek bir alternatif ya da Volkanın form durumuna göre bir ilk 11 oyuncusu

Geçen seneki sistem devam edecekse forvet arkası için kaliteli,ekstraları fazla olan düz oyuncu olmayan bir oyuncu.Mesela Park chou young.

Burak gidecekse ,ki büyük ihtimalle gidecek,ya kaliteli hiç şüphe ettirmeyecek Pizarro gibi bir adam ya da Doumbia stilinde çok çabuk ve yetenekli forvet +Yerli bir alternatif Muhammet gibi.

Bunun haricinde Pawel,Piotr,Adrian,Vittek takas ya da transfer yoluyla gönderilmeli eğer şans verilmeyecekse Jebrin 1461e,Henriquede yurt içinden bir takıma kiralanmalı.

Barış Ataş ve Barış Özbek,Tayfun,Aykut,Sercan,takas ya da transfer bir şekilde muhakkak elden çıkarılmalı.

Sapara zaten Antepte kalır büyük ihtimal.

Ferhat Ceche alternatif düşünülüyorsa kalmalı yok eğer Sefa takıma katılacaksa o da gönderilmeli.

Ve de en azından altyapıdan bir orta saha oyuncusu A takıma katılmalı ki her maç kulübede iki kaleci bekletme saçmalığından kurtulalım.Elimizdeki şişkin ama işe yaramaz kadroyu 23-25 kişiye düşürmeliyiz.Ama bunlar öyle oyuncular olmalı ki oynadığında sırıtmasın.

Yorum

• Trabzonspor warn Arsenal and Fulham off strike star

By talkSPORT | Monday, April 2, 2012

Arsenal and Fulham face a major fight to secure the signature of prolific Turkish star Burak Yilmaz after Trabzonspor revealed they have no intention of selling him during the summer.
                      Yilmaz, 26, is rated one of the hottest properties in Turkey after scoring 31 goals in just 28 appearances this season.
                      Both Arsene Wenger and Martin Jol have been linked with a move for the Turkey international.
                      The imminent signing of Lukas Podolski shows Wenger is looking to bolster his forward line, while Jol has also said he is aware of Yilmaz and his goalscoring record.
                      But Trabzonspor president Sadri Sener is adamant the club will do everything to keep him and they will not consider any sizeable offers at the end of the season.
                      Sener, speaking on Turkish TV, said: "We are not negotiating his transfer to any club. He is our player and will not leave here."
                      [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Burak'ın kalması isteniyorsa yıllık ücreti 3 milyon euro yapılarak sözleşme fesih bedeli olmadan yeni sözleşme yapılmalı. Ha gideceği varsa yine de gider ama en azından yönetim elinden geleni yapsın.

Yorum

• Van persi giderse Burak Arsenal icin bir opsion olabilir.Wenger Burak tarzi oyunculari sever.Ingilterede is yapar.Arsenala giderse 5Mio fazlaya gider Kontratta ne yazarsa yazsin.

Yorum

• Burak'ın İngiltere'ye gideceğini düşünüyorum...

Adam kendini oraya hazırlıyor...

"Come ooooooonnnnnnn"

Yorum

• bizde proble ne biliyormusunuz.yeterince üst seviyede tecrübeli olan oyuncumuz yok.3-4 tane olsaydi genc oyunculari kolaylikla yanlarinda sahaya süre bilirdik ve genc oyunculardan daha cok verim alirdik.Zokora gibi 2-3 tane daha yabanci lazim bize.

Yorum

• Bank Asyaya 1461 Trabzonumuz cikarsa Jebrini oraya veririz bundan 100 % eminim.
                                Ben olsam Yumlu ve Aykutu verirdim.Hic Sans verilmeyen Sercan Kaya ve Seneye Eren Albayraki da verebiliriz.
                                1461 kesinlikle Bank Asyaya cikmali.Bizim icin cok önemli.Mesela almadigimiz Brüls gibi Oyunculari orda oynatip izleyebiliriz.
                                1461 nin kalan Maclari Avni Akerde oynanmali bence ve Taraftarlar Stada gitmeli.
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

Çalışıyor...
                                X