Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cüneyt Canlıca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gerçekten var..Oynuyor 45 dakkadır..
    Abi Luca Modric kendini yeni göstermiyor, onu belirtmek istedim. Tanınan bir oyuncu yani.

Onu alabilmek için 100 trilyonumuz yok bence.
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

Gerçekten var..Oynuyor 45 dakkadır..
      Bizim maçlarda da oynamıştı anca mı farkettiniz.

Bjkde oynarden bir gözünün kör olduğu bile iddia edilmişti.
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• biz bu jelavici yıldız değil diye almadık perisic de ha keza
        Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi Luca Modric kendini yeni göstermiyor, onu belirtmek istedim. Tanınan bir oyuncu yani.

Onu alabilmek için 100 trilyonumuz yok bence.
          Yönetimde az vizyon olsa alırdı.... Tottenham Sapara+5 milyona bırakır..

Yorum

• Pantelic'in işi yokuşa sürmesinden bıkan Trabzonspor, rotayı Avusturya ekibi Rapid Wien ile 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve 1 milyon 750 bin Euro bonservis bedeli olan forvet Nikica Jelavic transferini çevirdi. Teknik Direktör Şenol Güneş'in de bu transfer için olumlu bir rapor sunduğu öğrenildi.

26.05.2010

Ah ulan ah! Hoca da istemiş zamanında

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bizim maçlarda da oynamıştı anca mı farkettiniz.

Bjkde oynarden bir gözünün kör olduğu bile iddia edilmişti.
              Haaa dogru o zamanlar defansta oynuyordu Geliştirmiş kendini

Yorum

Haaa dogru o zamanlar defansta oynuyordu Geliştirmiş kendini
                hani benim kafam iyide. sanki biriniz modriçten biriniz schindfelden mi bahsediyorsunuz
                yoksa 2 niz birbirinizle kafa buluyor bende sazanlık mı yapıyorum. ççç

Yorum

• Eneramo bu takıma gelirse bırakıyorum cok zor olacak ama bırakıcam bu takımı giderim Kayseriyi tutarım en azından adamların bi vizyonu var.

Yorum

• bu hırvatlar takım gibi takım......en önemli adamları yok ama iyi mücadele ediyorlar helal olsun

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak SensitiveLord61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eneramo bu takıma gelirse bırakıyorum cok zor olacak ama bırakıcam bu takımı giderim Kayseriyi tutarım en azından adamların bi vizyonu var.
                      Cleyton'u aldılar...

Kasımpaşa Salpingidis ile ilgilenir...

MİY Otman Bakkal'la, ne oluyor bunlara arkadaş?

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hani benim kafam iyide. sanki biriniz modriçten biriniz schindfelden mi bahsediyorsunuz
                        Karışıklık var sanırım ben bjkde oynayan elemandan bahsediyorum defansta oynayan hani.
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Senin bi yanlışın var... Yav o değilde sulara fazla klor katıyor bizim belediye...Bembeyaz su olurmu... Anason kokusuda var...

Yorum

• yahu gekası neden alamıyoruz...Samsun getiriyor biz begenmiyoruz....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• hem perisic hem de jelavic ismini burada belki 100 kere soyledik.

Hemde bu oyuncular henuz parlamadan cok once..

Bu arada bir kac seneye kalmaz bruls ude izleriz agzımız sulanarak.
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Güncel performans bilgileri Tolga Ciğerci (Vereinslos) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar

bu adamın gelmesini coook isterim Almanya ümit milli de izledim.Muhtesem bir oyuncu.
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Yükleniyor...
                                X