Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burak İstanbul'a gitmeyecek
    Olabilir. Insallah gitmez.
    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Trabzonspor ve Gençlerbirliği teklif yaptı!

Kızılcahamamspor'un golcü futbolcusu Üstün Bilgi için başkent ekibine ilk resmi teklifi, Gençlerbirliği ve Trabzonspor yaptı.
      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Fanatik bi kaç gün önce de Şenol Hoca için bırakıyor haberi yaptı aynı gün Resmi Site açıklama yapınca uçurup haberi Resmi Site açıklamasını haber yaptılar..

Bu ara çok yalanlanıyorlar..

Yorum

• Oğuzhan gitti ya yazıklar olsun bize bu sene'de birşey beklemeyip
          yönetimin devretmesini beklicem
          bu kadar üzülemezdim yeter lan yeter

Yorum

• Oğuzhan, "Beşiktaş benim için Türkiye'nin en büyük kulübü. Umarım burada büyük işler yaparız."
            tm cnm grşrz öpt kib bb.
            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• oguzhan o bjk lafi ettiyse cehenneme kadar yolu var.Herkez senin hangi takimi tututnu biliyor.yalakalik yapmak icin yalan konusma.Iyi topcusun belki bjk basarili olacaksin ama ilk önce adam olacaksin.Herkez Fatih gibi söylemez Trabzonsporlu oldunu.
              En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 08.06.2012, 13:08.
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bizimkiler ne yapsin Oguzhan i filan onlar simdi polonya milli takimini takip ediyordur .

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  [QOUTE]Oğuzhan, "Beşiktaş benim için Türkiye'nin en büyük kulübü. Umarım burada büyük işler yaparız."[/QOUTE]

tm cnm grşrz öpt kib bb.
                  Çocukluk yapmayın ya ne dicek ti profesyonel adam
                  öyle diyecek tabi başka bir şey demesi abes kaçar dı

Yorum

• O laf da gerçekse harbi kafasız bu çocuk. Arsenal'i bırak Hocasız, geleceği karanlık takıma gel bir de Türkiye'nin en büyüğü de.. İlginç..

Yorum

• İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çocukluk yapmayın ya ne dicek ti profesyonel adam
                      öyle diyecek tabi başka bir şey demesi abes kaçar dı
                      Yeni Trabzonsporlu, Trabzonlu olmayan Yasin Öztekin: "Trabzonspor Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri"

Yeni Beşiktaşlı, Trabzonlu Oğuzhan Özyakup: "Beşiktaş benim için Türkiye'nin en büyük kulübü"

Ne olursa olsun Trabzonlu profesyonel bir futbolcunun bu cümleyi kurmasına dayanamam arkadaş. Profesyonellik falan hikaye...

Yorum

• diyelim ki burak gs gitti

senaryo 1-burak oradaki ağır taşların altında ezilmek istemez

kaldı ki gs bu sene sadece burak yılmaz ile transferi noktalamaz tek başına

burak necati avrupa da iş yapmaz burak ın başı çok ağrır bu durumda

senaryo 2- burak yılmaz takımca desteklendiği sürece iyi golcü olduğunu herkes gördü.

gs böyle bir anlayış yok.eğer gs burak ile yetinmeyip yeni forvet alırsa yine

burak yılmaz yedek kulübesine mahkum olur.

umarım kendini önü belli olmayan bir lig de harcamaz burak

eğer gs gider ve sözleşme maddesine serbest kalma bedeli koydurtmaz ise

burakın da gerçek karakterini görmüş oluruz.
                        Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonlu olmayan Yasin Öztekin: "Trabzonspor Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri"

Trabzonlu Oğuzhan Özyakup: "Beşiktaş benim için Türkiye'nin en büyük kulübü"

Ne olursa olsun Trabzonlu profesyonel bir futbolcunun bu cümleyi kurmasına dayanamam arkadaş. Profesyonellik falan hikaye...
                          Sen taraftarsın o futbolcu arada ki fark bu
                          adam söyler
                          bizim yöneticiler alsaydı kaçırmasaydı işleri güçleri fantazi futbol
                          Oguzhan Trabzon'a veya gs ye de gitse öyle diyecek ti bilmem anlatabildim mi

Yorum

adam söyler
                            Yasin'in söylediği abes kaçmış o zaman. Burada hepimizin şaşırıp daha imza atmadan kovma çabalarına girmesi lazımdı.

Ya da amatör futbolcu mu aldık ne?!

Yorum

• Bu Oğuzhan'ı seyretmeyen çok adam var. Hepsi iyi diyor onun için. Farklı bir özellik bu. Öprenmek istiyorum ben de.

Yorum

adam söyler
                                Kargalar bile yalan konsutunu biliyor.Birsey demesin.Desin bjk geldim icin mutluyu basarili olacam vs birsey der ama acik acik yalan konusulamz yag cekmek icin.Birde acik yalan oldu seyi hic söylemez.Avrupada biraz ögrenmistir diye sanmiystim.
                                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Yükleniyor...
                                X