İlk olarak TSelif tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzonspor ve Gençlerbirliği teklif yaptı!
Kızılcahamamspor'un golcü futbolcusu Üstün Bilgi için başkent ekibine ilk resmi teklifi, Gençlerbirliği ve Trabzonspor yaptı."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
oguzhan o bjk lafi ettiyse cehenneme kadar yolu var.Herkez senin hangi takimi tututnu biliyor.yalakalik yapmak icin yalan konusma.Iyi topcusun belki bjk basarili olacaksin ama ilk önce adam olacaksin.Herkez Fatih gibi söylemez Trabzonsporlu oldunu.En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 08.06.2012, 13:08.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[QOUTE]Oğuzhan, "Beşiktaş benim için Türkiye'nin en büyük kulübü. Umarım burada büyük işler yaparız."[/QOUTE]
tm cnm grşrz öpt kib bb.
öyle diyecek tabi başka bir şey demesi abes kaçar dı
Yorum
-
İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇocukluk yapmayın ya ne dicek ti profesyonel adam
öyle diyecek tabi başka bir şey demesi abes kaçar dı
Yeni Beşiktaşlı, Trabzonlu Oğuzhan Özyakup: "Beşiktaş benim için Türkiye'nin en büyük kulübü"
Ne olursa olsun Trabzonlu profesyonel bir futbolcunun bu cümleyi kurmasına dayanamam arkadaş. Profesyonellik falan hikaye...teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
diyelim ki burak gs gitti
senaryo 1-burak oradaki ağır taşların altında ezilmek istemez
kaldı ki gs bu sene sadece burak yılmaz ile transferi noktalamaz tek başına
burak necati avrupa da iş yapmaz burak ın başı çok ağrır bu durumda
senaryo 2- burak yılmaz takımca desteklendiği sürece iyi golcü olduğunu herkes gördü.
gs böyle bir anlayış yok.eğer gs burak ile yetinmeyip yeni forvet alırsa yine
burak yılmaz yedek kulübesine mahkum olur.
umarım kendini önü belli olmayan bir lig de harcamaz burak
eğer gs gider ve sözleşme maddesine serbest kalma bedeli koydurtmaz ise
burakın da gerçek karakterini görmüş oluruz.Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonlu olmayan Yasin Öztekin: "Trabzonspor Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri"
Trabzonlu Oğuzhan Özyakup: "Beşiktaş benim için Türkiye'nin en büyük kulübü"
Ne olursa olsun Trabzonlu profesyonel bir futbolcunun bu cümleyi kurmasına dayanamam arkadaş. Profesyonellik falan hikaye...
adam söyler
bizim yöneticiler alsaydı kaçırmasaydı işleri güçleri fantazi futbol
Oguzhan Trabzon'a veya gs ye de gitse öyle diyecek ti bilmem anlatabildim mi
Yorum
-
İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen taraftarsın o futbolcu arada ki fark bu
adam söyler
Oguzhan Trabzon'a veya gs ye de gitse öyle diyecek ti bilmem anlatabildim mi
Ya da amatör futbolcu mu aldık ne?!teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen taraftarsın o futbolcu arada ki fark bu
adam söyler
Oguzhan Trabzon'a veya gs ye de gitse öyle diyecek ti bilmem anlatabildim miçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
Yorum