Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak maydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hami diyorsa dikkate alınmalı
    hamiyi tek sevmeyen TRABZONSPORLU benmiyim acaba bu adamı futbol oynarken bile sevmezdim her transfer sezonunda ğs için can atan öz trabzonludur o sezon ki futbolcuların çoğunun canı cehenneme şota hariç

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Birincisi 20 gol atmadığını söyledim ve bana cevap olarak 16 gol attığını gösteriyosunuz. Sonuç olarak 20 atmamış.

İkincisi bir yanlış anlama oldu. Siz bana ilk önce 17 gol atmış dediniz. Bende 17 gol attığı sezona(2009) baktım ve onun üzerinden cevap verdim. Burada beni yanlış yönlendiren siz oldunuz açıkcası... Ben 2009'dan konuşurken siz birden 16 diye düzeltip 2010'a geçtiniz... Yanlış anlama burdan kaynaklanıyor renkdaş.

Edit: Tamam şimdi karışıklık giderildi galiba.
      Tamam kardeşim problem yok.

Yorum

• İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten
        Sadri Şener'den Trabzonlulara 2 haber: UEFA cezası açıklandıktan sonra Alper Potuk'u alacakmış.. Fildişili stoper Bamba ile anlaşmışlar..

Yorum

• Renaud Cohade'yi tanıyan var mı? Sözleşmesi bitmiş, istatistikleri fena değil.

Yorum

• İlk olarak İlker Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten
            Sadri Şener'den Trabzonlulara 2 haber: UEFA cezası açıklandıktan sonra Alper Potuk'u alacakmış.. Fildişili stoper Bamba ile anlaşmışlar..
            Sadri Sener Ibrahim Seten ile neden haber paylasiyor?
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Naçizane önerim UEFA kararları netleşinceye kadar buralarda dolanıp sinirlerinizi harap etmeyin.

Kararlar netleşmeden kayda değer bir yabancı hareketi olmayacaktır.
              Doğrusu da budur.

Vizyonsuzluk, beceriksizlik filan ayrı meseleler.
              Hele şu adalet bir yerini bulsun, o işleri bolca konuşacak vaktimiz olacak.
              Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• hami gerçekten izlemiş bu adamı kasetlerden üstelik beğenmiş te....kusura bakmayın ama hami iyi oyuncuydu vs ama gerçekten td yeteneği yok,futbolcudan anladığını falan da sanmıyorum..isteiyorsanız ümit milli takımdaki dizilişlerine ve maçlarına bakın...
                poetricus

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sadri Sener Ibrahim Seten ile neden haber paylasiyor?
                  Aynı ortamdaymışlar, Seten sorunca cevap vermiş demek ki başkan..

Yorum

• UEFA..!! Az kaldı çook az çoookkkkk...
                    https://twitter.com/#!/BayBordo29

Yorum

• Hami iyi oyuncu olabilir ancak beğendiği oyuncuyu dikkate almak zorunda mıyız ?
                      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak İlker Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten
                        Biz Alper'i almak için niye Uefa'yı bekliyoruz? Hiçbir kupaya katılamasak bile Alper bize lazım... Yerli piyasasında alınması gereken isimler belli...
                        - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak inception61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hamiyi tek sevmeyen TRABZONSPORLU benmiyim acaba bu adamı futbol oynarken bile sevmezdim her transfer sezonunda ğs için can atan öz trabzonludur o sezon ki futbolcuların çoğunun canı cehenneme şota hariç
                          hami bizim için her zaman efsanedir altyapıdan yetişen trabzonlu oyuncu olması nedniyle hep eleştrilmiş ki o zamanları baskı inanılmaz fazlaydı o dönemde ogün abdullah ünallar kadro hep dağılmıştı zaten fatih terim onla çalışmayı hep istemiştir sonraları milli takımda hocalık döneminde velhasıl hami benim için efsanedir.

Yorum

• Bu ligin en iyi yerli stoperi kim dense : herkes ilk olarak Egemen'in ismini verecektir. Köprüler tamamen atılmamışken bu transfer mutlaka yapılmalı. Ayrıca şikecilere gitmesini hiç istemiyorum.
                            Sivok veya Danny'i de almaya gerek kalmaz. 3 yerli bir yabancı stoperimiz olmuş olur ki yabancı hakkını başka yerde değerlendirebiliriz. Ayrıca Cech, Alanzinho, Sapara, Vittek ve Brozekler mutlaka takasta kullanılmalı. Adrian da Avrupa Kupasından sonra mutlaka piyasa yapacaktır ve ortalama bir teklife hemen satılmalı. Henrique'nin performansını yeterli bulmasamda sakatlık problemi yaşamazsa mutlaka değerlendirilebilir.

Alan+Ataş= Alper
                            Sapara+Vittek=Muhammet
                            Brozekler+Cora=Ozan İpek
                            Takıma iyi bir ortasaha oyuncusu ve iş bitirici forvet ile takım hem yükünden kurtulur hem de dinamik bir takım haline dönüşür.
                            Celustka/Serkan---Bamba/Giray--Egemen/Yumlu---Ozan/Ferhat
                            Yasin/Volkan---Zokora/??????---Colman/Alper----Olcan/Henrique
                            ---------------Burak/Halil--------?????/Muhammet
                            7 yabancılı taş gibi takım..
                            En son kncyalcin tarafından düzenlendi; 05.06.2012, 16:26.
                            İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biz Alper'i almak için niye Uefa'yı bekliyoruz? Hiçbir kupaya katılamasak bile Alper bize lazım... Yerli piyasasında alınması gereken isimler belli...
                              Avrupa'ya gidemedikten sonra ve uzunca bir süre ülke men aldıktan sonra o fiyatlar her türlü düşer..Düşmese bile o paraları vermeye gerek yok..

Yorum

• Alper Potuk açıklama yapmış Trabzonspor'a gelmek istiyorum diye.

Kaynak:Haber61 http://www.haber61.net/news_detail.php?id=115253
                                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

Yükleniyor...
                                X