Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Salih Uçan bu gün 1,550 euro'ya fenere gitmiş adam baştan ayağa yetenek kokuyor çok mu para yani o yaşta çocuğa verilmez mi bu para !!! Lange'leri ve daha nice batan paraları hatırlayın ! Bi kere de kumar oyna ya hedefin bu tip oyuncula olsun

Mesala Sercan Sararer'i bundesliga 2. takımı fürth'ten almak çok mu zordu? şimdi parayla alamazsın peki böyle adamlar neden keşfedilmez aslında burdan şu da ortaya çıkıyor hala güçlü ülke içini ve dışını tarayan bir scout ekibin yok acı ama gerçek ...

Lemi bir ara takım adına bu işi yapıyordu ama tam fıkralık bize keşfedilmemiş yetenek ararken kendi öz yeğenini fb'ye pazarlıyordu Sonra bu işi bjk'lı Metin Tekin yapacak dendi adam bjk'lı ya sana adam bulur mu bu nasıl bir mantık nasıl bir yönetim anlayışı???

Şimdi Hami tayland'dan bir oyuncu öneriyor tamam saygım var ama o bölgelerin adamları bizde oynayamaz bi kere %100 çok farklı bir mutfak var o adam burda yemek bile yiyemez o kadar uzaklara gideceğine Sercan Sararer gibi yetenekleri bulup keşfedin derim ben taraftar olarak yani bakıyorum mantıklı hiç bir şey göremiyorum..................!!!!!!!!!!!!!!!!
    Saygilarimla,

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Salih Uçan Fener'de

Teknik direktör Şenol Güneş'in de Polonya-Ukrayna ortaklığında yapılan Avrupa Şampiyonasını yerinde izleyip burada oyuncu arayışında olacağı öğrenildi.
      sakın yonetım demesın avrupa sampıyonasından sonra transfer edecegız dıye ızleyıp bakacagız demesınler cok gulerım ozaman))

Yorum

• yönetimin ağzıyla konuşmayalım kendi iradesi olan herkes yönetimin transferde sadece bahane ürettiğini biliyor bol bol paraları kalitesi düşük adamlara yatırdılar şimdide martaval okuyor sen Türkiye liginde ilk üçe oynayacak takım dahi kuramazken utanmadan uefa olursa ayrı şampiyonlar olursa ayrı diyip milleti uyuatamazsın biz Türkiye liginde şampiyonluğa oynuyacak takım istiyoruz bıraksınlar birilerini uyuturlar ama ben bu takım taraftarının yiyeceğini sanmıyorum.
        sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Salih Uçan Fener'de

Teknik direktör Şenol Güneş'in de Polonya-Ukrayna ortaklığında yapılan Avrupa Şampiyonasını yerinde izleyip burada oyuncu arayışında olacağı öğrenildi.
          geliyo yine polonyalılar...

Yorum

• İlk olarak emrah akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            @futbalski
            büttner'le ilgilenen kulüpler arasında trabzonspor yok. Fulham werder bremen ve shakhtar donetsk oyuncuyla ilgilenen ekipler.

---------------------

biz bu büttner ile ilgileniyor muyduk yoksa bizim hayali kahramanımız mı ?
            http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=166769

Biz yokmusuz.
            .

Francesco
            Totti

Yorum

• Bahsi geçen Taylandlı boş adam değil, videodan futbolcu hakkında tam manasıyla fikir sahibi olunmaz ama attığı pas ve gollere bakınca maliyeti uygunsa alınması geçiyor insanın içinden.

Ayrıca futbolcuyla İngiltere, Japonya ve Güney Kore takımları ilgileniyormuş.

Kaynak: Goal.
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                @Futbalski
                Büttner'le ilgilenen kulüpler arasında Trabzonspor yok. Fulham Werder Bremen ve Shakhtar Donetsk oyuncuyla ilgilenen ekipler.

---------------------

Biz bu Büttner ile ilgileniyor muyduk yoksa bizim hayali kahramanımız mı ?
                Bunlar zaman kazanmak için ortaya atılan isimler hiç biri gerçeği yansıtmıyor hatta belki sol beke hiç adam bile alınmayacak stopere bamba 'yı kesin alırlar ama çünkü ucuz ve kolay bir transfer... Danny' de hocanIn gönlünü almak için alınabilir.

Alper vs. hiç sanmıyorum oysa takımda bas bas bağıaran bir sağ kanat problemi var beklerin hali içler acısı, stoperler hakeza öyle orta sahandaki ortadaki ikilin vazgeçilmez çünkü alternatifleri yok istedikleri maçlarda oynuyorlar istemediklerinde kayıplar, forvetin tek adam endeksli yedeği bile yok !!!!
                Saygilarimla,

Yorum

• Bence boştaki Bobo'yu almalıyız.
                  "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Birileri şimdi çıkıp haklı olarak şampiyonlar liginde oynamak isteyecek adamlar var onaları alacaz fakat buradada sıkıntı şu böyle adamları aramıyorlar kimsenin istemediği peşinden koşmadığı menejer lerin kakaladığı adamların peşindeler yani illaki şampiyonlar ligi pazarda elimizi güçlendirecektir gerek maç başılar artacak gerekse avrupa vizyonunda olacaklar ama kaç kere şampiyonlar lligi elemesinde yenilip rezil olmadıkmı bunu bize yaşatmaya kimsenin hakkı yok
                    sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• İlk olarak keles76 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yönetimin ağzıyla konuşmayalım kendi iradesi olan herkes yönetimin transferde sadece bahane ürettiğini biliyor bol bol paraları kalitesi düşük adamlara yatırdılar şimdide martaval okuyor sen Türkiye liginde ilk üçe oynayacak takım dahi kuramazken utanmadan uefa olursa ayrı şampiyonlar olursa ayrı diyip milleti uyuatamazsın biz Türkiye liginde şampiyonluğa oynuyacak takım istiyoruz bıraksınlar birilerini uyuturlar ama ben bu takım taraftarının yiyeceğini sanmıyorum.
                      Aynen böyle işte %100 katılıyorum...
                      Saygilarimla,

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence boştaki Bobo'yu almalıyız.
                        iyi sabri'yide almak lazım necati de dahil üstüne servet yapıp bir paket yapabiliriz.
                        eksik olan bölgelerde oralar
                        sağbek stoper forvet
                        orta sahayada birini uydururuz jikuzu gibi falan tam olur
                        ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                        NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Benim anladığım ve izlediğim şu mevcut yönetim heyecanını kaybetti acil bir kan değişikliği şart yoksa bu sezonda bizi hüsran bekliyor. Futbol mantalitesi bile olmayan yöneticiler hala bu takımın adama ihtiyacı yok diyebiliyorsa kimse kusura bakmasın bize geçmiş olsun.

Geçen sezonun kadrosunun hesabı sorulmalıdır, alınan yabancılarda büyük zarar edildi hiç biri para etmiyor mesala Henrique almayı düşündüğümüz 21 yaşındaki bir oyuncunun takasında sapara + olarak yani 2. takas adamı olarak düşünülüyor. Bu transferlerde kimlerin sorumluluğu varsa diyetini ödemeli ve istifa etmelidir.
                          En son bysurmeneli tarafından düzenlendi; 06.06.2012, 19:54.
                          Saygilarimla,

Yorum

• Biz tutupta Avrupa şampiyonasından falan oyuncu alamayız. Baksanıza katılan takımlara Fransa, İngiltere, Ukrayna, İsveç, İspanya, İtalya, İrlanda, Hırvatistan, Hollanda, Danimarka, Almanya, Portekiz, Polonya, Yunanistan, Çek Cum., Rusya. Bu takımlar zaten Avrupa'da belli başlı isim yapmış ülkeler bu adamların milli takımlarından heleki Avrupa Şampiyonası gibi bir turnuvadan futbolcu beğenipde alabilri miyiz ? Biz daha dibimizdeki futbolcuları 3'ün 5'in hesabını yaptığımızdan alamıyoruz bize orda bu futbolcuları bırakırlar mı ?
                            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• herhalde olayın ciddiyetinin farkında değiliz. UEFA ceza verdimi, bütün ülkeye transfer yasağı koyabilir, ayrıca elindeki yabancılar gitmek ister. kimseyi tutamazsın.
                              avrupa yasağı geldimi kimse kusura bakmasın türkiye ligi biter. anca şikeciler gider maçlara. avrupaya gidemedikten sonra bu ligi ne yapayım ben? yemişim şampiyonluğunu şampiyonlar ligine gidemedikten sonra. o yüzden bence uefa dan kesin karar açıklanmadan transfer yapılmamalı. belki düşük ücretli maliyeti az olan transferler yapılabilir. yasin gibi. ama maliyeti yüksek olanlara kesinlikle karşıyım. önce önümüzü görelim. şikecileri örnek göstermeyin çünkü onların transfer yapmalarındaki amaç farklı
                              Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Trabzonspor interested in Thailand's Teerasil Dangda

The 24-year-old striker has caught the eye of the 2010 Turkish Cup champions, who are looking to take him to the Super Lig

[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

Yükleniyor...
                                X