Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Amrabat gibi oyuncuları istemiyorum. Bugün Kayseri'ye onu yapan yarın aynısını bize yapar. Sözleşmesi olmasına rağmen ben artık burada oynamak istemiyorum köle miyim diye isyan çıkarır...
    O haberlerin doğru olup olmadığı da tartışılabilir ama biliyoruz ki bir aralar gsye gtmek içncan atıyordu terimle falan gülüşmeler......
    İstemem.. Jàjà isterim Dangda isterim
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Kayserispor Erdal Akdarı'yı keyfiyetten transfer etmedi. Adamlar gideceği oyuncunun yerini gitmeden dolduruyor. Biz ise gittikten sonra aramaya başlıyoruz.

Neyse asıl söylemek istediğim Hasan Ali ligimizin iyi beklerinden olmasina ragmen abartildigi kadar iyi bir bek değil. Adamlar araştırıp, bulup, oynayıp pazarlıyor.

Hasan Ali'den daha yetenekli bir bek bulmak cok zor olmasa gerek.
      https://twitter.com/akfgr

Yorum

• içimiz dışımız kanat oldu ambrabat bence aradığımız oyuncu değil bize amf lazım.yani bi 10 numara lazım bize
        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Zeki , Abdulkadir , Gökhan , takımın önemli oyuncuları . Sadece Trabzonspor'da oynayamayan futbolculardan bir 11 düşünmemek gerek .
          buda benim kadrom

---------------fatih--------------
          göksu------abdullah-----aytac------sefa
          ----gokhan-----jebrin-------zeki-----
          sercan--------mustafa tiryaki---------eren

bu arada sercan,jebrin,eren uclusu su anda trabzonspor icin pesinde oldugumuz adamlardan cok daha iyi.Fakat Senol hocanın sans verecegi konusunda en ufak ümidim yok.

Sefa,göksu,abdullah,gokhan alsan,jebrin,sercan,eren

aslına bakarsanız iselet olusturmak icin cok iyi isimler.
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• uefa veya fifa kararını açıklamadan bonservisli transfer beklemek anlamsız. sadece ön anlaşmalar yapılır. zaten komple men edilirse ülke umarım alternatif bir transfer politikamız vardır. çümkü ozaman 5-6 değil 10 veya daha fazla oyuncu transfer etmek zorunda kalacağız.
            SABIR = BAŞARI

Yorum

• az kafanızı boşaltın transfer olacagı yok

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hiç güleceğim yoktu.
                giray bu isimlerin cogundan iyi.

Mesele giray degil defansa liderlik yapacak oyuncu eksikligi.

Egemen ile dahi girayın performansı cok farklı oluyordu.

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ferhat gibi ana kuzusu oyuncular istiyorsun yani.
                  Ferhat'ı da istemiyorum, Amrabat'ı da istemiyorum. 2K (Karakterli & Kaliteli) topçu alsınlar...

İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O haberlerin doğru olup olmadığı da tartışılabilir ama biliyoruz ki bir aralar gsye gtmek içncan atıyordu terimle falan gülüşmeler......
                  İstemem.. Jàjà isterim Dangda isterim
                  Adamın Radyospor'daki konuşmalarını dinledim aynen basına yansıdığı gibi konuşuyor. Ben burayı basamak olarak gördüğüm için geldim artık burada oynamak istemiyorum. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum. Köle değilim diyor. Bugün Kayseri için onu söyleyen yarın Trabzon'a geldiğinde de Trabzonspor'u Avrupa'ya gitme konusunda basamak görüyordum der...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• fenerin transferi kesin yine birileri bağış yapmıştır bunlarda da kuruş kadar zeka yokmuş, İstanbul sokaklarında kaybolacaksın hadi bakalım...

Salih Uçan'in transferi konusunda taraflarla anlasmaya varilmistir.
                    Bucaspor'a ödenecek bonservis tutari 1.550.000 Euro'dur.
                    Oyuncu ile imzalanacak sözlesme 5 sezon süreli (2016-2017 sezon sonuna kadar) olup yillik azami garanti ücreti 500 bin TL'dir.

Yorum

• bursa antepten popov ve serdarı istiyormus..
                      ( ゚д゚)

Yorum

• sivastaki ziya hasan aliden cok daha iyi bir solbek.

Eger oynarsa ferhat ın hasan aliden assagı kalır bir tarafı yok.

Cech premier lig topcusu.Bizde ilk senesi kotu oynamadı.Defans oyuncularıyla uyum saglayınca cok daha farklı olacaktır.

Cech i gönderip Hasan Ali yi almak abesle istigaldir.

Bu arada hemen hic macını izlemediniz diye elestiri gelecek kesin bastan soyliyeyim bu sezon en az 10 macını izledim.

Net orta yapabildigini neredeyse hic görmedim.

Türkiye liginde benim kanaatim gercek anlamda tek bek oyuncusu gökhan gönül ve eboue dir.

Yorum

• Arkadas bizim takima sanki futbolcu degilde etrafina iyilik sacacak melekler ariyoruz.
                          O sorunlu,bu disiplinsiz,o soytari....
                          Adam sahada fairplay krali olunca takim kazanmiyor,gol atinca,atttirinca,yedirtmeyince takim kazaniyor.
                          *Jaja disiplinsiz dedik yolladik: Eksikligi bariz ortada.
                          *Engin'i gram sevmem ama Gs'de nasil oynadigi ortada,
                          *Simdi de Ambrabat'a laf atiyoz yok oyle yok boyle diye.Bizide birakir diye...
                          **Gecen yil iyilik melegi olan sorunsuz Selcuk'un bizi nasil sattigini hatirlatmak yeterli olur sanirim!
                          Oyuncularin oncelikle sahada o forma icin yaptiklari onemlidir.
                          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor!

Yorum

• Şu basamak olayına neden takılırız ki?

Az mantıklı bir oyuncunun amacı odur(Selçuk gibi kansızlar da çıkar arada-Avrupa der, İstanbul'u seçer)...

Anadolu kulüplerinden kendilerini Avrupa'da mücadele eden takımlara atmak ister futbolcular, oradan da Avrupa'ya...

Mesela 20 küsür gol atan futbolcular olmuştur Anadolu takımlarından ama hiçbirine teklif gelmemiştir Avrupa'dan fakat Avrupa'da boy gösteren, milli takımla iyi işler yapan, kafaya oynayan takımda 33 gol atan futbolcu herkesin dikkatini çeker ki çekiyorda...
                            En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 06.06.2012, 17:40.

Yorum

• İlk olarak Batuhan 16 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İmzamın yorumumla alakası yok dostum.
                              şenol güneş umut bulut serkan balcı gibi adamları dışlayan küçük gören bir imzan var.Bu isimler çok yetenekli olmasalar da orta seviyenin üzerinde isimler.Girayı da öyle bir yazmışsın ki adam sanki 3. lig kalitesinde.Girayın şampiyonlar ligi ve geçenseneki performansı çok iyiydi bence.İmzanı giray hakkındaki kıyaslamalarınla bir bütün olarak değerlendirdiğimde alakası var
                              "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                              Louis D. Brandeis

Yorum

• Wednesday, 6 June 2012

Bamba Off To Turkey

Fans favourite Sol Bamba has left Leicester City and signed for Turkish Süper Lig outfit Trabzonspor.

It is understood that the deal agreed to take Bamba to the
                                Karadeniz Kaplanlari is around
                                €1 million, which equates to approximately £800,000, on a four year deal.

The fee is a tidy profit for City, who bought the Ivorian for £250,000 in 2010. Many fans would however be questioning why City didn't demand more for a player who was linked to Premier League outfits Aston Villa, Everton and Fulham for £3 million just a last summer.

Bamba will be given the opportunity to ply his trade in Europe with Trabzonspor, something he was unlikely to do with Leicester City. The club have made it into the third qualifying round of the Europa League due to their final league position last season.

The departure of Bamba may force Pearson to open up his chequebook again in search of another centre half. With Bamba, Tunchev and Mills all possibly on their way out of the King Power Stadium, City will be short at the back.

There have been various names mooted to be on Pearson's wishlist including Hull City defender James Chester and free agent Fitz Hall.
                                [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

Yükleniyor...
                                X