Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yönetim istifa...Yazıklar olsun defolun gidin..
    Yönetim istifa etti az önce mutlusun sanırım hele bir gadro kurda seni görelim bakalım nasıl başkanlık yapıyorsun.
    KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      uefa yüzünden transferde somut adımlar atamıyoruz diyor
      Fener 2 hafta sonra kume dusecek, adamlari butun yerli yetenekleri supuruyor.

Gorende ates cemberinde biz variz sanar.

Ben size gercegi soyleyeyim.

Yonetimde kaos var.

Sike davasindan kurtulacaklarindan suphe duyuyolar. Senol Hoca'yi hala ikna edemediler. Colman ve Burak takimdan ayrilabilir. Ayriyeten kulubun ciddi maddi sıkıntıları var. CL'den gelen paralar direkt borclara gitmis durumda. Senol Hoca aciklamasinda gecen sezon oyuncularin paralarinin yatmamasindan sikayet ediyordu zaten.

Yorum

• Hayda, Bekiroglu bu transferleri kendi kafasina yapmiyor ya, illaki Yönetiminde haberi var. Rakamlari sadece o mu biliyor yani? Yönetiminde haberi var mutlaka.

Sadece Senol Hoca'nin olmuyor belli ki. Yoksa Adrian transferine hayatta izin vermezdi.
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Egemen, Alper, Oguzhan, ve Muhammet'i alip yerli iskeleti olusturmak cok mu zor?!

Simon Poulsen, Sivok, Lee-Chun, ve kaliteli bir sagek alip yabanci transferini kapamak cok mu zor?!

Lee-Chun Yong gibi bir isim bizim icin hayal gibi geliyor. Ezikler ise ayni takimin yildizi Elmanderi aliyorlar. Sikeciler Moussa Sow ve Dirk Kuyt'i aliyorlar.

Nal toplamaktan biktim arkadas!

Sike davasi yuzunden transferlerlen ilgilenememislermis! Fener nasil yapiyor o zaman transferi? Adamlarin 1 yildir kicinda ayi bagriyor Moussa Sow, Dirk kiyt, Salih Ucan'i aliyorlar. Yakinda Hasan Ali ve Soner'i de bitirecekler.

Neden mi? Cunku bu takimlarda lafta degil gercekten bir 'Transfer Komitesi' var.

Biz de hayali bir 'Transfer Komitesi' var. Bu komite Nevzat Şakar'dan ibarettir.
          Güzel diyosunda istanbul takımları ile bizim bütçemiz bir değil . Onun için biz her adımı düşünerek atmak zorundayız.M.Sow transferi için Fb'li işadamı çıkardı 10 milyon euro verdi bizdeki işadamları ise bizden sponsorluğunu çekip gsye sponsor oluyor (bknz: Medical Park ) .
          En son İnfantino tarafından düzenlendi; 04.06.2012, 17:42.
          Bihter neyi itiraf edecek firdevs hanım ?

2010-11 sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Yerli oyuncu da mi UEFA Kararklarina bagli??Kadroyu temizlemek te mi UEFA kararlarina bagli??Yabancilarda bir nebze inanirim ama yerlide asla.Bahane hazir artik.
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Son Dakika
              bekiroğlu: alper şu anda bizim vereceğimizden çok pahalı, alternatifimiz var. 2 stoper alabiliriz. Bamba ile ön anlaşma yaptık ama resmiyete dökülmedi. Uefa nın kararını bekliyoruz.
              Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yönetim istifa etti az önce mutlusun sanırım hele bir gadro kurda seni görelim bakalım nasıl başkanlık yapıyorsun.
                Nerde görebilsek öyle haber yanlarına Adrian'ı Paulo'yu ve hocayıda alsınlar..
                #LiverpooL#
                -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yerli oyuncu da mi UEFA Kararklarina bagli??Kadroyu temizlemek te mi UEFA kararlarina bagli??Yabancilarda bir nebze inanirim ama yerlide asla.Bahane hazir artik.
                  Kesinlikle katiliyorum, bizim yonetim bahane uretmeyi sever.. Bahane hazir !
                  Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Alperin Yerli alternatifini cok merak ediyorum.Sizce kim??
                    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Son Dakika
                      bekiroğlu: alper şu anda bizim vereceğimizden çok pahalı, alternatifimiz var. 2 stoper alabiliriz. Bamba ile ön anlaşma yaptık ama resmiyete dökülmedi. Uefa nın kararını bekliyoruz.
                      UEFA'nın kararını ....... !

Yorum

Nedir bu hoca düşmanlığınız allasen? düştünüzde son tekmeyi Şenol Güneş mi vurdu size? Nedir düşmanlığınız kişisel mi?
                        #7 Óscar René Cardozo Marin
                        #28 Abdul Majeed Waris
                        #8 Mehmet Ekici
                        #11 Kévin Constant

Yorum

• uefa nın neyini bekliyorlar sanki UEFA kupasını alacak kadromuz varda şampiyonlar ligine katılırsak bir kaç daha fıutbolcu alarak şampiyonlar ligi kupasını mı alacağız ?
                          '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

uefa yüzünden transferde somut adımlar atamıyoruz diyor

Bu sezonun transfer yapmama bahanesi hayırlı olsun arkadaşlar.

Klübümüz "Uefa'nın kararlarını Bekliyoruz" adlı forvet oyuncusu ile 1 yıl opsiyonlu 3 yıllığına anlaştı!

Trabzonspor'un çiçeği burnunda transferi Uefa'nın Kararı il yaptığı açıklamada

"Valla ne zaman gelirim belli olmaz keyfim bilir, ben gelirsem transfer olur, gelmezsem olmaz, herşey Trabzonspor için eminim ki yıllardır özlemini duyduğumuz şampiyonluğa kavuşacağız" dedi.

Şehri gezip köfte yiyen yeni transfer Uefa'nın kararları sümela manastırını ziyaret edip "Burada ne gada da yüksek" dedi.

Transfer hakkında yöneticilerden de açıklamalar yapıldı. Transferden memnun olmayan nevzat şakar;

"Ben kadromuz yederli dedim beni dinlemediler gittiler bunu aldılar ama tek iyi yanı bu dransferle başka transferlerin önüne geçeğiz ve siz taraftarlarımızı oyalayacağız, hayırlı uğurlu olsun." dedi

Tuncay Bekiroğlu ise "Polonyalı olsaydı iyiydi" dedi

Konu ile ilgili son sözü ise yine espirili yaklaşımı ile Sadri Şener söyledi ; "Bu kadar uzun isimli futbolcuyu aldık forma arkasına ismi bile sığmıyor ne yapacağız bilmem artık baş harflerinden kısaltmasını yazdırırız bizde" diyerek bir kez daha acı bir gülümseme yarattı.

Teknik direktör şenol güneş'in ise yeni transferi geleneksek olarak yedek oturtturacağı yönetim ve taraftarlar tarafından bilindiği için bu transfer sadece küfürlerle anılmak üzere Trabzonspor tarihine geçmiş oldu.
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Gecen sezonki Sampiyonluga, Türkiye Kupasi Sampiyonluguna, Süper Kupa Sampiyonluguna sevinmissindir ama...
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Alperin Yerli alternatifini cok merak ediyorum.Sizce kim??
                                Zeki Yavru olabilir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X