Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• OUT "SL'e katilacagimizi bilmiyorduk"
    IN "UEFA'nin kararini bekliyoruz"

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Yüksek gerilim hattı

Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gecen sezonki bahane neydi? Sampiyonlar Ligine alinacagimizi gec ögrendik, oysa o tarihe kadar tek bir Stoper transferi bile yapilmamisti.
        Halbuki ön eleme oynayacagimizi biliyordular. Ne desek bos aslinda..
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak forsa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          satılmasına karsı degilim ancak yerine yenisini koyabilirsen. 10'a sat, git alper'i 5'e al. kalanla da gencler topla; onlardan tutan olursa onu da satacaksın. baska turlu bu tekne yurumez. maalesef bizim taraftar senede 1 forma alarak takımdan basarı bekliyor. basarı ole olmuyor maalesef. yarısma ekonomik sahada artık, ve biz maalesef o sahada basarılı degiliz.
          katiliyorumda benim anlamadim bunu sen ben gibi insanlar akil edebiliyorda bizim yönetimin niye hala akli basina gelmis degil..
          Hayat sınav ise “Trabzonspor” yazar çıkarım.

Yorum

• basarının transferden gectigine inanmıyorum. takım beraberliğini yakalayan her 11, bir şekilde basarıya ortak olur. futbol iyi adamlarla oynanır eyvallah ancak iyi adam alamıyorsan, iyi takım olacaksın. biz yıllardır bunu saglayamadıgımız için maalesef basarılı degiliz. sen hep 2. sınıf Turk ve yabancıları alıp basarı kovalayacaksın. ondan sonra transfer fos cıktı mı hesap soracaksın, alamıyorsun ki kardesim. ozaman zorlama, bırak altyapı vs ile bu tekne yurusun. sozun ozu iyi yabancı alamıyorsan, almıs olmak için adam almayacaksın. bırak sehrin genc evlatları ter doksun.

Yorum

satılmasına karsı degilim ancak yerine yenisini koyabilirsen. 10'a sat, git alper'i 5'e al. kalanla da gencler topla; onlardan tutan olursa onu da satacaksın. baska turlu bu tekne yurumez. maalesef bizim taraftar senede 1 forma alarak takımdan basarı bekliyor. basarı ole olmuyor maalesef. yarısma ekonomik sahada artık, ve biz maalesef o sahada basarılı degiliz.
              O bir formayi herkes alsa bile cok iyi yerlere geliriz. Herkes aliyor mu bakalim?

Ürün alisverisini aliskanlik haline getirmek lazim, her sen bütcemizin bir kismini (bile denmeyecek kadar) buna ayirmaliyiz.

Yorum

• Senol Hoca konusunda.Liste verdi diye haberler vardi Kore ye gitmeden önce.Kore gezisi bana sanki Tatil gibi degil de sanki Ticaret gezisi gibi geldi.Belki bir yeni pazarlama stratejisi uygulamak istiyorlar Senol Hoca önderlinde.Arka planda ne oluyor biz bilmiyoruz.Ama cikan ve cikmayan haberlere göre fazla bir calisma yok gibi.Ne stad ne pazarlama ne yeni ürün üretimi ne yeni sponsor arayislari nede yeni gelir kaynaklari icin bir proje.Ben birsey duymadim su ana kadar.Bir Hes vardi o ne alemde halen anlamis degilim.

Diger Spor Branslari zaten ya kapatiliyor ya kendi basina birakiliyor.Ben Yönetimin 90% memnun degilim.Ve bu transferler ile alakali degil.Resmi sayfada haber okursam yönetim ile alakali cogu zaman ya Toplanti üzeri yada yemek´te bulustular türünde.Halen Yönetim kac kisiden olustunu bilmiyorum.5-6 isim biliyorum o kadar.Misal bizde Mosturoglu gibi hukuki konularda aciklama yapacak veya kanalara baglanip firca cekip angutlarin yüzüne kapatan bir Hukuk eleman yok kulüpte.Daha bircok sey var.

Bunu yazmam benim sadece Tansfer yüzünden Yönetimi elestirdimi sanmayin.Transferde de cok elestiririm ama ben genel anlamda Yönetimi begenmiyorum ve Trabzonspor Kulübü ve Sirketi olarak bize yakismadini ve ciddiyetsiz buldumu söylemeliyim.
                En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 04.06.2012, 17:15.
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yahu nedir yine bu Colman haberi? Şenol Güneş'in ilk 11'inde yeri kesin olan futbolcular Colman - Zokora - Celustka diye yazıyor.
                  Dün Kuyt bugün Oğuzhan'dan gidip birde elde ki en iyi futbolcularımızdan birinin satılacağını iddia ediyorsunuz e yeter artık. Zaten yönetim bu manyaklığa imza atarsa kendileride gitsin.
                  #7 Óscar René Cardozo Marin
                  #28 Abdul Majeed Waris
                  #8 Mehmet Ekici
                  #11 Kévin Constant

Yorum

basarının transferden gectigine inanmıyorum. takım beraberliğini yakalayan her 11, bir şekilde basarıya ortak olur. futbol iyi adamlarla oynanır eyvallah ancak iyi adam alamıyorsan, iyi takım olacaksın. biz yıllardır bunu saglayamadıgımız için maalesef basarılı degiliz. sen hep 2. sınıf Turk ve yabancıları alıp basarı kovalayacaksın. ondan sonra transfer fos cıktı mı hesap soracaksın, alamıyorsun ki kardesim. ozaman zorlama, bırak altyapı vs ile bu tekne yurusun. sozun ozu iyi yabancı alamıyorsan, almıs olmak için adam almayacaksın. bırak sehrin genc evlatları ter doksun.
                    Aynen katiliyorum.

Bamba'yi degil Kolo Toure'yi alacaksin, alamiyorsan ya Eren Güngör gibi bir isim alacaksin yada altyapiya yatirim yapacaksin ve elindekiler ile devam edeceksin.
                    En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 04.06.2012, 17:14.

Yorum

O bir formayi herkes alsa bile cok iyi yerlere geliriz. Herkes aliyor mu bakalim?

Ürün alisverisini aliskanlik haline getirmek lazim, her sen bütcemizin bir kismini (bile denmeyecek kadar) buna ayirmaliyiz.
                      renktaş şu imzanı değiş 6 kez değil 7 kez yıktık saltanatı
                      Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

Celustka bize geldiginde piyasa degeri 900.000€ idi..

Simdiki degeri: 3.1 Mio. Euro

Ondrej Celustka ➤ ehemaliger Fußballspieler aus Tschechien ➤ Innenverteidiger ➤ zuletzt bei Bodrum FK ➤ * 18.06.1989 in Zlín, CSSR

Henüz 22 yasinda ve 2011'deki U21 Avrupa Futbol Sampiyonasinda Yildizlar Karmasinda yer aldi.

Cöpe atmak bu kadar kolay mi?
                        Valla ben bi bek oyuncusu olarak çok vasat buluyorum ondan bişey olmaz.
                        Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• Kacirdiklarimiz: Salih Ucan, Soner Aydogdu, Hamit Altintop, Oguzhan Ozuakup

Sirada: Alper Potuk, Muhammet Demir, Sercan Saraer, Tunay Torun

Gelecekler: Eneramo, Samsunsporlu Ekigo

Yorum

basarının transferden gectigine inanmıyorum. takım beraberliğini yakalayan her 11, bir şekilde basarıya ortak olur. futbol iyi adamlarla oynanır eyvallah ancak iyi adam alamıyorsan, iyi takım olacaksın. biz yıllardır bunu saglayamadıgımız için maalesef basarılı degiliz. sen hep 2. sınıf Turk ve yabancıları alıp basarı kovalayacaksın. ondan sonra transfer fos cıktı mı hesap soracaksın, alamıyorsun ki kardesim. ozaman zorlama, bırak altyapı vs ile bu tekne yurusun. sozun ozu iyi yabancı alamıyorsan, almıs olmak için adam almayacaksın. bırak sehrin genc evlatları ter doksun.
                            Alamıyorsun diye birşey yok. Adrian'a 5.5 Milyon Euro verebiliyorsan taraftarda senden Ujfalusi , Fernandes , Melo kalitesinde adamlar bekler.
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Küme düşecek takım Kuyt ı alıyor biz daha akaminko yu bile alamadık
                              '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak 61Cem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Valla ben bi bek oyuncusu olarak çok vasat buluyorum ondan bişey olmaz.
                                Olabilir bu senin görüsün, ama ben katilmadigimi yazdim.

Elimizde iyi olan isimlere sahip cikmaliyiz. Celu'ya neredeyse para bile vermedik. Ondan önce gönderilmesi gereken cok isim var.

Yorum

Yükleniyor...
                                X