Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hasan Ali diyenleri pek anlayamıyorum.Madem Cechten tek artısı Türk olması o zaman niye kendi ümit milli sol bekimizi oynatıp kazanmıyoruz.

Yorum

• kadir bekmezci diyenlere gülüyorum

Yorum

• Isaac Antalya'ya gitmiş demek.. Daha iyi takıma gidebilirdi..

Yorum

• İlk olarak aretias147 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kadir bekmezci diyenlere gülüyorum
          * Gülüncek kadar var mı ya
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Diri formunda olan bir Cech Hasan Ali'den daha iyidir gözümde..
            Bazı renkdaşlar Hasan Ali'nin istatistikleri düşük demişti.
            #7 Óscar René Cardozo Marin
            #28 Abdul Majeed Waris
            #8 Mehmet Ekici
            #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              * Gülüncek kadar var mı ya
              yok 1461 için istiyolar galiba diye gülüyorum sonuçta oraya da transfer lazım

Yorum

• Sedat abi Kadir'i niye istiyorsun, taraftar için mi, hani hep aynı futbolculara sövmeyelim diye?
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sedat abi Kadir'i niye istiyorsun, taraftar için mi, hani hep aynı futbolculara sövmeyelim diye?
                  * Valla ben çok beğeniyorum elemanı, basıyor, mücadele var, refakatçi değil. Faydalı olur...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Diri formunda olan bir Cech Hasan Ali'den daha iyidir gözümde..
                    Bazı renkdaşlar Hasan Ali'nin istatistikleri düşük demişti.
                    Sebebi önünde oynayan topçuların defansif yönü az,o yüzden ileri sınırlı olarak çıkıyor.Bulunduğu mevkide Türkiye'nin en iyisi Hasan Ali,futboldan anlayan anlar.Senin önünde savruk kişi olacak ve sen habire ileri çıkacaksın ciğer lazım o kadar açık kapatmak için.

Yorum

• Sözleşmeli oyuncularımızı hiçbir istanbul takımı alamaz. Ancak biz satarız.

İyi oyuncuyuda satmayacağımıza göre sıkıntı yok.

Yorum

• Stuttgart'da ki Martin Harnik iyi oyuncu
                        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• * Hasan Ali öyle gidip gelen biri değil ki, o kapasite sadece İsmail Köybaşı'da var ama onda o mantalite yok orası ayrı...

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Stuttgart'da ki Martin Harnik iyi oyuncu
                            Şimdi Ben Yazıcaktım
                            Twitter : @EY61_
                            Youtube : EY61

Yorum

• Alanzinho'yu beğenenlerin neden beğendiğini anlayabiliyorum. Ortasahada forvete göbekten dikine gidebilen yegane oyuncu olduğu için. Diğer göbek oldukça pasif. Burak'a top aktarmaya çalışıp duruyoruz. Dolayısıyla transfer szonunda ortasaha ve forvet arkası alınacaksa takımı ileri taşıyan ve ortasaha ile forvet arasındaki bağlantıları kuran tempolu oyuncular olmalı
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• * Kadir'i beğenmeyen arkadaşların ön libero tercihleri nelerdir mesela ?

Yorum

Çalışıyor...
                                X