İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bizimkiler daha uykudan kakmadilar.en azindan kontrati biten as oyuncumuz yok gs yaltaklanacak.tahmin ettim gibi gs yerli kadrosunu takas ile güclendirmeye calisiyor.bu sezon fazla göze batan yerli yoktu ligte.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
* Ozan'ı aldıktan sonra hedef kim İsmail Köybaşı mıTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKomple sol yapacağız takımı
Ozan iyidir, Olcan gerekirse serbest oynar
Zokora-Colman
----Olcan----
Volkan----Ozan
şeklinde.
Yorum
-
Beyler galatasaray a sezon sonu gidecek denilen oyuncu olsa olsa onur olur ancak. Çünkü onların kalecisine avrupadan iyi paraya teklif var. Onur un sözleşmesindede 7.5 milyona serbest kalır maddesi var. Onur da bu maddeyi koydurttuğuna göre bi ndeni olmalı bnce.
Onlar hem yabancı kontejanından kar eder. Hmde kalecilerini 10 miyonun üzerinde satarlar.
Yorum
-
İlk olarak barbunnya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler galatasaray a sezon sonu gidecek denilen oyuncu olsa olsa onur olur ancak. Çünkü onların kalecisine avrupadan iyi paraya teklif var. Onur un sözleşmesindede 7.5 milyona serbest kalır maddesi var. Onur da bu maddeyi koydurttuğuna göre bi ndeni olmalı bnce.
Onlar hem yabancı kontejanından kar eder. Hmde kalecilerini 10 miyonun üzerinde satarlar.
Yorum
-
İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasan Ali'de ne buluyorsunuz anlamıyorum. Cech'i geç Cale kadar bile etmez bence. Elimizde genç Sefa ve Ferhat da var.Bordomavi.net
Yorum
Yorum